Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 48 of 60 FirstFirst ... 38 46 47 48 49 50 58 ... LastLast
Results 941 to 960 of 1197

Thread: Mass Effect 2

1. #941 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    St Mael... intai spui ca pe Xbox 360 arata mai bine, iar apoi schimbi subiectul in "doar pe PC/X360 te poti bucura de universul Mass Effect". Din punct de vedere grafic exista, daca-mi aduc bine aminte ce-am citit in cateva articole diferente de luminozitate si diferente la sistemul de iluminare. Cand esti in mijlocul actiunii, pentru ca ma indoiesc ca a stat cineva sa faca SSuri, iluminarea poate fi mai importanta decat lipsurile enumerate de tine (majoritatea pot fi observate doar daca esti foarte atent la asemenea detalii minuscule). Si framerate-ul este foarte important, iar versiunea de PS3 ruleaza ceva mai bine.

2. #942 SP
    Member caine_rau's Avatar
    baieti aveti o varsta.....

3. #943 SP
    Member St Mael's Avatar
    @erik95, nu am schimbat subiectul, am facut doar o sugestie in lumina faptului ca dante l-a aprobat pe maweryck cand a spus ca nu il intereseaza grafica. E cam greu de urmarit ce s-a discutat datorita editarilor adougate mai tarziu. In final asta a fost ideea, ca daca nu ii interesa grafica ar putea sa il joace foarte bine si pe PC-uri slabe la 800*600 si detalii scazute iar asa s-ar bucura de continuitate pe tot parcursul trilogiei si de toate deciziile si ramificatiile aferente. Ti se pare ceva in neregula cu sugestia asta?

Cat despre ce zici din punct de vedere grafic, sunt de acord ca multe din lucrurile tehnice pe care le-am mentionat sunt greu de observat, chiar am mai spus asa in postarile anterioare, insa rog sa nu se confunde luminozitatea cu sistemul de iluminare. Luminozitatea este ceva total irelevant cum am spus si mai inainte, iar sistemul de iluminare e ceea la ce te referi tu cand zici ca a fost schimbat, lucru ce este adevarat. Insa a foat doar schimbat, si in niciun caz imbunatatit. Totul ce au facut se rezuma in faptul ca au mutat o sursa de lumine din stanga in dreapta si chestii de genul asta, iar asa umbrele aferente cad in alte directii, asta e tot. Nu poti numi miscarea asta o imbunatatire tehnica in absolut nicio curcumstanta.
    probably the biggest change is in the whole lighting of each and every scene. It's going to come down to personal taste in most cases, but for us there seems to be some level of bewilderment about why this has actually been done. In some areas we're puzzling about where the primary lightsource is, and what it is, that causes the lighting and shadowing effects shown. In other cases a perfectly well-rendered scene appears to have been diminished with the rejigged lighting.

Very much a matter of personal taste, but some of the changes to the lighting in the PS3 version of Mass Effect 2 don't appear to flatter the stunning character artwork.

Mass Effect 2 is remarkable in how good its characters look and how they sit within the environments: we're really not sure what BioWare is up to here with these changes. Perhaps it's the case that the existing lighting setup just didn't fit in nicely with the new engine, and that the changes were forced upon the developer? Thinking about it rationally, there's nothing wrong at all with the lighting in the original game, and having to adjust it so significantly would have involved a great deal of development time - so we must assume that the change was brought about due to the differences in technology.
    Citatul asta din comparatia de pe DF expune perfect situatia asa cum e. Iluminarea asta care zici ca sare in ochi peste toate minutiozitatile pe care le-am mentionat inainte nu este in absolut nicio masura un atu tehnologic al versiunii de PS3. Daca asta i-a facut pe toti de pe aici sa creada ca varianta de PS3 e superioara poata acum o sa regandeasca situatia.

Cat despre framerate, care intr-adevar este important asa cum ai zis, varianta de PS3 sta defapt ceva mai prost insa nu are vsync-ul activat, ceea ce ii permite sa treaca peste 30 fps in unele momente in timp ce varianta de 360 este blocata la 30 fps datorita vsync-ului. Insa pe PS3 fps-ul coboara mai jos decat varianta de 360 in momentele "grele", asta in aditia screen tearing-ului datorat lipsei de vsync, deci nu prea exista avantaj pe partea de PS3. Insa ma astept ca asta sa fie chestiunea la care au mai lucrat catusi de cat in acele ultime 2 luni.

