doar colectorul intarzie (pe 4 feb parca)
Legat de importarea caracterului din Mass Effect:
Mass Effect 2 Import Character Utility Revealed
Daca il ai pe memory card incearca sa copiezi salvarea pe hdd, am inteles ca doar asa merge...
Bummer... Ai inceput cumva un alt playthrough cu acelasi caracter si nu l-ai terminat (salvarea fiind inca pe hdd)?
Spune-ne si noua ce ai facut/cum ai rezolvat (al meu ajunge pe luni si vreau sa continui povestea din 1).
Pai, eu asa am inteles din ce am citit pana acum. S-ar putea sa ma insel, dar tare mi-e ca nu...
Si eu sunt in aceeasi situatie - am bagat azi-noapte ultima salvare din Mass Effect si ma trezesc ca erau toti in viata; mai am de munca, dar nu pot sa zic ca-mi pare rau.
Nu mai rejoc 1. Am inceput deja 2. Un singur cuvant: Fabulos.
Pot spune ca am avut noroc. Pana acum tot ce am decis in 1, vad ca este ca default.
Dj Mo, eu as fi recomandat sa faci macar un speed run de Mass Effect 1 inainte de 2 fiindca, dupa umila mea parere, Mass Effect 2 e o experienta infinit mai saraca daca nu este importat un caracter din Mass Effect 1. Crede-ma, o mare parte din joc nu poate fi vazuta daca se incepe un caracter nou direct din Mass Effect 2 deoarece sunt toate acele personaje interesante din ME1 care pot fi reintalnite in ME2 si care asa jocul le trateaza ca si cum ar fi moarte, ne mai facand parte din povestea jocului, se considera ca cei care joaca direct 2-ul oricum nu ar cunoaste aceste personaje. Ma refer la personaje ca Wrex, Shiala, Gianna Parasini sau Rana Thanoptis pentru cei care isi amintesc de ei. Plus ca asa se pierde posibil 75% din misiunile secundare fiindca din experienta mea marea majoritate din ele au fost oferite de acele personaje cu care ma reintalneam pe parcursul jocului. Si astea pe langa faptul ca experienta nu mai este una atat de personala fata cum ar putea fi daca este definita de toate deciziile care le-ai facut in primul joc.
P.S. Jocul chiar este fabulos.
protip: nu uitati sa salvati cu manuta voastra din cand in cand, autosave-urile alea sunt fix pix.
No way. Nu cred ca Bioware ar fi inclus in ME2 quest-uri accesibile doar celor cu personaj importat din ME. Wrex, de exemplu, este inlocuit cu altcineva, deci acolo nu se pierde nimic.
Da-mi cateva exemple de misiuni primite de la personajele respective, chiar m-ai facut curios.
Bobby, pai da, am vrut sa dau doar cateva exemple ca defapt ele sunt bineinteles mai multe, am intalnit-o si pe Helena Blake intr-un colt mai latularnic
.
Dynamix, treaba ta daca nu crezi, eu iti spun cum e. Chiar si la Wrex e o diferenta uriasa pe Tuchanka daca el e viu sau nu, insa nu pot sa spun exact care e situatia fara spoilere. E indeajuns sa stiti ca receptia pe Tuchanka e mult mai rece si agresiva daca a fost omorat, iar altfel o sa reintalniti un Wrex foarte emotionat sa isi revada vechiul prieten si o sa aflati niste lucruri foarte interesante despre ce l-a preocupat in ultimii 2 ani si ce a realizat el pe Tuchanka in acest timp.
Cat despre acele misiuni secundare, cateva exemple care imi vin acum repede in minte ar fi cel pe care il primiti de la Shiala care e legat de colonia de pe Feros si ce s-a intamplat acolo dupa distrugerea Thorianului, cel de la Gianna Parasini care acum este un procuror sub acoperire pe Illium sau cel al lui Conrad Verner care inca este un idiot lol. Practic cam tot ce este pe Illium in materie de misiuni secundare este oferite numai de personaje care sunt acolo doar daca importati o salvare din primul joc si daca acea salvare contine decizille care le permite sa fie acolo.
Bookmarks