lol Am zis sa incerc Insanity cu personaj nou nout, fara sa dau import la cel cu care terminasem o data jocul pe Normal si vad ca e mult mult mai usor. Ce-i drept, am schimbat si clasa—sunt soldat acum—si nu trebuie sa ma mai bazez pe colegi sa omoare inamicii dupa ce le dau eu jos scuturile.
Acum apare intrebarea: daca termin cu personajul asta, fara sa fie new game +, mai primesc trofeul pentru terminat jocul de doua ori?

Ex: Push, Concusive, Grenazi sau cateva gloante de pistol/melee. Colegii trebuie sa ii pozitionezi corect. Daca ii tii dupa cover o sa traga din an in paste, incerci sa tii pe cineva cu un SMG ( Shuriken cu burstu de 5 e super) si pe cineva cu rifle mai departe in camp deschis sa traga continuu. Tu stai mai aproape de inamici/flankezi, bagi o drona sa se intoarca cu spatele si asa aliatul cu Assault Rifle trage continuu, iar cel cu SMG da abilitati si neutralizeaza tintele care se apropie prea mult. Un coechipier cu AR plasat bine nu se opreste din tras toata lupta si nu isi ia nici un fel de damage 

Bookmarks