L.E.

Nu vreau sa se inteleaga gresit si sa credea lumea ca prin postarile astea vreau atac versiunea de PS3 si sa impun ca va fi mult mai proasta, departe de mine gandul asta. In final diferentele astea vor conta prea putin, iar singurul lucru de care ar trebui sa tina cont lumea in final ar trebui sa fie cat de mult simt nevoia de a fi jucat si primul joc pentru a se bucura la maxim de universul Mass Effect. Eu vreau doar sa aduc la cunostiinta situatia reala in ceea ce priveste partea estetica fiindca am vazut ca unii de pe aici si-au format o conceptie gresita in ceea ce priveste cele doua versiuni. Nu cred ca ar trebui sa se supere cineva cat timp expun lucruri reale si nu promovez o platforma in detrimentul alteia doar pentru ca asa mi-ar place mie.

4. #944 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    variatia de framerate am vazut-o si eu, asa cum am mentionat. cand am spus ca arata mai bine, am facut afirmatia asta pentru ca mie sincer mi s-au parut texturile mai clare, in special in cazul personajelor. e adevarat ca am jucat ME2 pe xbox acum un an, deci poate si memoria imi joaca feste, insa asta a fost sentimentul meu ieri cand am incercat demo-ul pe PS3. de motion blur nu pot decat sa ma bucur ca nu e pentru ca nu il suport. si pe PC il dezactivez intotdeauna. I like it...crispy

in plus, si aici poate sa ma contrazica cineva care lucreaza in domeniu, eu stiu ca sunt tooluri care fac o analiza a fiecarei scene in miscare, astfel incat mutarea surselor de lumina in raport cu traseul personajului ar putea aduce o imbunatatire de framerate.

5. #945 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    St Mael,inteleg ca te roade putin ca a aparut ME2 pe PS3,tin minte ca ai dezbatut intr-un timp subiectul respectiv cu ardoare pe forum.Nu stiu daca iti dai seama sau nu dar lasi o impresie de fanboy cu mesajele tale constante legate de subiectul ME2 pe PS3,ca-i mai prost,ca degeaba il vor juca oamenii ca nu vor experimenta cu adevarat universul ME s.a.m.d.
    Eu am jucat ambele jocuri de pe Xbox si povestea din prima parte nu e atat de complexa pe cat incerci tu sa o descrii,sunt sigur ca Bioware a reusit sa incorporeze in acel filmulet interactiv fara probleme momentele cele mai importante din primul joc,care nici nu sunt chiar asa de multe,incat sa nu se piarda nimic important din poveste.
    Cat despre comparatia dintre varianta Xbox360(pe care am jucato cap coada vreo 50 de ore) si varianta de PS3,iti dau un quote la ce am zis la momentul cand am jucat demoul de pe PS3.
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Am jucat si eu aseara demo-ul si mi-a placut ce am vazut Nu arata mai prost ca varianta de Xbox,caracterele mi se par ca arata mai bine si frame rate-ul este mai ridicat,iar mediu inconjurator arata cam la fel,eu unul sunt multumit.Super joc,must buy
    Deci...in ochii mei de nestiutor si muritor de rand in nici un caz nu mi s-a parut a fi mai slaba decat cea jucata la inceputul anului trecut,ci doar ceva mai buna.Cine zice ca varianta de PS3 e mult mai buna e clar ca exagereaza,jocurile arata aproape identic.
    Si iti mai zic un lucru si cu asta am terminat, no sa ma intereseze niciodata comparatiile de ss la milimetru si cu 10xzoom ca sa vad care are texturi mai bune sau nu fiindca eu cand ma joc nu ma uit cu zoom sa vad care e mai detaliat si care personaj are mai multe riduri pe fata.Pe mine ma intereseaza cum se vede domnule,cum arata jocul cand ma uit de pe fotoliu la el, si cum se misca,adica sa mearga fluent fara sacadari.Iar la acest capitol ME2 varianta PS3 iasa in castig,are fps mai bun si culori,lumini mai frumoase(pe acelasi TV am jucat si ME2 varianta xbox,cu aceleasi setari de imagine).

