sau daca vrei ambele, nfs de pe olx si driveclub cu season pass de pe ps store
Driveclub + Season Pass ofere mult mai multe, ca si continut dar sincer si cursele in sine parca sunt mai frumoase. Povestea etc din NFS oricum e de uitat asa ca iti ramane decat partea de tuning.
Deci o sa iau atunci Driveclub, am cont pe UK, ar trebui sa il incarc cu un card valoric ca sa pot face tranzactii ?
teenage drama sau horror. clar until dawn.
e o experienta mai spre heavy rain si beyond 2 souls.
parca la life ai si demo. pe ps3 siur aveai
Until Dawn clar, desi si Life is Strange este si el destul de bun. L-am terminat pe amandoua si Until Dawn a avut un efect mai mare de 'wow'
Nu ma pot decide intre Plants VS Zombie GW2 si FarCry Primal...
Am jucat beta-ul.la PvZ si e foarte fun. FarCry 4 nu am jucat insa 3-ul l-am termimat si mi-a placut enorm de mult.. La FarCry Primal imi place ideea si cum arata, PvZ e mult mai fun... Ambele apar in acelasi timp cu un interval de 2-3 zile intre ele.
Eu am jucat far cry 3 pe xbox 360, mi-a placut mult,povestea parcă mă făcea sa îl joc fără oprire,mi s-a parut o poveste bună. Am jucat far cry 4 pe ps4,având așteptări lafel de mari precum la precedentul,m-a dezamăgit mult.Poveste slaba,nu m-a prins deloc,l-am jucat mai mult sa îl termin și sa îl vând. La primal nu văd ce poveste ar putea baga încât sa captiveze așa ca sunt sceptic.Eu unul nu mă dau în vânt după plants Vs zombie. Am prima parte a jocului,am jucat și demo dar nu pare sa fie genul care o sa mă tina zile în fata tv-ului,dar în situația ta as merge pe GW2
Helldivers
Nu am jucat niciodata jocul, dar il urmaresc de multa vreme.
Decizia
Sa iau Ultimate Edition pe suport fizic, daca imi place super! daca nu, macar pot sa il vand sau da la schimb.
sau
Reinnoiesc abonamentul de Ps+ si primesc Standard Edition for free; daca nu imi place, so be it, nu am pierdut mare lucru; daca imi place, il joc asa, sau vad ce fac cu dlc urile apoi.
Revin cu o intrebare, am jucat foarte putin Drive Club, nu m-a prins deloc, foarte plictisitor (pentru mine). Deci raman la: NFS 2015 sau The Crew Wild Run ?
The Crew Wild Run. Pret ok si foarte multe ore de jucat. Asta daca nu te plictisesc open world-urile. Ai destule curse si multe lucruri de explorat plus co-op. Da-mi add daca te decizi sa-l cumperi.
Știu ca fiecare sunt diferite , dar stau în cumpănă ! Black Ops 3 sau Mortal Kombat X ?
Bookmarks