Dualshock 3 raspunde la niste comenzi mult mai precise dacat controller-ul de la Xbox. Daca stii sa il folosesti, e mai bun la jocurile cu racing si fighting.
Dualshock 3 raspunde la niste comenzi mult mai precise dacat controller-ul de la Xbox. Daca stii sa il folosesti, e mai bun la jocurile cu racing si fighting.
Vezi ca exista adaptor care-ti permite sa folosesti un controller xbox 360 original cu fir la PS3 - merge tot, inclusiv vibratia si are si functie de rapid fire. Insa la analoage se simte, nu-ti ofera aceeasi precizie ca si dualshock-ul original![]()
Bayonetta l-am jucat si e foarte fain. X blades nu l-am jucat, dar din ce vad aici - X-Blades for Xbox 360 - GameRankings zic sa mergi linisti pe bayonetta.
Bayonetta man.....
---------- Post added 09-07-2011 at 08:22 PM ----------
Baieti,mai merita sa cumpar uncharted 2 avand in vedere ca va aparea Uncharted 3??
Acum intrebarea e, primul Uncharted l-ai jucat? Daca nu, ti-l recomand si pe acesta cu mare incredere.
Nu am jucat inFamous 2, dar l-am terminat pe primul din serie. Daca iti plac cat de putin masinile, iti recomand Gran Turismo 5. Pana nu am trecut de 100 de ore nu m-a plictisit absolut deloc, acum am aprox 150 de ore si inca mai am 2 event-uri A-Spec si mai mult de jumatate din B-spec de facut.
E un joc mult mai "mare" decat inFamous.
Esti pasionat de masini si preferi realismul in locul arcade-ului? Atunci alege GT5.
In legatura cu inFamous 2, tocmai l-am terminat si pot spune ca este un joc exceptional, dar, la fel ca si Gran Turismo, te poate plictisi daca nu e genul tau. Incearca inFamous 1 daca nu esti familiar cu tipul asta de joc.
GT5 e genul de joc love it or hate it. E un joc extraordinar daca te prinde, dar daca nu e genul tau... o sa fie o achizitie regretata. Daca esti sigur ca o sa-ti placa, ia GT5, daca nu, InFamous2.
Bookmarks