6. #946 SP
    Member St Mael's Avatar
    @kobayashi, lasand la o parte impresia pe care o las, cat timp ce spun eu este adevarat pot fi acuzat de ceva? Si nu cred ca am spus ceva fals in toate paginile pe care le-am insirat pe aici. O sa te lamuresti tu cu "filmuletul" ala despre care vorbesti, tine doar cont ca sunt foarte in tema fiindca asa cum cred ca am mai spus, am activitate zilnica pe forumul BioWare. Sunt curios cat de multumit o sa fii de povestea din ME1, care e mult complexa decat ce e in ME2 (lucru spus nu de mine ci printre altii chiar de cei care au scris-o in situatia in care au impus ca el doilea se rezuma in mare numai la dezvoltarea personajelor si nu o actiune propriu zisa), ca fiind rezumata in 6 pagini.

http://images.eurogamer.net/assets/a...ng_360.jpg.jpg
    http://images.eurogamer.net/assets/a...ng_ps3.jpg.jpg

Cat despre ce ai zis in citat, asta e. Nu toata lumea se pricepe sa sustraga fugitiv calitatile estetice ale unui joc si sa le compare cu altele aproape indentice. Nu te pot acuza pentru greselile facute, dar te indrum sa te uiti mai sus sa vezi culori si lumini mai frumoase.

Si daca zici ca te intereseaza fps-ul uita-te la ce a zis si h0stile fiindca este adevarat si in ton cu ce am zis si eu.

Cat despre ce am dezbatut eu mai demult pe forum, poate mai tii minte si punctul de vedere pe care il expuneam? Asa aflii ca nu ma rodea nimic irational si am avut absolut drepate. Tineti minte vremea cand primeam DLC pentru ME2 in fiecare luna (Kasumi, Overlord, LotSB)? De cand cu faptul ca oamenii aia si-au reorientat munca spre a lucra la varianta de PS3 spuneti-mi si mie cate DLC-uri am primit in ultimele 6 luni. Asta in conditiile in care ei promisesera ca vor sustine jocul cu DLC-uri scoase constant pana la aparitia ME3, chiar daca era doar un weapons pack sau appearance pack acolo, care apropo s-a oprit brusc la packul 1 in mod dubios ne mai fiind timp sa continue ce au inceput pentru toate personajele.

http://marketplace.xbox.com/en-US/Pr...f-0011454108ce

Uitati ce frumos sta Pack 1 acolo de luni de zila fara niciun Pack 2, 3 etc. care sa fi urmat.

Sper ca sunteti multumiti de cum s-au tinut de promisiune. Si cu toate astea eu am fost cumpatat si nu am inceput sa urlu pe aici si spun ce fraieri erau aia care m-au contrazis dupa ce s-a dovedit ca am avut dreptate.

7. #947 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    St Mael,inteleg ca te roade putin ca a aparut ME2 pe PS3,tin minte ca ai dezbatut intr-un timp subiectul respectiv cu ardoare pe forum.Nu stiu daca iti dai seama sau nu dar lasi o impresie de fanboy cu mesajele tale constante legate de subiectul ME2 pe PS3,ca-i mai prost,ca degeaba il vor juca oamenii ca nu vor experimenta cu adevarat universul ME s.a.m.d.
    Eu am jucat ambele jocuri de pe Xbox si povestea din prima parte nu e atat de complexa pe cat incerci tu sa o descrii,sunt sigur ca Bioware a reusit sa incorporeze in acel filmulet interactiv fara probleme momentele cele mai importante din primul joc,care nici nu sunt chiar asa de multe,incat sa nu se piarda nimic important din poveste.
    Cat despre comparatia dintre varianta Xbox360(pe care am jucato cap coada vreo 50 de ore) si varianta de PS3,iti dau un quote la ce am zis la momentul cand am jucat demoul de pe PS3.

