Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 456 of 492 FirstFirst ... 356 406 446 454 455 456 457 458 466 ... LastLast
Results 9,101 to 9,120 of 9837

Thread: Decizii

1. #9101 SP
    Banned asperas's Avatar
    Termina mai intai Dark Souls 3 ( cel mai usor soulsborne din serie ,singurul boss care iti poate pune probleme in joc cu adevarat este acelasi From Software camera ) iar mai apoi cumpara Uncharted 4!

ps in DS ar mai fi si acele invisible walls dar trec peste asta)

2. #9102 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Am gasit Star Wars Battlefront Deluxe Edition sigilat la pretu de 150 lei , sa il iau/ sa nu il iau?

3. #9103 SP
    Member AndreiRobert6's Avatar
    Are season pass?

4. #9104 SP
    Member Sepy's Avatar
    Daca ma puteti ajuta ... am o intrebare ...????
    Unde gasesc Starcraft 2 complete edition (toate partile) , daca exista asa ceva
    Multumesc !!!

5. #9105 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Florin85 View Post
    Am gasit Star Wars Battlefront Deluxe Edition sigilat la pretu de 150 lei , sa il iau/ sa nu il iau?
    Nu merită

6. #9106 SP
    Member abrakadaver07's Avatar
    Shadow of Mordor GOTY la 100 de ron e ok? Normal il gasesc pe la 80, si am inteles ca DLC-urile nu sunt fenomenale. Eu ma indreptam mai mult spre MGSV dar oricum vreau sa le joc pe ambele pe parcurs.

7. #9107 SP
    Senior Member Espiritus's Avatar
    Quote Originally Posted by abrakadaver07 View Post
    Shadow of Mordor GOTY la 100 de ron e ok? Normal il gasesc pe la 80, si am inteles ca DLC-urile nu sunt fenomenale. Eu ma indreptam mai mult spre MGSV dar oricum vreau sa le joc pe ambele pe parcurs.
    A fost 100 la Altex într-o vreme.

8. #9108 SP
    Stiu, stiu. Intrebam daca se merita editia GOTY pentru 20 de lei in plus, fata de cat e simplu. Dar cred ca voi merge pe MGSV. Dupa Batman, am inteles ca Shadow of Mordor e foarte similar, doar ca fara cine stie ce poveste reusita.

9. #9109 SP
    Member tzakalaka's Avatar
    Salut, stiu ca nu fac parte din aceeasi categorie dar vreau sa va cer o parere. Vreau sa achizitionez doua jocuri dintre urmatoarele:
    PVZ Garden Warfare 2, Ratchet and Clank, Far Cry Primal, Overwatch. Vreau ceva de fun si ceva nou. Ce ati alege dintre respectivele jocuri ? Multumesc anticipat!

10. #9110 SP
    Senior Member DeathOfArt's Avatar
    eu unul as merge pe:
    PVZ Garden Warfare 2
    Ratchet and Clank

11. #9111 SP
    Ratchet and Clank si Overwatch. Si PVZ e dragutel. Far Cry nu ți-l recomand, eu am regretat achizitia... o mizerie de joc.

12. #9112 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Oricare dintre ele mai putin Far Cry Primal.

13. #9113 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    Din contră, eu recomand Primal, foarte fun și te tine ocupat.

14. #9114 SP
    Ma tot roade sa imi iau un PS Vita. Insa nu stiu cat de practic ar fi, eu cand nu sunt acasa bat orasul la volan, deci nu prea pot fi pasiv in timpul navetei. M-as juca probabil seara in pat sau cand sunt pe Iron Throne.

L-as lua si pentru Remote Play, si pentru ca mereu mi-am dorit un handheld, desi tot nu-l pot justifica.

15. #9115 SP
    Member Zahpeter's Avatar
    Daca esti macar putin interesat de JRPG-s si turn based tactics asiatice (unele au inceput sa apara pe Steam, dar relativ putine..si ma indoiesc ca o sa apara toate) merita. Sure, e foarte greu de justificat un handheld cu software asa de putin chiar si pentru cineva declarat fanboy vita cum sunt eu, dar hardware wise si dpdv al cat de confortabil e cand te joci, merita.

16. #9116 SP
    Senior Member BizZare's Avatar
    Doom, Dark Souls 3 sau Witcher 3+dlc?
    Am jucat Wicher in toamna insa as vrea sa joc dlc-urile.

17. #9117 SP
    Witcher 3 cu DLC, fata dubii, este jocul generației actuale.

18. #9118 SP
    Member tudort's Avatar
    Acum joc si eu witcher 3 dar pe PC. As vrea sa incep sa joc ceva pe next-gen fiindca momentan am doar x360. Am ceva banuti pusi deoparte dar nu sunt hotarat. Ce imi recomandati ? Eu as fi setat pe unul dintre doua produse speciale daca tot cumpar si o sa pun linkurile mai jos. Intrebarea este , mai merita acum xone sau ps4 ? Avand in vedere trecerea spre noile arhitecturi. Cele doua variante ale mele sunt dupa cum urmeaza :
    - Xbox One Quantum Break MEDIA GALAXY | Consola Xbox One 500GB + Quantum Break (Cod descarcare) . Avantaj ca este ieftin si primesti jocul qb digital iar prin crossplay merge instalat si pe windows 10. As putea sa-l joc la detalii mai bune si pe PC. Plus alte jocuri crossplay pe viitor si alte nebunii Microsoft. O platforma cu virgula care sunt deja familiarizat de la x360. Multe jocuri backwards compatible. Witcher 2
    - PlayStation 4 Uncharted 4 Bundle MEDIA GALAXY | Consola PlayStation 4 Ultimate Player Edition Limited Edition + Jocul Uncharted 4. Avantaje ar fi platforma playstation actuala care e foarte bine pusa la punct si are accesibilitate la cross-play cu vita-ul pe care deja il detin. Un mic avantaj in rezolutie fata de xbox one. In rest nu stiu ce sa spun. Mereu mi-am dorit un ps4. Am avut ps3 putin timp si a fost bun dar ps4 ar fi grozav si ca bluray player si consola next-gen si media server pentru vita.
    Acum nu stiu ce sa spun. Daca in iarna apar ps4.5 si xbox 1.5 nu stiu daca merita atatia bani investiti acum pentru ceva deja depasit. Voi ce parere aveti ?

19. #9119 SP
    Sub nicio forma nu merita sa cumperi acum o consola. Urmează ca ambele companii sa anunțe noile generații la E3, eu zic sa aștepți pana atunci sa vezi cum evoluează lucrurile.

20. #9120 SP
    Member deepjinx's Avatar
    Xbox la super oferta.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 456 of 492 FirstFirst ... 356 406 446 454 455 456 457 458 466 ... LastLast