Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 57 of 60 FirstFirst ... 7 47 55 56 57 58 59 ... LastLast
Results 1,121 to 1,140 of 1197

Thread: Mass Effect 2

1. #1121 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    lol Am zis sa incerc Insanity cu personaj nou nout, fara sa dau import la cel cu care terminasem o data jocul pe Normal si vad ca e mult mult mai usor. Ce-i drept, am schimbat si clasa—sunt soldat acum—si nu trebuie sa ma mai bazez pe colegi sa omoare inamicii dupa ce le dau eu jos scuturile.

Acum apare intrebarea: daca termin cu personajul asta, fara sa fie new game +, mai primesc trofeul pentru terminat jocul de doua ori?

2. #1122 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Dupa ce le dai jos scuturile, bagi Cryo Shok pe ei, si orice impact ii sparge Ex: Push, Concusive, Grenazi sau cateva gloante de pistol/melee. Colegii trebuie sa ii pozitionezi corect. Daca ii tii dupa cover o sa traga din an in paste, incerci sa tii pe cineva cu un SMG ( Shuriken cu burstu de 5 e super) si pe cineva cu rifle mai departe in camp deschis sa traga continuu. Tu stai mai aproape de inamici/flankezi, bagi o drona sa se intoarca cu spatele si asa aliatul cu Assault Rifle trage continuu, iar cel cu SMG da abilitati si neutralizeaza tintele care se apropie prea mult. Un coechipier cu AR plasat bine nu se opreste din tras toata lupta si nu isi ia nici un fel de damage

---------- Post added 05-02-2011 at 06:01 PM ----------

Finished! Prima mea platina!

Pe Insanity cea mai grea misiune a fost cea de Loaylitate pentru Zaeed din cauza la infinite respawn. Din momentul in care am recrutat pe Samara si Thane, jocul a devenit eazy mode, mai ales ultima misiune. Area Reave -> Pull Field -> Heavy Warp = Multi collectori morti

3. #1123 SP
    Senior Member boga's Avatar
    A aparut patch-ul ala vestit?

4. #1124 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by boga View Post
    A aparut patch-ul ala vestit?
    verifica si tu aici, o sa anunte ei pe forum , intai o sa plece la sony pt aprobare si apoi...
    Choose Language | BioWare Social Network

5. #1125 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Mie nu mi-a dat niciun patch sa il downloadez.
    Ceva tips pentru run-il pe insanity? Sunt soldier.

6. #1126 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Pe insanity cum ai scos capul din cover ti s-a dus instantaneu scutul..inca 2 secunde si s-a mai dus 3/4 din viata..
    As fi vrut sa incep cu alta clasa, dar am continuat cu Adeptul cu care am jucat inainte, ca sa obtin achievement-ul de level 30. Macar am toate armele de la inceput si ceva banuti in cont (care s-au dus repede pe 3-4 upgrades).

Imi pare rau ca am bagat Fortification ca bonus power, dupa ce-l salvez pe Mordin cred ca imi pun Reave.

7. #1127 SP
    Daca ai terminat jocul o data, ai in orice New Game banii si resursele + bonus XP, nu treabuie sa importi carecterul, avantajul asa sunt armele.

E foarte bine ales Fortification, cu o mica greseala totusi. Barrier este absolut identic mai putin o priviinta, este Biotica, deci -% recharge time o afecteaza, pe cand pe Fortification nu. Bariera, Fortifi, Geth Shihield si Tach Armour sunt foarte utile pe Insanity. Cu toate upgradeurile, cu Bariera pe tine ajungi la aproximativ 1000 scut (normal ai 350~). Pe langa faptul ca e 1000, in momentul care ai apasat abilitatea primesti instant scuturile full.

Pe Adept ai cooldownuri foarte mici mai pe tot, deci in mare parte o sa ai posibilitatea sa dai scutul ca sa nu mori, e ca un fel de instant heal. La inceput de joc e destul un singur punct in ea, ai scuturile cu 25% mai bune dar o vrei pentru scut instant.

Apoi cu Adeptul, de la un anumit punct in joc poti sa termini totul fara sa tragi deloc cu arma, sau foarte putin Iti trebuie ceva sa dai jos Scut/Armura/Bariera f repede pe o tinta (Arma in majoritatea cazurilor, cu Bariera pe tine iti permiti sa faci asta), dai o Wide Singularity pe tinta, apoi cu Miranda dai Areea Warp si BUM!, cam tot ce e in jurul inamicului a ramas doar pe health fara protectie si umatoru SIngularity ii prinde pe toti si iar Warp .

Cand ajungi sa ai pe Thane sau Samara e veselie maxima pentru ca ai doua Warpuri in party (pana ii ai pe ambii sau vs Geth folosesti pe Miranda). Primul Warp/Overload arde Scuturile/Etc, intra Singularity pe o tinta iar al doilea Warp face boom pe toti! Nimeni nu mai are scuturi, dai imediat iar Wide Singularity si toti stau in ea, ti se face tie cooldown de Warp si BUM! Ai omorit 4 -5 inamici in 6 -7 secunde Aici mi se par foarte util Barier, iti permite sa stai mai mult timp in camp deschis ca sa dai abilitatile tuturor.

Eu acum am inceput un run nou pe Insanity cu Vanguardul, Charge + Flash Grenade + Shotgun Spam = Mega Fun!