Deci...in ochii mei de nestiutor si muritor de rand in nici un caz nu mi s-a parut a fi mai slaba decat cea jucata la inceputul anului trecut,ci doar ceva mai buna.Cine zice ca varianta de PS3 e mult mai buna e clar ca exagereaza,jocurile arata aproape identic.
    Si iti mai zic un lucru si cu asta am terminat, no sa ma intereseze niciodata comparatiile de ss la milimetru si cu 10xzoom ca sa vad care are texturi mai bune sau nu fiindca eu cand ma joc nu ma uit cu zoom sa vad care e mai detaliat si care personaj are mai multe riduri pe fata.Pe mine ma intereseaza cum se vede domnule,cum arata jocul cand ma uit de pe fotoliu la el, si cum se misca,adica sa mearga fluent fara sacadari.Iar la acest capitol ME2 varianta PS3 iasa in castig,are fps mai bun si culori,lumini mai frumoase(pe acelasi TV am jucat si ME2 varianta xbox,cu aceleasi setari de imagine).
    asta am spus si eu mai devreme xbox pus pe acelasi tv, jucat acum 3 zile, pana la urma vad ca domnul st mael nu are ps3 cum spunea

---------- Post added 16-01-2011 at 09:30 PM ----------

astept idul de psn

L.E.

@dante23481, Xbox 360 a fost intr-adevar prima mea consola pe care am luat-o de prin Irlanda in 2006 dupa ce a aparut si in Europa si e de departe platforma pe care ma joc cel mai mult, abia iarna aceasta m-a lovit nevoia sa imi iau si un PS3, insa Mass Effect si RPG-urile in general le joc pe PC. Primul Mass Effect l-am jucat pe 360 numai pana cand l-am terminat de vreo 30 de ori si am facut 1000/1000 G la el, dupa care a aparut si pe PC iar de atunci am ramas la platforma asta si editia de colectie a ME2 nu am mai cumparat-o pentru 360 ci doar pentru PC, desi prima CE o aveam numai pentru Xbox fiindca o astfel de editia nu a mai aparut pe PC (lucru de care inca imi pare rau).

---------- Post added 16-01-2011 at 09:33 PM ----------

Quote Originally Posted by St Mael View Post
    @kobayashi, lasand la o parte impresia pe care o las, cat timp ce spun eu este adevarat pot fi acuzat de ceva? Si nu cred ca am spus ceva fals in toate paginile pe care le-am insirat pe aici. O sa te lamuresti tu cu "filmuletul" ala despre care vorbesti, tine doar cont ca sunt foarte in tema fiindca asa cum cred ca am mai spus, am activitate zilnica pe forumul BioWare. Sunt curios cat de multumit o sa fii de povestea din ME1, care e mult complexa decat ce e in ME2 (lucru spus nu de mine ci printre altii chiar de cei care au scris-o in situatia in care au impus ca el doilea se rezuma in mare numai la dezvoltarea personajelor si nu o actiune propriu zisa), ca fiind rezumata in 6 pagini.

http://images.eurogamer.net/assets/a...ng_360.jpg.jpg
    http://images.eurogamer.net/assets/a...ng_ps3.jpg.jpg

Cat despre ce ai zis in citat, asta e. Nu toata lumea se pricepe sa sustraga fugitiv calitatile estetice ale unui joc si sa le compare cu altele aproape indentice. Nu te pot acuza pentru greselile facute, dar te indrum sa te uiti mai sus sa vezi culori si lumini mai frumoase.

Si daca zici ca te intereseaza fps-ul uita-te la ce a zis si h0stile fiindca este adevarat si in ton cu ce am zis si eu.

Cat despre ce am dezbatut eu mai demult pe forum, poate mai tii minte si punctul de vedere pe care il expuneam? Asa aflii ca nu ma rodea nimic irational si am avut absolut drepate. Tineti minte vremea cand primeam DLC pentru ME2 in fiecare luna (Kasumi, Overlord, LotSB)? De cand cu faptul ca oamenii aia si-au reorientat munca spre a lucra la varianta de PS3 spuneti-mi si mie cate DLC-uri am primit in ultimele 6 luni. Asta in conditiile in care ei promisesera ca vor sustine jocul cu DLC-uri scoase constant pana la aparitia ME3, chiar daca era doar un weapons pack sau appearance pack acolo, care apropo s-a oprit brusc la packul 1 in mod dubios ne mai fiind timp sa continue ce au inceput pentru toate personajele.

