Cal of Duty Black Ops!Sa te uiti si pe threadul dedicat jocului sa vezi parerile celor care joaca MP.
Ca joc, BC2, MP mai bun decat in toate celelalte dar nu mai e asa jucat si cei care joaca au lvl mare. Acum, Black Ops.
Ajutati-ma si pe mine cu ceva
As vrea un joc racing care sa mearga co-op, dar sa nu imi bat capul cu el prea mult in cariera(gen split second).
Blur este bun?Sau poate Dirt2?
Caut ceva mai ''fun''.
Blur este extrem de fun si in Multiplayer normal si split-screen cu prietenii, chiar ieri l-am imprumutat de la cineva si l-am jucat impreuna cu cativa tovarasi si a fost foarte foarte fun.![]()
merita ultimul final fantasy ? ca e 10 sterlinute pe zavvi .N-am mai jucat nici un final fantasy pana acum si cred ca nici-un JRPG ....Oricum credd ca-l iau ..sa fie la colectie ...pe metacritic are note destul de bune ..dar sunt curios daca a mai fost vre-unu d'asta care n-a avut nici o treaba cu final fantasy ...si i-a placut jocul .
Multumesc . Bafta![]()
Eu as fi unul din cei care nu s-au atins de vreun Final Fantasy si a inceput cu XIII-lea titlu. Povestea este foarte buna (si luuunga) iar gameplay-ul fiind JRPG este foarte foarte complex si poate ajunge la un nivel foarte enervant de complexitate astfel incat nu mai intelegi ce si cum trebuie sa faci. Grafica si sunetul iarasi foarte bune cu mentiunea ca cut-scene-urile si soundtrack-ul te lasa cu gura cascata. Jocul acesta merita cumparat chiar si numai pentru povestea sa.![]()
Vestea buna la seria Final Fantasy e ca nu prea au legatura jocurile intre ele(doar cu cateva exceptii). Asa ca nu o sa stii niciodata daca o sa iti placa FF X chiar daca ai jucat 5-6 FF-uri diferite sau nu ai jucat nici un Final Fantasy. Gameplay-ul nu e cine stie ce, dar in schimb povestea e captivanta si extrem de complexa(psypc2 are dreptate...la un moment dat a ajuns asa complexa ca nu am mai inteleso), muzica e divina, grafica si cinematics-urile sunt de 5 stele(cand vine vorba de J-RPG-uri).
E un joc bun, poate chiar foarte bunsi mai ales daca e doar la 10 lire atunci nu are rost sa stai pe ganduri. (desi sa iti zic sincer in comparatie cu celelalte FF-uri jucate de mine(FF X, X-2, XII, crisis core, VII) asta e mai slab in comparatie cu celelalte (mai putin FF X-2...ala a fost mai slab
)). Deci cu alte cuvinte incercam sa te conving sa joci si celelalte FF-uri daca o sa iti placa XIII-le
.
Bookmarks