Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 47 of 60 FirstFirst ... 37 45 46 47 48 49 57 ... LastLast
Results 921 to 940 of 1197

Thread: Mass Effect 2

1. #921 SP
    Manager paul's Avatar

2. #922 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    a luat cam multe premii pe ign e bun jocul dar nu stiu ce sa spun premiile astea de pe ign chiar acum cu lansarea pe ps3, nu aruncati cu pietre,parerea mea

3. #923 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    ce ziceti de asta Mass Effect 2 Demo ‘Used 2-Month Old Build’ | PlayStation Future
    The demo was, for certification and testing reasons, about a 2 month older build than the final “what you will play when you get it home” version. I think you’ll see that the game is noticeably better at launch. =)

4. #924 SP
    Member St Mael's Avatar
    Si acuma sa-i credem ca au facut in 2 luni ce nu au putut face in 10? Daca voi tot va asteptati sa arate mai bine pe PS3 eu cred ca o sa va lamuriti cand o sa apara si comparatiile finale, va indrum spre Digital Foundry daca o sa fiti curiosi.

5. #925 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    tocmai am incercat si eu demoul. jocul arata mult mai bine pe PS3 decat ceea ce am jucat pe X360 la vremea lui, dar intr-adevar se simte variatia de fps. daca ei zic ca au mai imbunatatit versiunea finala, atunci e bine. oricum, nu il mai iau si pe PS3 ca si asa am o groaza de recuperat. astept 3.

6. #926 SP
    Member maweryck's Avatar
    Quote Originally Posted by St Mael View Post
    Si acuma sa-i credem ca au facut in 2 luni ce nu au putut face in 10? Daca voi tot va asteptati sa arate mai bine pe PS3 eu cred ca o sa va lamuriti cand o sa apara si comparatiile finale, va indrum spre Digital Foundry daca o sa fiti curiosi.
    Pe mine de exemplu , putin ma intereseaza cum arata (daca arata mai bine sau mai rau ), vreau doar sa ma bucur de universul ME
    Cel mai mult mi-a placut cum a zis cineva p'aici :" pistrui sau nu pistrui " lol

Bafta

7. #927 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Ok, am inteles cu totii ce vrei sa zici. Problema e ca tot ce spui tu acolo nu are valoare cand oameni care au jucat jocul pe ambele console spun ca jocul arata mai bine pe PS3.

8. #928 SP
    Member St Mael's Avatar
    Problema e ca numai pe aici am vazut oameni sa spuna ca arata mai bine pe PS3. Pe forumul oficial BioWare dupa ce a aparut demo-ul erau threaduri peste threaduri in care oamenii se plangeau ca s-a batut joc de ei dupa toata chestia cu engine-ul de ME3. Pana si pe aici au fost discutii despre de ce arata varianta de PS3 mai rau cand a aparut comparatia de pe Lens of Trooth. Numai ca in threadul asta discutia a luat o intorsatura de 180 de grade si eu chiar nu inteleg de ce. Am si intrebat care li se pare oamenilor astora ca e diferenta dar niciunul nu a putut sa-mi spuna de ce zic ca varianta de PS3 arata mai bine, iar asta zic eu ca spune tot.

Crezi ca ce spun eu nu are valoarea fiindca sunt cativa oameni pe aici care dupa ce le-au jucat pe ambele au avut impresia ca arata mai bine pe PS3, dar tine cont ca oamenii care chiar se pricep la asta au spus tocmai opusul. Totusi, nimeni nu a citit comparatia aia de pe Digital Foundry pe care v-am recomandat-o cu cateva pagini in urma? Sau macar ultimele mele postari?

Sa recapitulam. Varianta de PS3 statea cam asa in Demo:

-0X antialiasing (pe 360 era macar un 2X acolo de mila ochilor nostrii)
    -lipseste normal mappingul de pe texturi in locuri unde chiar sare in ochi
    -lipsesc multe efecte de post-procesare cum ar fi motion blur-ul
    -framerate mai putin solid
    -filtrarea texturilor le face mai putin sharp decat pe 360 (asta la o inspectie extrem de scrupuloasa, cu zoom pe imagine si tot tacamul)

Totusi eu unul inteleg ca lucrurile astea sa le scape multor oameni, nu toti au ochii atat de formati incat sa observe toate minutiozitatile de acest gen. Dar sa vina apoi si sa spuna ca tot varianta de PS3 e cea care arata mult mai bine chiar mi se pare de neinteles, mai ales ca nu poti sa iti faci o opinie atat de certa daca nici nu le-ai vazut exact unul langa altul.

