God of War Ghost of Sparta sau Chains of Olympus, vreau sa joc unul dintre ele pe ps vita si am doar 3 lire pe store. Astept opinii.
Încearcă sa faci tot posibilul sa iei ambele jocuri pt ps3, au o grafica foarte buna si sunt superbe!
PS3 dc nu dpdv al calitatii sigur are mai multe exclusivitati decat xbox. Pe de alta parte cum spuneau si baietii depinde de bugetul tau si ce oferte prinzi. Plus ca dc vrei modari etc., ti-e mai usor cu xbox-ul. Poti astepta pana prezinta si Microsoft noua consola si dc va avea backawards compatibility cu jocurile de xbox360 mergi pe xbox ca sa nu ramai cu jocurile pe raft cand o sa vrei sa faci upgrade...
Cheers!
Nu mi se pare așa rău Survival instinct ,grafica intredevar e praf, dar dacă o sa ai aibă o poveste buna cum este cea din comics si serial atunci este un must have.
ON: Ghost of Sparta
Threadul nu, doar postul la care am dat reply. Tapatalk-ul are un bug si m-a dus la prima pagina in loc de ultima si am dat reply la un post din 2009 legat dr decizia intre ps3 sai xbox... evident oboseala dauneaza grav vederii!Originally Posted by
[/COLOR
Sunt 2 experiențe diferite. Dacă vrei să joci TWD pe ps3, atunci merită să profiți de promoția de săpt aceasta pt cei cu PSN Plus.
merita dlc-ul de la deus ex, the missing link? am vazut ca e la reducere pe psn, 2 lire. am inteles ca adauga vreo 4-5 ore de gameplay
Am prins o oferta buna cu 50 lei am luat Forza Motorsport 3 Ultimate Edition + NFS Shift ( impecabile ) ! Revin cand soseste coletul cu poze pe threadul " Ce ne-am cumparat azi "
Ce ziceti ?
Bookmarks