Le dai usor cu 1200. Adu-le cat mai repede, ca ne-am saturat sa ii vedem pe astia care cer pret de magazin, cand ei dau fara garantie.
Le dai usor cu 1200. Adu-le cat mai repede, ca ne-am saturat sa ii vedem pe astia care cer pret de magazin, cand ei dau fara garantie.
@EspiritusSanctus : Ce rau esti, gura lor nu trebuie sa manance si ea ceva?
@renatoman: Pretul de 1100-1200 lei pentru o consola noua este super OK, mai ales ca preturile din magazine au revenit la normal, la perioada de dinainte de sarbatori (1600 - 1900).
Daca iei Destiny trebuie ori sa ai cu cine sa joci, ori sa iti cauti. Gasesti usor oameni, daca nu romani atunci straini, sunt multe clanuri pe net si pe forumurile Bungie care accepta membri noi, indiferent de nivelul de experienta. Daca daca vrei sa stai solo in cea mai mare parte a timpului, nu-l recomand.
Anyway, BO3 sau R6:Siege?
Dar de BlazBlue si Guilty Gear ce ziceti? Vad ca sunt foarte laudate si ele.
Vreau sa joc ceva in asteptarea lui SFV. Am doar Injustice, iar din cate am inteles e foarte similar cu MK X. Alegerea logica ar parea Ultra Street Fighter dar din cate am inteles cel nou va fi destul de diferit ca gameplay.
Guilty Gear e seria mea preferata a genului, il recomand. Ambele sunt de la aceeasi producatori si seamana intre ele: BlazBlue are multe mecanici mai complexe decat majoritatea jocurilor fighting, dar e o idee mai lent, in timp ce GG e mai alert, dar cu mai putine lucruri implementate (oricum mai multe decat la Injustice).
Pot spune ca in GG am petrecut mai multe ore decat in toate celelalte fighting games pe care le-am jucat la un loc. Ia-l cu caldura, daca vrei ceva mai challenging si mai dinamic.
Salutare
Am luat de la cineva, call of duty black ops 3..si e in spaniola (pe el scrie ca e in italiana), pot schimba limba de undeva?
la fel, mai am un assassins creed: unity, (scrie ca e in italiana)...acesta are mai multe pachete cu subtitrare/audio, sau nu?
daca doar coperta/carticica e in italiana si jocul poate fi jucat in engleza (sa se aleaga un meniu cum este la fifa de ex, unde selectezi limba inainte, sau la nfs, unde la fel jocul coperta e in italiana, jocul in engleza) nu ma deranjeaza, daca nu, am posibilitatea sa il schimb cu:
rainbow six siege
batman arkham knight
fallout 4
mad max
assassins creed: syndicate
mortal kombat x
daca a jucat cineva jocurile astea il rog sa imi spuna...daca jocul poate fi jucat in engleza, fiind adus din Italia, sau nu are limba engleza ca si un standard. multumesc anticipat!
Bookmarks