In fine, poate au mai lucrat la acele lipsuri in ultimele 2 luni (eu unul cred ca e putin probabil) dar oricum eu tot nu vad cum ar fi de ajuns cat sa se ridice la inaltimea marketingului pe care l-au dus cu toata ideea engine-ului de ME3, oamenii care si-au facut sperante in privinta asta cred ca o sa fie dezamagiti. Macar se pot consola cu tot DLC-ul gratis pe care il primesc.

9. #929 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by maweryck View Post
    Pe mine de exemplu , putin ma intereseaza cum arata (daca arata mai bine sau mai rau ), vreau doar sa ma bucur de universul ME
    Cel mai mult mi-a placut cum a zis cineva p'aici :" pistrui sau nu pistrui " lol

Bafta
    , restul nu mai conteaza

---------- Post added 16-01-2011 at 03:45 PM ----------

Problema e ca numai pe aici am vazut oameni sa spuna ca arata mai bine pe PS3. Pe forumul oficial BioWare dupa ce a aparut demo-ul erau threaduri peste threaduri in care oamenii se plangeau ca s-a batut joc de ei dupa toata chestia cu engine-ul de ME3. Pana si pe aici au fost discutii despre de ce arata varianta de PS3 mai rau cand a aparut comparatia de pe Lens of Trooth. Numai ca in threadul asta discutia a luat o intorsatura de 180 de grade si eu chiar nu inteleg de ce. Am si intrebat care li se pare oamenilor astora ca e diferenta dar niciunul nu a putut sa-mi spuna de ce zic ca varianta de PS3 arata mai bine, iar asta zic eu ca spune tot.

Crezi ca ce spun eu nu are valoarea fiindca sunt cativa oameni pe aici care dupa ce le-au jucat pe ambele au avut impresia ca arata mai bine pe PS3, dar tine cont ca oamenii care chiar se pricep la asta au spus tocmai opusul. Totusi, nimeni nu a citit comparatia aia de pe Digital Foundry pe care v-am recomandat-o cu cateva pagini in urma? Sau macar ultimele mele postari?

Sa recapitulam. Varianta de PS3 statea cam asa in Demo:

-0X antialiasing (pe 360 era macar un 2X acolo de mila ochilor nostrii)
    -lipseste normal mappingul de pe texturi in locuri unde chiar sare in ochi
    -lipsesc multe efecte de post-procesare cum ar fi motion blur-ul
    -framerate mai putin solid
    -filtrarea texturilor le face mai putin sharp decat pe 360 (asta la o inspectie extrem de scrupuloasa, cu zoom pe imagine si tot tacamul)

Totusi eu unul inteleg ca lucrurile astea sa le scape multor oameni, nu toti au ochii atat de formati incat sa observe toate minutiozitatile de acest gen. Dar sa vina apoi si sa spuna ca tot varianta de PS3 e cea care arata mult mai bine chiar mi se pare de neinteles, mai ales ca nu poti sa iti faci o opinie atat de certa daca nici nu le-ai vazut exact unul langa altul.

In fine, poate au mai lucrat la acele lipsuri in ultimele 2 luni (eu unul cred ca e putin probabil) dar oricum eu tot nu vad cum ar fi de ajuns cat sa se ridice la inaltimea marketingului pe care l-au dus cu toata ideea engine-ului de ME3, oamenii care si-au facut sperante in privinta asta cred ca o sa fie dezamagiti. Macar se pot consola cu tot DLC-ul gratis pe care il primesc.
    eu l am jucat la un prieten pe xbox nu am analizat decat cu ochii mei si mie mi se pare ca ar arata mai bine pe ps3, parca pe xbox e mai intunecat, deci repet un pic mai bine pe ps3

---------- Post added 16-01-2011 at 03:48 PM ----------

---------- Post added 16-01-2011 at 03:51 PM ----------

@st mael nu i asa ca tu ai xbox ?

