Multumesc pentru corectare, am vrut sa ma autocrectez dar dupa un timp nu mai poti edita mesajul.
Multumesc pentru corectare, am vrut sa ma autocrectez dar dupa un timp nu mai poti edita mesajul.
Diablo 3 + Reaper of souls ? Cum e expansiunea ? A jucat-o cineva ? Si mai joaca cineva ? Also, cum functioneaza sistemul de Co-op ? Are matchmaking ?
Daca vrei experienta online dute pe Ghosts, daca tinzi mai mult catre un singleplayer bun, atunci GTA.
GTA V clar ,
Daca vrei vreun FPS pe viitor , ferestete cat mai mult de Ghosts , asteapta macar Titanfall pe 360.
Si eu inclinam tot spre GTA V (avand in vedere ca oricum ghosts aproape l-am terminat la un prieten si acum xb-ul este subiectul principal cand vine vroba de gaming iar eu am doar cateva jocuri pe el as vrea ceva cu un story line cat se poate de bun).
Ty!
Total War Rome II, Wolf Among Us sau The Walking Dead Season 2? Vrea sa mentionez faptul ca mi-a placut enorm de mult primul sezon din TWD + expansionu', dar am pierdut toate salvarile si mi-e lene sa ma reapuc de ele.![]()
Vreau sa cumpar 2 jocuri din lista postata de RenegadeRecomandări?
http://www.consolegames.ro/forum/sho....php?p=1108104
PS am deja Super Stardust, Back to the Future, Plants vs. Zombies, Sam & Max
Back to the Future(banuiesc ca e cel de la Telltale), seamana cu TWAU si TWD, dar si cu adventure-urile clasice, cu puzzle-uri & stuff. Daca ti-au placut filmele, o sa-ti placa sigur si jocul.
Bookmarks