black flag vs. thief ambele pe ps4
Sunt doua jocuri total diferite. Depinde de ce cauti, e foarte subiectiva treaba. Youtube should come in handy.
+1 Black Flag ! Personal Thief ma plictiseste teribil si are niste faze nasoale gen trebuie sa tragi ceva sageti in gardieni sa moara, in TLOU si Tomb Raider era alta treaba cu arcul, headshot-ul era headshot.
am jucat tot de la AC infara de Revelations si am jucat Thief-urile la vremea lor, la un moment dat o sa le joc pe amandoua dar acum vreau sa iau unu dintre ele si ytube nu prea ma ajuta deloc. daca ma iau dupa ytube si review-uri clar Black Flag si sincer cam in directia aia ma indrept si eu, oricum multumesc pt sugesti.
+1 pentru Watch Dogs - DEDSEC Edition PS4, dat fiind faptul ca e si la un pret acceptabil pe Altex. Cred ca e cea mai ieftina editie cu figurina de pana acum pentru PS 4...
Merita Call Of Duty Black Ops 2, Motorstorm, Skate 3, Tekken 6, H.A.W.X si Uncharted 1 toate pentru GTA V sigilat?
Kindle.
Evolio are vreo integrare cu vreun magazin de cărți digitale? Biblioteca Amazon este f mare și sunt multe cărți vechi, bune și free.
Sunt misto si Demon's Souls si Dark Souls nu zic nu, dar eu as alege Skyrim Legendary Edition - fiindca e mai usurel asa.
Bookmarks