10. #930 SP
    Member St Mael's Avatar
    OK, dar daca numai asta va intereseaza atunci va indrum din toata inima sa-l jucati pe PC daca nu aveti 360. O sa va fie imposibil sa va bucurati cu adevarat de univers fara sa jucati primul joc. Acel comic facut pentru varianta de PS3 e o frectie la picior de lemn fiindca include doar 6 momente/decizii importante din primul joc, asta pe langa zeciile de decizii care se puteau lua pe intreg parcursul primei parti. Ca sa nu mai spun ca din acel comic este exclus in totalitate un segment intreg din firul principal al povestii (anuma intreaga sectiune e misiunii de pe Feros pentru cei care stiu povestea). Pe PC ati putea importante salvarile exact asa cum le vreti, veti avea o continuitatea cum altfel ar fi imposibil pe PS3 si v-ati putea bucura de univers in toata splendoarea lui.

Inteleg ca nu toti au PC-uri atat de puternice incat sa-l joace cu detaliile de pe console, dar daca sunteti sinceri cand ziceti ca nu va intereseaza grafica asta nu ar trebui sa fie absolut deloc o problema fiindca jocul ruleaza si pe sisteme foarte slabe. Micsorati rezolutia, scadeti detaliile si pana la urma o sa reusiti sa scoateti macar 30 fps. Asa ca daca strambati din nas la ideea asta se vor vedea defapt ipocritii care predicau ca grafica nu este importanta pe langa abilitatea de a te bucura de un univers atat de bogat ca cel din ME.

Nu ar fi rau daca chiar ati lua in considerare recomandarea mea, este o opinie sincera din partea unui fan imensa al universului Mass Effect (personal nu as putea concepe sa fi sarit peste primul joc). In plus pe PC jocul este mult mai ieftin, le-ati putea cumpara pe amandoua la jumatate din cat ati da pe varianta de PS3 a ME2.

L.E.

@dante23481, Xbox 360 a fost intr-adevar prima mea consola pe care am luat-o de prin Irlanda in 2006 dupa ce a aparut si in Europa si e de departe platforma pe care ma joc cel mai mult, abia iarna aceasta m-a lovit nevoia sa imi iau si un PS3, insa Mass Effect si RPG-urile in general le joc pe PC. Primul Mass Effect l-am jucat pe 360 numai pana cand l-am terminat de vreo 30 de ori si am facut 1000/1000 G la el, dupa care a aparut si pe PC iar de atunci am ramas la platforma asta si editia de colectie a ME2 nu am mai cumparat-o pentru 360 ci doar pentru PC, desi prima CE o aveam numai pentru Xbox fiindca o astfel de editia nu a mai aparut pe PC (lucru de care inca imi pare rau).
    eu l am jucat la un prieten pe xbox nu am analizat decat cu ochii mei si mie mi se pare ca ar arata mai bine pe ps3, parca pe xbox e mai intunecat, deci repet un pic mai bine pe ps3
    Atunci spune-i prietenului tau sa umble la "brightness" pe la TV, asta e ceva total pe langa calitatile jocului din punct de vedere tehnic. Si tine si cont ca prietenul tau poate avea Xbox-ul legat prin component, e totusi o diferente intre component si hdmi-ul PS3-ului tau.

11. #931 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    St Mael, poate lumea vrea sa-l joace pe consola.
    Nici pentru mine nu e mare lucru grafica, am si computer bun cat sa pot juca toate jocurile actuale la detalii ridicate, insa de cand am consola, pur si simplu nu mai pot sa ma joc pe computer..

Cat despre grafica ME2, Xbox vs PS3, din ce comparatii am vazut pe net (screenshot-uri si filmulete) mi se pare ca arata mai bine pe Xbox, umbrele de pe texturi par mai bune, antialiasing-ul este mai ridicat iar imaginea nu este atat de luminoasa (lucru pe care l-am remarcat in general la jocurile de PS3). Asta e doar parerea mea, fara sa fi vazut "live" demo-ul pe PS3.

Oricum nu prea conteaza pentru mine grafica, ba chiar cred ca ar fi mai bine pentru userii de PS3 ca engine-ul folosit in ME2 sa fie cel vechi, macar asa cand apare ME3, n-o sa se simta ca acelasi joc, o sa se observe diferenta..

12. #932 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Guys.. vad ca pierdeti din vedere esenta. Eu, in calitate de posesor de PS3 /dar care nu are absolut niciun resentiment fata de cealalta consola de calibru/, consider ca arata si se misca suficient de bine incat sa il cumpar din prima zi /chiar acum o sa fac comanda pe ShopTo/, cu toate ca am un laptop dedicat pentru gaming si am ME 1 si 2 originiale /2-ul e chiar Collectors/, langa mine, chiar acum

Am mai facut o data precomanda la inceputul lunii.. am anulat-o pentru ca m-am gandit ca ar trebui, totusi, sa fiu nebun sa iau jocu asta la lansare tinand cont de cele de mai sus.. dar uite ca am revenit asupra deciziei, iar acum sunt complet impacat cu faptul ca merita efortul financiar. Sper doar sa reusesc sa-l termin pana apare KZ3.

