LA Noire , daca ai ocazia sa cumperi Complete Edition,eu am reusit sa il iau sigilat la 99 iar la altex era 150
LA Noire , daca ai ocazia sa cumperi Complete Edition,eu am reusit sa il iau sigilat la 99 iar la altex era 150
Depinde daca ai jucat si celelalte 2 Max Payne-uri cu toate ca nu au aproape nici-o legatura... eu cum am crescut cu Max am zis no way sa nu il cumpar.
Gata..va traduc eu..omu nu intelege ca scopul threadului este sa ii ajute pe cei care nu stiu ce joc sa aleaga(din 2 sau mai multe)..
El vrea sa stie :se merita crysis 2 sau nu..dar ii e prea lene sa scrie sau la câte gafe face poAte e pe barbiturice vorba lui raskolnikov
Seriile God of War, Uncharted, inFamous, Little Big Planet, Killzone, Metal Gear Solid, Resistance. Dupa astea mai vin Heavy Rain, Journey si Twisted Metal. Pe langa exclusivitati mai ai si Assassin's Creed, Darksiders, Mortal Kombat, Batman (Arkham Asylum sau Arkham City, superbe) sau Battlefield.
Seria God of War, Uncharted, Heavy Rain, MGS, Journey, Killzone, GT 5, Shadow of the Colossus, ICO daca e vorba doar de exclusivităţi. Daca nu, mai poti adauga seria Mass Effect, Assasins Creed (mie nu mi-a plăcut AC 3), Darksiders, RDR, Dead Space, Sleeping Dogs, Fallout, Batman...sunt foarte multe jocuri bune multiplatform![]()
Bookmarks