Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 7 of 60 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 57 ... LastLast
Results 121 to 140 of 1197

Thread: Mass Effect 2

1. #121 SP
    Senior Member Nash's Avatar
    New ScreenShots

Part I
    Attached Images Attached Images mass-effect-2-dezember-bilder.jpg mass-effect-2-dezember-bilder__2_.jpg mass-effect-2-dezember-bilder__3_.jpg mass-effect-2-dezember-bilder__4_.jpg mass-effect-2-dezember-bilder__5_.jpg mass-effect-2-dezember-bilder__6_.jpg mass-effect-2-dezember-bilder__7_.jpg mass-effect-2-screenshot-dezember.jpg mass-effect-2-screenshots-dezember.jpg mass-effect-2-screenshots-dezember__3_.jpg mass-effect-2-screenshots-dezember__4_.jpg mass-effect-2-screenshots-dezember__5_.jpg

2. #122 SP
    Part II
    Attached Images Attached Images mass-effect-2-screenshots-dezember__6_.jpg mass-effect-2-screenshots-dezember__7_.jpg mass-effect-2-screenshots-dezember__8_.jpg mass-effect-2-screenshots-dezember__9_.jpg

3. #123 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    sa inteleg ca va fi ultra-customizable?
    http://www.consolegames.ro/forum/att...bilder__5_.jpg
    tare de tot!

4. #124 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Quote Originally Posted by nightprowler View Post
    sa inteleg ca va fi ultra-customizable?
    http://www.consolegames.ro/forum/att...bilder__5_.jpg
    tare de tot!
    Dap , Shepard va avea un o camera in Normandy unde va putea sa isi customizeze armura

5. #125 SP
    Senior Member nightprowler's Avatar
    acum am urmarit si clipul de la now playing, primele 12 minute or so...sunt imbunatatiri vizibile fata de primul joc, care oricum a fost genial. parca vad ca iar "pierd" 40 de ore in joc.

6. #126 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    abia astept sa joc ME2 , mai o luna de asteptat .....
    capture.jpg

7. #127 SP

8. #128 SP
    Junior Member RazvyR52's Avatar
    mam apucat iar sa joc ME.doar asa...sami aduc aminte de poveste[din nou]

9. #129 SP
    Member Atrium's Avatar

O varianta in HD a trailer-ului pus de Skaar.

10. #130 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Incredibil arata trailerul final... Il puteti vedea pe homepage sau in VideoDir... Mass Effect 2, a new level in gaming cinematics
    Deja se pot apuca sa faca filme

11. #131 SP
    Member kane86's Avatar
    Si eu m-am apucat de Mass Effect... Combat-ul e greoi tare si are foarte multe bug-uri, sper ca in Mass Effect 2 sa se rezolve. Trebuie sa ai o rabdare si o vointa de fier sa nu abandonezi jocul asta (am zis ca renunt de vreo 3-4 ori). Voi incerca totusi sa il termin pentru ca Mass Effect 2 mi-a facut pana acum o impresie buna si nu vreau sa-l incep fara sa termin si prima parte .

12. #132 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Sa renunti la Mass Effect ? Hmm... majoritatea pe care ii stiu, nu au rezistat tentatiei de a-l termina de 2-3 ori
    Bine, daca vrei sa joci Mass Effect ca pe un FPS, n-ai mari sanse... poate deveni frustrant, cred...

13. #133 SP
    Member kane86's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Sa renunti la Mass Effect ? Hmm... majoritatea pe care ii stiu, nu au rezistat tentatiei de a-l termina de 2-3 ori
    Bine, daca vrei sa joci Mass Effect ca pe un FPS, n-ai mari sanse... poate deveni frustrant, cred...
    Nu e vorba ca vreau eu sa il joc ca pe un FPS, dar cam asta e o buna parte din joc . Nu stiu e o parere proprie: de exemplu cand ii nimeresti capul inamicului cu sniperul si ala nu are nimic (poti sa il dobori doar daca tragi in plin), AI-ul mi se pare destul de cretin (mai ales coechipierii - unul dintre ei mi-a disparut la un moment dat, si sunt nedumerit cum invie ei la momentele cinematice si dupa acestea), iar Mako....(sa nu zicem nimic de control, dar am intrat intr-un Geth Colossus, s-au unit texturile si a inceput sa se invarta toata imaginea, inamicul tot incercand sa se ridice). Poate ca am avut eu ghinionul sa vad doar ce-i mai prost la acest joc...Oricum apreciez povestea, grafica, vorbaria si faptul ca e un RPG diferit de celelalte prin plasarea in SCI-FI.

Dupa cate am citit si vazut despre ME2 am vazut ca s-ar fi rezolvat mai mult probleme enumerate de mine mai sus. Sa vedem...

14. #134 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    L-am terminat de trei ori plus ambele DLC-uri si nu am intalnit problemele enumerate de tine. Jocul este opera de arta si abia astept partea a doua.