Alternate Appearance Pack 1 (Garrus, Thane, Jack) - Xbox.com

Uitati ce frumos sta Pack 1 acolo de luni de zila fara niciun Pack 2, 3 etc. care sa fi urmat.

Sper ca sunteti multumiti de cum s-au tinut de promisiune. Si cu toate astea eu am fost cumpatat si nu am inceput sa urlu pe aici si spun ce fraieri erau aia care m-au contrazis dupa ce s-a dovedit ca am avut dreptate.
    e clar ai pe cineva la microsoft

8. #948 SP
    Member St Mael's Avatar
    Si eu astept sa imi spuneti cat de mult v-au placut luminile si culorile alea frumoase din cele 2 screen-uri, parca asa s-a exprimat kobayashi cand a descris varianta de PS3.

Am observat un lucru, eu tot incerc sa zic ceva pe aici dar nimeni nu ma contrazice ci doar o da cotita sa imi racesc gura de pomana pe aici. Adica eu vin cu lururi concrete si incerc sa expun situatia reala dar apoi vine unu si imi spune cum a vazut ochiul lui ca arata mai bine dincolo, si bineinteles ca din motive ridicole gen luminozitate.

Singurul care a contribuit cu ceva in discutia cu mine a fost h0stile. A venit omul si a zis sincer ca lui nu-i place motion blur-ul si ca i s-a parut ca sunt texturi mai bune fiindca nu jucase ME2 pe 360 de foarte mult timp. El a fost absolut primul care s-a gandit sa-mi raspunda de ce i s-a parut ca jocul arata mai bine pe PS3 desi intreb de vreo saptamana. Vreau sa-i multumesc pentru asta dar observ ca sunt prea putini oameni pe aici cu care sa poti duce o discutie care sa nu devina frustranta. Pana nu mai reuseste cineva sa spun ceva relevant la subiect eu nu ma mai obosesc sa scriu ceva pe aici.

9. #949 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Se poate incheia aceasta discutie?

1. St Mael nu vrea sa inteleaga ca jocul arata mai bine pe ps3.
    2. Zona PS3 nu vrea sa inteleaga de ce arata mai bine pe ps3.

Concluzie: Arata mai bine pe PS3. Poate o sa va intereseze si jocul intr-un final si o sa revina threadul pe firul lui. Incepe sa imi para rau ca apare si pe PS3 doar datorita faptului ca de cand l-au anuntat, unii de pe aici, ati inceput sa va c..ati pe el de thread, ca pe multe altele de altfel.

Cred ca ar trebui descoperite leacuri pentru noile boli aparut de vreo doi ani incoace: Pixelita, Grafita etc.

10. #950 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    anyway, ME2 o sa aiba 12GB ptr cei care il vor lua de pe PSN asa ca puneti manutzele si faceti curat.

11. #951 SP
    Member St Mael's Avatar

12. #952 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    @st mael lasa pozele pune mana pe un ps 3 si o sa vezi diferenta eu am facut o fara sa vreau. Si inca ceva, the future is blu

13. #953 SP
    Member St Mael's Avatar
    Ok, acuma ca ati vazut si mult discutata introducere interactiva cum vi se pare?

14. #954 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Nu are rost sa discutam in detaliu despre ea pt ca sa nu dam spoilere pt cei care nu au jucat inca jocurile.Dar mie sincer mi s-a parut ca a atins exact toate punctele cele mai importante din main story.Normal ca nu se poate compara cu faptul de a fi jucat intradevar primul joc si a trece prin toate acele momente jucand,si intradevar e de recomandat ca cei care vor sa-si cumpere ME2 pe PS3 pt prima data,sa incerce sa-l joace inainte pe primul pe PC daca nu au Xbox.Dar daca chiar nu au posibilitatea nu cred ca le va fi nimic de neanteles in partea 2 vazand acest interactiv comic.Poate anumite nume,personaje din ME1 despre care se mai vb in ME2 li se va parea necunoscute,dar sunt sigur ca daca vor citi "codex-ul" din joc vor gasi toate informatiile legate de acea persoana.

