Baga Batman !
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
A jucat cineva Rebel Galaxy pe ps4 ? Merita cumparat ? L-am vazut la reduceri si imi face cu ochiul. Imi poate spune cineva care are ps+ la ce pret este ? Fara ps+ este 67 ron. Multumesc.
Cum se comportă pe PS4 trilogia GTA, a cumpărat careva vreun joc? Nu am jucat niciunul la vremea lui, care e cel mai frumos?
E trilogia 3D mai degraba. Dupa parerea mea, jocul cu cel mai mult caracter este Vice City. Mie mi-a placut extraordinar de mult la vremea lui si am pierdut sute de ore in el. Nu ca in celelalte doua nu as fi pierdut tot sute, dar le consider similar de bune pe celelalta doua, Vice City putin mai sus. GTA 3 cand a aparut a fost o nebunie. Un oras virtual refacut in 3D si la o scara atat de mare era nemaintalnit. Detaliile, grafica, personajele, povestea, posibilitatile de sandbox, toate astea au fost extraordinare la vremea lor. Pentru mine a fost unul dintre cele mai importante jocuri ever, tocmai din motivele astea. Nu as putea zice cat de bine a rezistat pana acum, dar pe dispozitivele mobile mi-a placut. Cat despre San Andreas, l-as considera drept GTA ajuns la maturitate, cu o sumedenie de imbunatatiri si o poveste mult mai moderna si adaptata zilelor noastre. Desi l-am jucat si pe asta sute de ore, dintre cele 3 per total cred ca mi-a placut cel mai putin. E cel mai bun ca si grafica, gameplay, lumea din joc, etc, dar impactul mi s-a parut mai mic decat la primele doua din trilogia asta 3D.
Eu le recomand, trebuie jucate daca nu le-ai jucat inca, nu stiu insa cat de bine au rezistat si daca vei putea sa le parcurgi asa cum trebuie. Poate mai bine astepti o reducere la intregul pachet.
Nu pot sa zic cum se comporta trilogia scoasa recent pe PS4 pentru ca nu am cumparat-o, dar am jucate toate cele trei jocuri la vremea lor (si nu numai) pe PC. Toate au un farmec aparte. GTA a fost cel care a revolutionat seria, Vice City are un vibe de 80s-90s (cei care au vazut si sunt fani Scarface sunt cu siguranta multumiti de joc) si San Andreas e cel care ne duce in ghetou pentru cei care au filme de baieti de cartier in cap. Muzica buna in toate, atmosfera, poveste buna (e Rockstar, ce as putea sa zic?). Ce sa mai zic de moduri, doamne cate seri mi-am pierdut cu ele, care mai de care mai nebune.
Daca nu le-ai jucat atunci, poate poti sa le dai o sansa pe PS4. Dar sa nu te astepti la cine stie ce grafica, e clar ca sunt niste jocuri peste care au trecut ani multi.
Ah, nu ma aștept la grafică bună, e vorba de versiunea de PS2 îmbunătățită.
@tudy cred ca sunt deja la reducere, mă uit acum să fiu sigur
LE: Da, la noi trilogia e 80 de leiPe US văd ca nu e reducere, 35$
LLE: Cică versiunea europeană are ceva probleme, am citit acum pe EG. Băieții recomandă versiunea americană. O să aștept acolo o reducere.
Le-am luat eu dar am instalat doar San Andreas insa nu vad mare lucru fata de vers ps2 plus ca e greu sa te intorci la a trage cu circle dupa atata r1,r2
ps au eliminat in jur de 25 melodii adunate in gta3,vice city, SA din cauza de licente![]()
Cum e SA fata de versiunea de PS2? Din cate imi aduc aminte, versiunea de PS2 era foarte portocalie fata de xbox si PC care aveau culori mult mai vii.
Tot așa, jocul e același, nu e remastered sau remake. Versiunea pt PS3 e diferită, mai plină de culori.
Nasol asa. Adica e aiurea sa joci o versiunea cu downgrade cand stii ca exista una mai buna. Asta e bun doar pentru cei care nu l-au jucat pana acuma, dar totusi. Eu l-am jucat foarte mult pe PS2 si mi-a placut enorm dar dupa ce l-am jucat pe xbox, imi era ciudat sa vad tot portocaliul ala (senzatie de Far Cry 2).
On topic: de ceva vreme sunt nehotarat ce sa mai joc pana apare Resident Evil 6 si Ratchet and Clank. Defapt, in ce ordine.
The Last of Us vs Uncharted Collection?
Bookmarks