15. #135 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Singura mea neplacere care am avut-o cu jocul a fost controlul Mako-ului. Pur si simplu nu mi-a placut. In rest, cum a zis si Dj Mo. O capodopera.

16. #136 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Cadoul perfect de ziua raposatului ...

17. #137 SP
    Member collector's Avatar
    Mi-am luat xbox special pentru mass effect , si a meritat din plin !
    Sunt la al 6-lea playthrough(si abia acum pot spune ca am descoperit mai tot ce se putea ) , incerc sa fac lvl 60 , momentan sunt la 57 , mai mult ca sigur o sa reusesc , pe dificultate insanity , e greu doar la krogani .
    Bun , dar asta nu e important , deci jocul este absolut incredibil , - chiar daca din punct de vedere al performantei pe xbox , se misca execrabil .. putea sa se miste si la 2 fps si tot atat de bun era , chiar daca misiunile secundare sunt slab realizate , chiar daca are destule buguri , chiar daca pare nefinisat , chiar daca explorarea planetelor e prost facuta , chiar daca AI-ul e incredibil de stupid, atat al tau cat si al inamicilor , chiar daca ... chiar daca ... Are in schimb , ceva ce nu am mai vazut la niciun joc - povestea incredibila si cum se construieste pe parcurs ,plus ca ai mult de vorbit fata in fata cu diferite personaje , iar realizarea extraterestrilor cat si a personajelor umane , voiceactingul , sunt de o calitate rar intalnita . Este singurul joc care l-as putea prezenta profesoare de romana si nu mi-ar fi rusine .... este atat de matur , de credibil , de emotionant !
    De data asta voi lasa consiliul sa moara , si la sfarsit spun ca eu as vrea sa fiu singur in consiliu , si pe Anderson ca ajutor , sunt FOARTE curios cum va continua asta in mass effect 2 , si voi fi foarte dezamagit daca nu se tine cont de ultima decizie . Dar sunt intr-o mare dilema , sa joc mass effect 2 sau sa nu-l joc ? stiind ca dupa ce il voi juca , as da orice ca sa-l joc din nou pentru prima oara , la fel cum as face acum si pentru mass effect 1!
    Am terminat de citit si cele doua carti -Ascension si Revelation , si recomand tuturor fanilor inraiti sa o faca .
    Atat am avut de spus ..

18. #138 SP
    Member dogdan's Avatar
    Quote Originally Posted by collector View Post
    Sunt la al 6-lea playthrough(si abia acum pot spune ca am descoperit mai tot ce se putea ) , incerc sa fac lvl 60 , momentan sunt la 57 , mai mult ca sigur o sa reusesc , pe dificultate insanity , e greu doar la krogani .
    Bun , dar asta nu e important , deci jocul este absolut incredibil , - chiar daca din punct de vedere al performantei pe xbox , se misca execrabil .. putea sa se miste si la 2 fps si tot atat de bun era , chiar daca misiunile secundare sunt slab realizate , chiar daca are destule buguri , chiar daca pare nefinisat , chiar daca explorarea planetelor e prost facuta , chiar daca AI-ul e incredibil de stupid, atat al tau cat si al inamicilor , chiar daca ... chiar daca ... Are in schimb , ceva ce nu am mai vazut la niciun joc - povestea incredibila si cum se construieste pe parcurs ,plus ca ai mult de vorbit fata in fata cu diferite personaje , iar realizarea extraterestrilor cat si a personajelor umane , voiceactingul , sunt de o calitate rar intalnita . Este singurul joc care l-as putea prezenta profesoare de romana si nu mi-ar fi rusine .... este atat de matur , de credibil , de emotionant !
    De data asta voi lasa consiliul sa moara , si la sfarsit spun ca eu as vrea sa fiu singur in consiliu , si pe Anderson ca ajutor , sunt FOARTE curios cum va continua asta in mass effect 2 , si voi fi foarte dezamagit daca nu se tine cont de ultima decizie . Dar sunt intr-o mare dilema , sa joc mass effect 2 sau sa nu-l joc ? stiind ca dupa ce il voi juca , as da orice ca sa-l joc din nou pentru prima oara , la fel cum as face acum si pentru mass effect 1!
    Am terminat de citit si cele doua carti -Ascension si Revelation , si recomand tuturor fanilor inraiti sa o faca .
    Atat am avut de spus ..
    sunt de aceasi parere !! un joc incredibil ,jocul meu preferat of all time.

ps: eu am lasat consiliul sa moara la primul playthrough,i-am avertizat de atatea ori si ei nu m-au ascultat .....

19. #139 SP
    Member kane86's Avatar
    Quote Originally Posted by collector View Post
    Atat am avut de spus ..
    O descriere apropiata de ceea ce am mentionat, doar ca eu am scos mai mult in evidenta partile rele (care din pacate iti formeaza o prima impresie). Daca ai putina rabdare intradevar se observa ceva deosebit la acest joc.

20. #140 SP
    Member kane86's Avatar
    L-am terminat. Abia astept partea a 2a !

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 7 of 60 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 17 57 ... LastLast