15. #955 SP
    Member maweryck's Avatar
    Quote Originally Posted by dante23481 View Post
    @st mael lasa pozele pune mana pe un ps 3 si o sa vezi diferenta eu am facut o fara sa vreau. Si inca ceva, the future is blu
    Eu auzisem doar ca "viitorul suna bine "

16. #956 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    Mass Effect 2's Final PlayStation 3 Version Will Impress the World | PlayStation LifeStyle
    Sci-fi RPG Mass Effect 2 has been hailed as one of the best titles in recent years, and although the PlayStation 3 version has taken a year to materialize, BioWare has promised nothing short of superiority. Not only will the title run on the new Mass Effect 3 engine, but improved visuals, and free DLC make it highly-enticing even to those who purchased the PC or Xbox 360 versions nearly a year ago. However, the demo released earlier this month was quickly met with eyebrow-raises and some criticism for its standard performance and visuals. According to BioWare, the demo was running on an old build, and we’ll be seeing some major improvements in the final version.
    If you’re one of the many who weren’t impressed by the Mass Effect 2 demo after all of the hype surrounding the PlayStation 3 version, then perhaps this quote by BioWare Community Coordinator Chris Priestly will help:
    The demo was, for certification and testing reasons, about a 2 month older build than the final “what you will play when you get it home” version. I think you’ll see that the game is noticeably better at launch. =)
    The PlayStation 3 version of Mass Effect 2 is coming out this week, and will include Kasumi – Stolen Memory, Overlord, and Lair of the Shadow Broker DLCs all bundled on a single blu-ray disk. If you haven’t played Mass Effect 2 already, and you enjoy dynamic stories with dialogue options, then this is an easy game to recommend. I personally own the PC version, and have beaten it twice, but I currently have the PlayStation 3 version on pre-order through Amazon with a free $20 promotional credit.
    Mass Effect 2 launches this Tuesday, the 18th, and will be available for purchase as a hard copy, and on the PlayStation Store.

17. #957 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    @st Mael: Ce spui tu este ca noi cei cu PS3 sa nu jucam jocul daca nu am jucat si Mass Effect 1. Asta e putin exagerat, nu crezi ? Adica daca nu am posibilitatea sa joc mass Effect 1 sa nu joc 2-ul ?
    Faptul ca apare pe PS3 e un lucru rau ? Daca apreciezi asa de mult universul jocului, faptul ca o sa fie jucat de mai multi jucatori ar trebui sa te bucure.
    Faptul ca ai dat o tona de puncte pe DLC-uri si eu o sa le joc gratis nu trebuie sa te supere. Microsoft a fost pionierul DLC-urilor generatia asta.

PS: Inca un lucru si am terminat. Sunt oameni, stiu ca nu o sa crezi asta, dar care prefera sa se joace pe PS3 decat pe PC sau Xbox. Crezi lucrul asta ? Exista astfel de indivizi.

18. #958 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by maweryck View Post
    Eu auzisem doar ca "viitorul suna bine "
    lasa asta, credeam ca ai inteles de ce am spus ca e blu

19. #959 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    Wow, se intampla ceva frumos in lumea consolelor, anume Mass Effect 2 apare si pe PS3 (all hardcore console gamers can enjoy a masterpiece), iar unii dintre noi inca aleg sa fie ingusti in perspectiva si in loc sa se concentreze asupra experientei pe care jocul o ofera, aleg orbeste tabara "razboiului". I guess we like war, don't we ?

Well done !

20. #960 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by Enthroll View Post
    Wow, se intampla ceva frumos in lumea consolelor, anume Mass Effect 2 apare si pe PS3 (all hardcore console gamers can enjoy a masterpiece), iar unii dintre noi inca aleg sa fie ingusti in perspectiva si in loc sa se concentreze asupra experientei pe care jocul o ofera, aleg orbeste tabara "razboiului". I guess we like war, don't we ?

Well done !

problema e ca asta nu e razboi draga Entroll, e o palmuiala intre copilasi printre blocuri.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 48 of 60 FirstFirst ... 38 46 47 48 49 50 58 ... LastLast