8. #1128 SP
    Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    Pe Insanity cea mai grea misiune a fost cea de Loaylitate pentru Zaeed din cauza la infinite respawn.
    Am facut misiunea respectiva pe insanity ng si ng+ si, intr-adevar, erau multi mercenari in ultima sala, dar numar finit. I-am asteptat de fiecare data la intrare, am asteptat si YMIR-ul tot acolo, dupa care am strans toate resursele si am plecat mai departe.

Am inceput azi sa joc cu Mordin in echipa Avantajul lui e ca Incinerate-ul lui e broken, atinge instant tintele alese de mine. L-am combinat o perioada cu Zaeed, pentru inferno grenades: dadeam jos scuturile inamicilor cu pusca si dupa aia ii puneam pe colegi sa parleasca tot lol

Jacob ramane in continuare cel mai inutil. Aleg sa dea Pull pe un inamic, sa pot combina cu abilitate de la celalalt coleg, dar in majoritatea cazurilor nu ridica deloc inamicul selectat. Am mai patit sa-l pun sa faca Pull si m-am trezit ca-mi muta un krogan fix langa mine lol

9. #1129 SP
    Foarte interesant. Avand impresia ca e infinite respawn am dat rush pe YMIR Un calvar, 15-20 de load gameuri pana l-am picat.

10. #1130 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Gata din nou,le am terminat pe ambele cu infiltrator,este superb ce sa o mai lalaim,multumesc amicului care mi a imprumutat xboxul, trebuie jucate ambele,e păcat altfel

11. #1131 SP
    Abilitatile toturor aliatilor lovesc instant tinta, si pleaca din personajul principal. Poti sa tii aliatii departe dupa un perete sau in alta camera si sa dai cu ei abilitati.

Eu ma gandeam sa fac rost de la un amic de un xbox sa joc ME1, pacat ca nu l-au scos si pe PS3.

12. #1132 SP
    Senior Member Mika's Avatar

13. #1133 SP
    Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    Abilitatile toturor aliatilor lovesc instant tinta, si pleaca din personajul principal. Poti sa tii aliatii departe dupa un perete sau in alta camera si sa dai cu ei abilitati.
    lol Fix la misiunea lui Zaeed pateam sa-mi ramana colegii blocati in panultima sala si eu dadeam reload, sa-i aduc la bataie. Daca stiam, il lasam macar pe Mordin acolo, sa spamuiasca Incinerate de la loc caldut si protejat. Am mai patit la misiunea cu Jack si puscaria sa ma trezesc fara colegi, ca tot ramaneau blocati dupa usi.

---------- Post added 07-02-2011 at 10:52 PM ----------

Si le-au pus ochelari la toti pentru ca?... In fine, cat timp nu o dau pe costume japoneze, cu urechi mari, roz, de iepure si alte asemenea ciudatenii, stam bine.

14. #1134 SP
    Un ghid foarte util pentru cei interesati sa obtina trofeul No One Left Behind:

Un ghid pentru Insanity jucat cu Adeptul (strategia este identica cu cea pentru Sentinela, numai ca sentinela e mai buna datorita Tech Armor, pentru ultima abilitate la Sentinela se ia Area Reave, in rest se joaca identic cu se joaca Adeptul):

Un ghid pentru Ingineri pe Insanity:

Iar aici un filmulet foarte interesant, poate va conving pe unii sa incercati Vanguard pe Insanity, e foaarte fun:

15. #1135 SP
    La No One Left Behind, tot secretul e
    lol Aveam toate misiunile de loialitate facute, upgrade-uri la toti coechipierii, dar Mordin murea de fiecare data daca-l lasam in defensiva la final.

16. #1136 SP
    Doar daca esti destul de Renegade lol
    Attached Images Attached Images me2.jpg

17. #1137 SP
    Coechipierii astia sunt prosti rau.... Ma chinui la platformele alea de pe Collectors Ship.. Vad ca la coechipieri e mai mult o chestiune de noroc acolo. Se intampla cateodata ca la primul shockwave al Scion-ului sa moara amandoi, in schimb alta data nici n-au fost atinsi, stand in exact aceleasi locuri dupa cover..

18. #1138 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Phew,acum l-am terminat si eu pe Insanity. (Soldier)
    Cred ca o sa mai fac un Run cu clasa Adept/Vanguard,tot pe Insanity.

19. #1139 SP
    Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    Coechipierii astia sunt prosti rau.... Ma chinui la platformele alea de pe Collectors Ship.. Vad ca la coechipieri e mai mult o chestiune de noroc acolo. Se intampla cateodata ca la primul shockwave al Scion-ului sa moara amandoi, in schimb alta data nici n-au fost atinsi, stand in exact aceleasi locuri dupa cover..
    Eu de asta am renuntat sa mai iau in echipa colegi care se bazeaza mai mult pe arme, ca nu imi dau seama care e faza. Mai trag ei cate un foc, mai fac o pauza de tigara, se mai uita, iar pauza. Mai mult damage face Mordin cu pistolul decat Grunt sau Zaeed cu pustile de asalt. Si nu mai tine de cum ii pozitionez eu, le trece inamicul prin fata, se uita la el si trag din an in Pasti. Imi scapa mie ceva?

20. #1140 SP
    Nu stiu, la mine stau destul de bine cu atacul. Cu apararea e problema, ies cateodata din cover aiurea rau si doar stau in picioare si incaseaza tot..

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 57 of 60 FirstFirst ... 7 47 55 56 57 58 59 ... LastLast