Witcher 3 e cel mai bun, dar sa iei in considerare ca e un joc care dureaza mult daca vrei sa il termini.
Bloodborne nu il joci neaparat relaxat.
Daca vrei sa incepi si sa termini un joc in aceasta vacanta eu ti le recomand pe celelalte.
Ce parere aveti despre kontrol freek elite?Merita si mai ales,se gaseste in magazinele sau site-urile din Romania?
Probabil vor fi niste oferte bune de Sarbatori. Eu zic sa mai astepti cateva zile, o saptamana, si sa vezi ce preturi sunt.
Depinde ce iti place. Daca esti usor impresionat de jocuri cu grafica si zurgalai dar cu gameplay scos de pe linia de productie a marilor corporatii, eu zic ca merita sa iti iei. Daca nu, poti sa astepti pana apare ceva care te intereseaza f.mult.
De ex. eu am peste 10-15 jocuri de PS4 si nu stiu cum se face ca tot pe PS3 ma joc.
Si ce jocuri trebuie sa mai apara pentru a cumpara consola? Omul vrea sa cumpere consola la reducere nu era interesat daca trebuie sa cumpere Ps3 sau Ps4. Reduceri la console o sa tot fie, nu neaparat de sarbatori, in fiecare luna sunt reduceri la toate marile magazine (online sau nu) asa ca atunci cand vezi ceva destul de ieftin cumpara. Jocuri SH sunt la preturi foarte bune.
Asta voiam sa spun, omul nu incerca sa dezbata valoarea platformei, ci se referea la pret.
Star Wars Battlefront sau Call of Duty Black Ops 3 sau Rainbow Six Siege?
Ma intereseaza strict partea de MP, sa ma tina prins in joc, nu sa fie boring.
Stiu ca la Rainbow Six Siege este recomandat sa joci cu prieteni ca sa fie lucru in echipa, dar eu joc mai mult solo, deci nu stiu daca e recomandat.
Guy s Star Wars Battlefront+ Rocket League sau GTA V + Rocket League?( Mai joaca lumea GTA V pe ps4? Mentionez ca am GTA V pentru Ps3)
Alien Isolation este 18 lire pe store. Merita ?
Devine monoton ? Nu vreau sa trag de mine sa-l termin asa cum am patit cu Shadow of Mordor.
Mersi.
e foarte tare, dar e slow paced pana pe final.
daca iti plac jocurile horror si franciza alien merita
s-a ivit o oportunitate sa pot lua console ps4 noi, sigilate, varianta de 500,fara garantie la 900 ron bucata. Daca as cumpara un nr mai mare de una pe care sa mi o opresc,am sanse sa le vand pe celelalte si sa ies si cu un mic profit?
cat pot cere pe una in situatiile de mai sus?
Bookmarks