Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 9 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 101 to 120 of 176

Thread: ConsoleGames.ro, partenerii media si statistici !

1. #101 SP
    Junior Member Dj. Andu's Avatar
    De cand am descoperit acest site si evident am devenit membru ...sunt in continuare socat,nu imi revin ...nu ma asteptam la o asa comunitate unita,la un site asa bine conceput!Sunt mandru ca sunt membru in aceasta comunitate, am fost primit cu ospitalitate,mi-a fost dat mereu un raspuns la intrebarile mele ,uneori stupide,ma bucur ca mi s-a demonstrat ca se poate face asa ceva si la noi in Romanica' si voi fi mereu alturi de voi consolistii mei si daca voi putea ajuta cu ceva o voi face cu cea mai mare placere! CG te IUBIM!:X

2. #102 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj. Andu View Post
    De cand am descoperit acest site si evident am devenit membru ...sunt in continuare socat,nu imi revin ...nu ma asteptam la o asa comunitate unita,la un site asa bine conceput!Sunt mandru ca sunt membru in aceasta comunitate, am fost primit cu ospitalitate,mi-a fost dat mereu un raspuns la intrebarile mele ,uneori stupide,ma bucur ca mi s-a demonstrat ca se poate face asa ceva si la noi in Romanica' si voi fi mereu alturi de voi consolistii mei si daca voi putea ajuta cu ceva o voi face cu cea mai mare placere! CG te IUBIM!:X
    Glad to have you among us !

3. #103 SP
    Ike
    Member Ike's Avatar
    Domnilor, le zice bine Dj. Andu. Am fost foarte surprins sa gasesc o comunitate atat de placuta la un click distanta. Felicitari "parintilor" care l-au pus pe picioare
    GG CG!

4. #104 SP
    Junior Member Sali3ri's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj. Andu View Post
    Subscriu.

5. #105 SP
    Senior Member huber's Avatar
    Bine ati venit in familia noastra .

6. #106 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Si 2000 de membri .

7. #107 SP
    Admin MonkY's Avatar
    E timpul pentru noi statistici:

04.08.2008
    Locul 9996 in Clasamentul General
    Locul 810 in Categoria Divertisment

24.02.2009
    Locul 1246 in Clasamentul General
    Locul 32 in Categoria Calculatoare/Internet

Cred ca am mers destul de ok. Mai ales ca ne bazam pe calitate si nu pe cantitate (trebuie reamintit faptul ca am ajuns aici unde suntem fara sa avem macar un banner exchange, fara reclama platita pe vre-un site, fara reclama de nici-un fel actually). Once again, thx to you !

Sper sa avem niste vesti bune de la h0stile zilele acestea, poate continuam seria concursurilor cu premii serioase. Fingers crossed

8. #108 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Eu unul iti multumesc MonkY ca nu ai pus nici un banner reclama pe acest site!Intr-un an poate va fi in primele 3

9. #109 SP
    Manager paul's Avatar
    Quote Originally Posted by consol3 View Post
    Eu unul iti multumesc Monly ca nu ai pus nici un banner reclama pe acest site!Intr-un an poate va fi in primele 3
    Ca bine zici, de ce sa fie bannere ca doar hostu si restu se platesc singure.
    Un banner este, al GameShop. Poate ai setat enabled pe CG AdBlockPlus si nu il vezi.

10. #110 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by paul View Post
    Ca bine zici, de ce sa fie bannere ca doar hostu si restu se platesc singure.
    Mai avem platit cam 6 luni... sa vedem daca voi mai reusi sa achit si mai departe fara sa apelez la sponsori...
    Quote Originally Posted by paul View Post
    Un banner este, al GameShop. Poate ai setat enabled pe CG AdBlockPlus si nu il vezi.
    Este, insa cred ca este cel mai non-invaziv banner ever. Nu deranjeaza pe nimeni, nu sare in ochi, nu ocupa din spatiu folositor

11. #111 SP
    Senior Member huber's Avatar
    da sigur nu cred ca deranjeaza pe nimeni plus ca gameshop ne-a dat de fiecare data jocuri cand au fost concursuri nu ?