13. #933 SP
    Member St Mael's Avatar
    @boga, asta e altceva. Daca deja ai jucat si primul joc pe PC si astfel si pe al doilea cu salvare importata, faptul ca vrei sa il mai iei si pe PS3 e doar chestie excentrica de fan cum a fost si faptul ca eu am mai vrut sa-l iau si pe PC dupa ce m-am bucurat de el pe 360.

14. #934 SP
    Pai tocmai ca nu le-am jucat pe PC Dar, mai mult ca sigur, o sa le joc dupa ce-l termin pe 2 pe PS3. Si poate o sa-mi iau anul asta si un Xbox si o sa le joc si acolo

15. #935 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    OK, dar daca numai asta va intereseaza atunci va indrum din toata inima sa-l jucati pe PC daca nu aveti 360. O sa va fie imposibil sa va bucurati cu adevarat de univers fara sa jucati primul joc. Acel comic facut pentru varianta de PS3 e o frectie la picior de lemn fiindca include doar 6 momente/decizii importante din primul joc, asta pe langa zeciile de decizii care se puteau lua pe intreg parcursul primei parti. Ca sa nu mai spun ca din acel comic este exclus in totalitate un segment intreg din firul principal al povestii (anuma intreaga sectiune e misiunii de pe Feros pentru cei care stiu povestea). Pe PC ati putea importante salvarile exact asa cum le vreti, veti avea o continuitatea cum altfel ar fi imposibil pe PS3 si v-ati putea bucura de univers in toata splendoarea lui.

Inteleg ca nu toti au PC-uri atat de puternice incat sa-l joace cu detaliile de pe console, dar daca sunteti sinceri cand ziceti ca nu va intereseaza grafica asta nu ar trebui sa fie absolut deloc o problema fiindca jocul ruleaza si pe sisteme foarte slabe. Micsorati rezolutia, scadeti detaliile si pana la urma o sa reusiti sa scoateti macar 30 fps. Asa ca daca strambati din nas la ideea asta se vor vedea defapt ipocritii care predicau ca grafica nu este importanta pe langa abilitatea de a te bucura de un univers atat de bogat ca cel din ME.

Nu ar fi rau daca chiar ati lua in considerare recomandarea mea, este o opinie sincera din partea unui fan imensa al universului Mass Effect (personal nu as putea concepe sa fi sarit peste primul joc). In plus pe PC jocul este mult mai ieftin, le-ati putea cumpara pe amandoua la jumatate din cat ati da pe varianta de PS3 a ME2.

L.E.

@dante23481, Xbox 360 a fost intr-adevar prima mea consola pe care am luat-o de prin Irlanda in 2006 dupa ce a aparut si in Europa si e de departe platforma pe care ma joc cel mai mult, abia iarna aceasta m-a lovit nevoia sa imi iau si un PS3, insa Mass Effect si RPG-urile in general le joc pe PC. Primul Mass Effect l-am jucat pe 360 numai pana cand l-am terminat de vreo 30 de ori si am facut 1000/1000 G la el, dupa care a aparut si pe PC iar de atunci am ramas la platforma asta si editia de colectie a ME2 nu am mai cumparat-o pentru 360 ci doar pentru PC, desi prima CE o aveam numai pentru Xbox fiindca o astfel de editia nu a mai aparut pe PC (lucru de care inca imi pare rau).

Atunci spune-i prietenului tau sa umble la "brightness" pe la TV, asta e ceva total pe langa calitatile jocului din punct de vedere tehnic. Si tine si cont ca prietenul tau poate avea Xbox-ul legat prin component, e totusi o diferente intre component si hdmi-ul PS3-ului tau.
    a venit cu consola la mine ,pe hdmi tv full hd nu am modificat nimic, nu mai conteaza,iti dau dreptate la capitolul cu savurarea univ mass effect doar pe xbox 360 asa spuneau si cei de la microsoft dar nu are rost sa intram intr o discutie gen console war si eu am avut xbox360 in 2006 luat din germania varianta cu 20 gb, dar l am dat cand a aparut ps3 pt simplu motiv ca imi doream blu ray,il luasem cu hd dvd dar am fost inspirat sa le dau( hd dvd urile au disparut iar modelele acelea de xbox dadeau rroduri ft des)

