New ScreenShots
Part I
sa inteleg ca va fi ultra-customizable?
http://www.consolegames.ro/forum/att...bilder__5_.jpg
tare de tot!
acum am urmarit si clipul de la now playing, primele 12 minute or so...sunt imbunatatiri vizibile fata de primul joc, care oricum a fost genial. parca vad ca iar "pierd" 40 de ore in joc.
Incredibil arata trailerul final... Il puteti vedea pe homepage sau in VideoDir... Mass Effect 2, a new level in gaming cinematics
Deja se pot apuca sa faca filme![]()
Si eu m-am apucat de Mass Effect... Combat-ul e greoi tare si are foarte multe bug-uri, sper ca in Mass Effect 2 sa se rezolve. Trebuie sa ai o rabdare si o vointa de fier sa nu abandonezi jocul asta (am zis ca renunt de vreo 3-4 ori). Voi incerca totusi sa il termin pentru ca Mass Effect 2 mi-a facut pana acum o impresie buna si nu vreau sa-l incep fara sa termin si prima parte.
Sa renunti la Mass Effect ? Hmm... majoritatea pe care ii stiu, nu au rezistat tentatiei de a-l termina de 2-3 ori
Bine, daca vrei sa joci Mass Effect ca pe un FPS, n-ai mari sanse... poate deveni frustrant, cred...
Nu e vorba ca vreau eu sa il joc ca pe un FPS, dar cam asta e o buna parte din joc. Nu stiu e o parere proprie: de exemplu cand ii nimeresti capul inamicului cu sniperul si ala nu are nimic (poti sa il dobori doar daca tragi in plin), AI-ul mi se pare destul de cretin (mai ales coechipierii - unul dintre ei mi-a disparut la un moment dat, si sunt nedumerit cum invie ei la momentele cinematice si dupa acestea), iar Mako....(sa nu zicem nimic de control, dar am intrat intr-un Geth Colossus, s-au unit texturile si a inceput sa se invarta toata imaginea, inamicul tot incercand sa se ridice). Poate ca am avut eu ghinionul sa vad doar ce-i mai prost la acest joc...Oricum apreciez povestea, grafica, vorbaria si faptul ca e un RPG diferit de celelalte prin plasarea in SCI-FI.
Dupa cate am citit si vazut despre ME2 am vazut ca s-ar fi rezolvat mai mult probleme enumerate de mine mai sus. Sa vedem...
L-am terminat de trei ori plus ambele DLC-uri si nu am intalnit problemele enumerate de tine. Jocul este opera de arta si abia astept partea a doua.
Singura mea neplacere care am avut-o cu jocul a fost controlul Mako-ului. Pur si simplu nu mi-a placut. In rest, cum a zis si Dj Mo. O capodopera.![]()
Mi-am luat xbox special pentru mass effect , si a meritat din plin !
Sunt la al 6-lea playthrough(si abia acum pot spune ca am descoperit mai tot ce se putea ) , incerc sa fac lvl 60 , momentan sunt la 57 , mai mult ca sigur o sa reusesc , pe dificultate insanity, e greu doar la krogani .
Bun , dar asta nu e important , deci jocul este absolut incredibil , - chiar daca din punct de vedere al performantei pe xbox , se misca execrabil .. putea sa se miste si la 2 fps si tot atat de bun era , chiar daca misiunile secundare sunt slab realizate , chiar daca are destule buguri , chiar daca pare nefinisat , chiar daca explorarea planetelor e prost facuta , chiar daca AI-ul e incredibil de stupid, atat al tau cat si al inamicilor , chiar daca ... chiar daca ... Are in schimb , ceva ce nu am mai vazut la niciun joc - povestea incredibila si cum se construieste pe parcurs ,plus ca ai mult de vorbit fata in fata cu diferite personaje , iar realizarea extraterestrilor cat si a personajelor umane , voiceactingul , sunt de o calitate rar intalnita . Este singurul joc care l-as putea prezenta profesoare de romana si nu mi-ar fi rusine .... este atat de matur , de credibil , de emotionant !
De data asta voi lasa consiliul sa moara , si la sfarsit spun ca eu as vrea sa fiu singur in consiliu , si pe Anderson ca ajutor , sunt FOARTE curios cum va continua asta in mass effect 2 , si voi fi foarte dezamagit daca nu se tine cont de ultima decizie . Dar sunt intr-o mare dilema , sa joc mass effect 2 sau sa nu-l joc ? stiind ca dupa ce il voi juca , as da orice ca sa-l joc din nou pentru prima oara , la fel cum as face acum si pentru mass effect 1!
Am terminat de citit si cele doua carti -Ascension si Revelation , si recomand tuturor fanilor inraiti sa o faca .
Atat am avut de spus ..
By OEE in forum Videos
By SublimingSun in forum Licitatii
By Mika in forum Console News
Bookmarks