@nameless_fear: Minecraft, The Elder Scrolls IV: Oblivion sau The Elder Scrolls V: Skyrim.
la Skyrim m-am oprit la 60 de ore
Minecraft ... hmm, seamana cam mult cu viata mea de zi cu zi
altceva
The Witcher II,daca faci cele doua playthrough-uri. Din punctul meu de vedere,merita.
Nu recomand Reckoning si asta din cauza dimensiunilor putin restranse ca numar de ore de gameplay comparativ cu alte titluri ale genului (vezi Skyrim,unde abia dupa 140 de ore am facut tot). In KOA termini "grosul" in aproximativ 30 de ore,povestea principala si side quest-urile cele mai importante. In rest,vei vedea ca abunda in quest-uri repetitive (adu-mi o floare,gaseste-mi un diamant,prepara nu stiu ce) pe care,crede-ma,nu o sa le faci.
Eu joc acum new vegas si mi se pare mai bun decât fallout 3, dar nu cu mult, oricum ambele sunt jocuri foarte bune
Intradevar ambele sunt jocuri foarte bune,na..eu am zis Fallout 3 avand in vedere ca este primul.
Vreau sa dau niste jocuri la schimb pe Singularity sigilat,merita jocul?
Aveam de gand sa dau Alone in the dark care mi se pare foarte aiurea si dark messiah care l-am trecut
Mie mi-a placut Singularity. Cele doua jocuri pe care vrei sa le dai tu in schimbul lui sunt mult mai slabe.
Bookmarks