DS lite oferă cea mai bună experiență. Ecran bun și poți folosi jocuri de DS, Gameboy și Gameboy Advance.
DS lite oferă cea mai bună experiență. Ecran bun și poți folosi jocuri de DS, Gameboy și Gameboy Advance.
Nu e chiar decizie de joc, ci daca sa cumpar de pe un anumit site.
Sunt de incredere?
Portal 2 Ps3
Daca vrei sa joci GameBoy, GameBoy Color si GBA, mergi pe GameBoy Advance.
DS Lite poate rula doar DS si jocurile de GBA, iar cart-urile de GBA intra doar pe jumate in consola datorita redesign-ului. Un mare plus este ecranul luminos. Eu consider D-Pad-ul un minus, mi se pare prea mic.
Un DS Phat in schimb e mai apropiat de GBA-ul cu backlight (AGS 101) ca si ecrane, are D-Pad-ul mai mare (si mai preis dupa parerea mea), si cart-urile intra complet in consola.
Astia au stocuri fictive. Uita-te pe ocazii sa vezi ce calificative au.
Faci comanda, si te lasa cu ochi-n soare. Funcioneaza pe principiu, "produsul nu exista momentan in stoc, va contactam cand revine", dar nici macar nu se obosesc actualizeze stocul pe site dupa, ca sa vina si urmatoru' "client" sa-si faca cont, si apoi ii bombardeaza e-malul cu spam.
Black ops 3 , Raimbow six sau Far cry primal?BO3 l-am mai avut dar parcă as juca din nou multiplayer,Raimbow six am jucat beta foarte puțin dar poate vine cineva cu detalii iar Primal sunt foarte indecis ,am jurat ca dupa far cry 4 nu mai cumpăr niciunul
Opusul seriei cu care te-ai obisnuitInsa daca te intereseaza sa joci online sau cu oameni de pe forum, clar FIFA. Eu ma bucur ca am luat PES anul asta, dar anul viitor sigur iau FIFA.
Luna viitoare se lanseaza Uncharted 4 si Doom...jocuri care par promitatoare atat in single player cat si in multi player.
BF4 Premium Edition la 100 de lei? Sau sa ma orientez spre Destiny/BO3?
edit: Sau chiar The Division? Desi nu-i chiar shooter, plus ca am auzit ca e cam haos momentan acolo. Rainbow Six? Battlefront?
Daca vrei harti mari si gameplay cat mai realist: Bf4.
Daca vrei spray&pray si haos: Bo3.
Destiny nu imi place, restul nu le-am jucat insa as fi curios sa incerc Battlefront.
Salut, vreau sa-mi schimb Monitorul (momentan am un LG de 21,5 inch full hd fara intrare HDMI si cu unghiul de vizualizare praf - il am din 2012). As vrea sa-mi iau unul cu timp de raspuns 1 ms, minim 21,5 inch, unghi de vizualizare aproape de 180 si cu minim o intrare HDMI (am si PS4), DVI-D/VGA si automat FULL HD. Mentionez ca o sa il folosesc pentru casual Gaming, nimic spectaculos, nu fac editare video etc. Chiar nu ma pricep si as avea nevoie de parerile voastre si daca puteti sa-mi recomandati unul (ideal ar fi 4 mil).
Eu ma gandeam la acesta: Monitor LED AOC G2260VWQ6, 21.5", HD, HDMI, D-Sub, Negru - eMAG.ro , dar este un pic peste bugetul meu. Multumesc![]()
Timpul ala de raspuns de 1ms e mai mult gaselnita de marketing, in plus monitorul ales de tine e un amarat de TN - contrast slab. Eu as lua asta, panel VA, contrast mult mai bun si unghiuri de vizualizare mari, 2x hdmi.
PS. Cred ca trebuia sa intrebi la hardware, nu aici.
Sa vand Dark Souls 3 ca sa iau Uncharted 4 si dupa ce termin cu U4 sa-l cumpăr iar (nu l-am terminat momentan) sau sa termin DS3 si abia dupa aia sa iau U4? Ideea e ca n-am bani sa le tin pe ambele.
Pt situatii de genul asta e indicat sharing-ul, eu o sa cumpar cu un prieten U4 digital cu 120 lei fiecare
Nu-mi prea place sa iau digital. Nu am cum sa mai recuperez investiția si de obicei nu mai joc un joc dupa ce l-am terminat (abia am timp de aparițiile recente). Nu-mi permit sa tin library digital cu zeci de milioane investite in el
Bookmarks