12. #112 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    Monky , really now , cred ca ar trebui sa va ganditi la un sistem de donatii prin sms , cred ca e cel mai la indemana dintre toate , sunt multe persoane ( inclusiv eu ) care au abon. platit de firma de pana in xx eur pe luna , eu personal nu ajung niciodata sa consum suma asta si as putea dona macar 5 eur / luna , la fel si altii ar putea dona direct "din banii lor" , stiu si ca nu se vor strange sume foarte mari dar macar un minim acolo tot ar fi bine-venit.

13. #113 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    What ^^ he ^^ said.

14. #114 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Quote Originally Posted by muggs View Post
    Monky , really now , cred ca ar trebui sa va ganditi la un sistem de donatii prin sms , cred ca e cel mai la indemana dintre toate , sunt multe persoane ( inclusiv eu ) care au abon. platit de firma de pana in xx eur pe luna , eu personal nu ajung niciodata sa consum suma asta si as putea dona macar 5 eur / luna , la fel si altii ar putea dona direct "din banii lor" , stiu si ca nu se vor strange sume foarte mari dar macar un minim acolo tot ar fi bine-venit.
    Da,Monky si eu as dona prin SMS!

15. #115 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar

Lightbulb

Quote Originally Posted by muggs View Post

deci jur
    esti incredibil

toata ziua m-am gandit la servici sa fac un thread cu o propunere asemanatoare,numai ca nu stiam cum sa formulez sa nu par tampit...

total de acord..eu as contribui si pariez ca foarte multi ar contribui

16. #116 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by sekhemet View Post
    deci jur
    esti incredibil

toata ziua m-am gandit la servici sa fac un thread cu o propunere asemanatoare,numai ca nu stiam cum sa formulez sa nu par tampit...

total de acord..eu as contribui si pariez ca foarte multi ar contribui
    Dupa cum vezi, cred ca pierdeai pariul

Anyway, am trecut de 100.000 de posturi, ne apropiem de 3.000 de useri, 7.000 de threaduri... si in curand, sper sa avem inca un partener (more prizes for you !). Sa vedem cum stam si la statistici pe trafic.ro (care btw, nu prinde nici 50% din hiturile noastre - se pare ca bannerul lor este oprit de majoritatea browserelor):

24.02.2009
    Locul 1246 in Clasamentul General
    Locul 32 in Categoria Calculatoare/Internet

17.05.2009
    Locul 1066 in Clasamentul General
    Locul 27 in Categoria Calculatoare/Internet

So, i guess we're still going up. Good job everyone ! Sa speram ca nu vom fi nevoiti sa inchidem distractia cand se termina anul de hosting... But cheer up ! We still have high hopes (eu ma apuc sa joc la 6 din 49 )
    Attached Images Attached Images 2009-05-17_032351.png 2009-05-17_032335a.png

17. #117 SP
    Member Snake's Avatar
    Baaaaaai ! Cum adica sa inchideti distractia ? Pai si noi unde mai stam ? Ca eu dincolo ma simt ca un paria. Ia sa vad, unde e butonul ala de Donate. Be right back !

18. #118 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by Snake View Post
    Baaaaaai ! Cum adica sa inchideti distractia ? Pai si noi unde mai stam ? Ca eu dincolo ma simt ca un paria. Ia sa vad, unde e butonul ala de Donate. Be right back !
    Merci de suport ! Sa speram ca nu va fi nevoie sa cedam crizei

19. #119 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Vad ca ne mentinem... macar daca vom fi nevoiti sa inchidem (daca nu strangem banutii), pot sa spun ca a meritat every minute...

www.consolegames.ro - Statistici
    --------------------------------------------------
    Membrii 3.128
    Threaduri 7.840
    Posturi 115.568

16.06.2009 - Trafic.ro
    Locul 1034 in Clasamentul General
    Locul 28 in Categoria Calculatoare/Internet
    Vizitatori 9442
    Vizite 17.318
    Afisari 204.366

16.05.2009 - 15.06.2009 - Google Analytics
    Visits 88.277
    Attached Images Attached Images 2009-06-16_021225.png 2009-06-16_021354.png

20. #120 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Nu se inchide nimic man, n-o sa fie de acord amicii care doneaza si liciteaza pentu site! Bravo!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 6 of 9 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 ... LastLast