---------- Post added 16-01-2011 at 05:15 PM ----------

PS eu mai sper sa gasesc ceva prieteni din valcea sa il luam de pe psn ca aici pe forum sunt numai banditi,stiu ei care sunt aia

16. #936 SP
    Member St Mael's Avatar
    Aside from the gamma difference (which we're inclined to believe emanates from the HANA chip on 360), there is an essential level of parity between the console versions of the game's artwork.
    Fiecare consola variaza din punctul de vedere al luminozitatii imaginii pe care o scoate datorita hardware-ului diferit (a nu se intelege mai bun sau mai rau, ci pur si simplu diferit), din cauza asta atat TV-urile cat si jocurile propriu zise au setari pentru luminozitate in meniu. Daca nu iti placea luminozitatea in ME2 puteai foarte bine sa o schimbi in meniul jocului, lucru pe care prietenul tau poate il si facuse daca ti s-a parut atat de diferita fata de varianta de PS3.

17. #937 SP
    Quote Originally Posted by dante23481 View Post
    PS eu mai sper sa gasesc ceva prieteni din valcea sa il luam de pe psn ca aici pe forum sunt numai banditi,stiu ei care sunt aia
    Huo banditii

18. #938 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by boga View Post
    Huo banditii
    uite unu"

---------- Post added 16-01-2011 at 06:12 PM ----------

Fiecare consola variaza din punctul de vedere al luminozitatii imaginii pe care o scoate datorita hardware-ului diferit (a nu se intelege mai bun sau mai rau, ci pur si simplu diferit), din cauza asta atat TV-urile cat si jocurile propriu zise au setari pentru luminozitate in meniu. Daca nu iti placea luminozitatea in ME2 puteai foarte bine sa o schimbi in meniul jocului, lucru pe care prietenul tau poate il si facuse daca ti s-a parut atat de diferita fata de varianta de PS3.
    nu stiu ce ai inteles din ce am postat,nu am contrazis pe nimeni reciteste te rog mi am spus o parerea dar esti cam fanboy shiit box, pardon xbox

19. #939 SP
    Member St Mael's Avatar
    Acum incepi sa te ataci deja? Te rog pastreaza cuvintele gen "****" pentru tine sau pentru prietenii tai (e un motiv pentru care forumul le cenzureaza). Eu am inteles exact ce ai spus, si anume ca tu zici ca ME2 arata mai bine pe PS3 doar fiindca avea luminozitatea diferita iar adevaratele hibe din punct de vedere tehnic ti-au scapat (chestii gen antialiasing, texturi si post-procesari). Eu doar am vrut sa iti explic care e chestia cu luminozitatea si de ce poate varia chiar si pe acelas TV daca asta te-a deranjat pe tine atat de mult. Nu vad de ce te-a suparat asa lucrul asta.

20. #940 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Acum incepi sa te ataci deja? Te rog pastreaza cuvintele gen "****" pentru tine sau pentru prietenii tai (e un motiv pentru care forumul le cenzureaza). Eu am inteles exact ce ai spus, si anume ca tu zici ca ME2 arata mai bine pe PS3 doar fiindca avea luminozitatea diferita iar adevaratele hibe din punct de vedere tehnic ti-au scapat (chestii gen antialiasing, texturi si post-procesari). Eu doar am vrut sa iti explic care e chestia cu luminozitatea si de ce poate varia chiar si pe acelas TV daca asta te-a deranjat pe tine atat de mult. Nu vad de ce te-a suparat asa lucrul asta.
    in concluzie mi as cumpara xbox doar pt gears of war care mi se pare muuuult peste resistance si pt mass effet 1, dar din pacate cam atat, ca sa vezi ca sunt corect, nu ma atac nu nimic, nu te am jignit dar am o parere nu asa buna cand vine vb de xbox,si bineinteles ca si cu sony am ceva in leg cu ps3, mai toate variantele de 60 s au dus dupa 2 ani,adica s au cam ars, deci stai calm nu o lua personal,am spus ca mi se pare ca arata un pic mai bine, daca faci parte din microsoft poate pune ti si voi un bluray pe urm xbox , i quit am dat o in offtopic
    PS da mi si mie id ul tau de psn sa ne impacam la un joc ceva, ca am intrat pe contul tau si nu vad decat xbox

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 47 of 60 FirstFirst ... 37 45 46 47 48 49 57 ... LastLast