Da, pentru Oblivion.
Sunt doua jocuri foarte bune. Daca nu te deranjeaza ca sunt in aceasi carcasa le poti lua linistit. Bioshock te va tine ocupat vreo 20 de ore iar Oblivion sute de ore. Le recomand pe amandoua.
Guys, ma tenteaza sa-mi iau Darksiders 1 si 2. Am vazut ca pe PSN pretul la Darksiders 1 este de 3,99 lire iar la 2 este de 7,99 lire, is that true??! Sau e reducere pt membrii PS Plus? Am vazut o gramada de variante si bundle-uri pt Darksiders 2 si deaia va intreb, ca mi-am cam prins urechile in Store si nu vreau sa cumpar o varianta care cine stie ce add-on e defapt...
12 lire pe ambele mi se pare un pret mai mult decat decent. Avand in vedere ca o sa-mi procur un cod de 25 de lire, de restul banutilor ce-mi mai recomandati asa action-adventure, rupere de capete, blood, mister, drama, thriller, horror, horrotic, etc?!
normal ca merita...ia-le cu incredere..sunt variantele full..il iau si eu pe 2.....pe 1 am dat 80 ron..fuu
Avand in vedere ca am PS3-ul de vreo 2 saptamani, ma gandeam sa incep sa joc si eu o exclusivitate, sa simt ca am consola . Astfel, m-am gandit pentru inceput la Uncharted (poate imi mai recomandati voi si altceva care sa merite mai mult).
Ce ziceti, merita pachetul asta ? As putea sa iau altceva mai bun in acelasi pret ?
Joc Uncharted: Drake's Fortune + Uncharted 2 pentru PlayStation 3
Seria God of War, sa le joci in ordine cronologică!
GoW: Ascension
GoW: Chains of Olympus
GoW
GoW: Ghost of Sparta
GoW 2
GoW 3
ba din contra..daca alegi seria GoW joaca-le in ordinea aparitiei..o sa fie urata trecerea de la grafica lui Ascension la Chains of Olympus iar apoi GoW 1 ..vorbesc din proprie experienta
Exagerezi, cele de psp au fost portate pe ps3, iar d.p.d.v. grafic sunt peste gow 1 si 2 hd, joacă-le in ordine cronologică, sa înţelegi ceva si sa nu iti mai pui întrebări in legatura cu unele chestii.
PS motorul grafic de la Ascension e motorul grafic de la GoW 3, grafica nu contează foarte mult, mai ales la capodopera asta
PPS poti sa începi cu cele din lista si sa aştepţi sa scadă preţul la GoW Ascension
GoW: Chains of Olympus
GoW
GoW: Ghost of Sparta
GoW 2
GoW 3
Nu-mi place GoW, pur si simplu nu sunt adeptul genului. Excluzand GoW, oferta aceea pentru pachetul de Uncharted cum vi se pare ?
Oferta la Uncharted e foarte buna. Iti mai recomand seria Killzone, Heavy Rain, daca iti plac racing-urile Gran Turismo 5 si daca ai mai jucat vreunul din serie, MGS4.
Bookmarks