Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 56 of 60 FirstFirst ... 6 46 54 55 56 57 58 ... LastLast
Results 1,101 to 1,120 of 1197

Thread: Mass Effect 2

1. #1101 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Quote Originally Posted by Tekken View Post
    Pe insanity n-ar fi extrem de greu doar ca necesita o abordare diferita, am reusit sa termin pe insanity din primul run cu un adept, poate mi s-a parut mai usor ca nu am avut nevoie de munitie insa au fost cateva intamplari care aproape m-au facut sa sparg tv-ul, cele care imi vin acum in minte sunt Praetorian fight de pe Horizon, platformele mobile prin collectors ship (This hurts you. I know you feel this. This hurts you. This hurts you. STFU MOFO!) si ultima bataie din Overlord. Ce mi s-a parut cel mai greu a fost acomodarea cu AI-ul tamp al coechipierilor AKA "who needs cover anyway", in fata unor inamici gen Harbinger nu rezista 10 sec.
    Exact la fazele alea ma refeream.. Primul Praetorian fight mi-a luat ceva timp, nici al doilea n-a fost mai usor. Iar la platforme cred ca am murit de vreo 20 de ori... Ma enerveaza cand apare cate un Scion d-ala, care moare al naibii de greu si tot trimite shockwave-uri.

Intr-adevar, coechipierii sunt cam tontzi, eu ii trimit in cover, dar din cand in cand mai aud cate un "Ugh! Ouch! Ughh! Ow!" si cand ma uit la ei, pur si simplu stau in picioare si incaseaza la greu...

2. #1102 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    un mic cadou pt boga,diesel si rasko
    Attached Images Attached Images masseffectcake0131.jpg

3. #1103 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    Exact la fazele alea ma refeream.. Primul Praetorian fight mi-a luat ceva timp, nici al doilea n-a fost mai usor. Iar la platforme cred ca am murit de vreo 20 de ori... Ma enerveaza cand apare cate un Scion d-ala, care moare al naibii de greu si tot trimite shockwave-uri.

Intr-adevar, coechipierii sunt cam tontzi, eu ii trimit in cover, dar din cand in cand mai aud cate un "Ugh! Ouch! Ughh! Ow!" si cand ma uit la ei, pur si simplu stau in picioare si incaseaza la greu...
    Eu imi pun de acum toata baza in combat drone (+ SMG-ul de la misiunea cu Master Thief), ca nici la mine nu s-au comportat mai ok colegii de echipa lol

Am zis sa joc Renegade a doua oara si e mult mai comic. Eram in citadela si dau peste reporterita care ma tot batea la cap sa-i dau interviu. Mi-a aparut R2 quicktime si i-a dat Shepard un pumn in cap de am ras 5 minute lol lol A fost mai comic si pentru ca joc cu Shepard femeie.

4. #1104 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by dante23481 View Post
    un mic cadou pt boga,diesel si rasko
    Pai si io care sunt?

5. #1105 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Quote Originally Posted by boga View Post
    Pai si io care sunt?
    Ala gras ... si rau.

6. #1106 SP
    30 e nivelul maxim la personaje? Combinat cu armele inutile ale inginerului, nu prea vad cum pot sa fac mare lucru pe Insanity. Am zis sa fac cat mai repede misiunea cu Kasumi, dar merge tare tare greu. A cumparat cineva weapon packs de pe PSN? Sunt bune de ceva?

Edit: din ce am citit, level cap de 30 e miscare gandita pentru cand vom exporta salvarile din ME2 in ME3, numai ca asta nu justifica stricarea experientei intregului ME2. Ok, am inteles ca i-au mai luat din unele trasaturi de RPG, dar limitarea personajelor la 30 scade mult rejucabilitatea, parerea mea. Daca tot au permis optiunea de continuare/reincepere a jocului cu experienta acumulata in play-ul precedent (care permitea lejer atingerea nivelului 29), puteau macar sa lase personajul sa urce pana la un 40-45, sa simti ca nu joci inca o data jocul doar pentru jumatatea de nivel ramasa pana la 30.

Sa nu ma intelegeti gresit, sunt mare fan al seriei, dar la ME2 developerii au luat unele decizii tare ciudate Parca i-a interesat mai mult ME3-ul, ME2 fiind asa, un fel de trecere de la 1 la 3. Aveti idee cand apare patch-ul cu eliminat anumite erori si redus timpii de incarcare? La cat de des se moare pe Insanity, orice secunda de loading in minus conteaza lol

---------- Post added 01-02-2011 at 10:59 PM ----------

Legat de second play bonus:
    "Second Playthrough Bonus (tied to the Long Service Achievement I believe):
    - 200000 Credits
    - 50000 Resources
    - +25% XP"

Daca incep jocul pe Hardcore, de exemplu, si il termin si apoi il mai incep inca o data pe Insanity, primesc bonusul si a doua oara?

7. #1107 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by tiberiu_sim View Post
    Ala gras ... si rau.
    Mda.. banuiam io

Quote Originally Posted by Diesel View Post
    A cumparat cineva weapon packs de pe PSN? Sunt bune de ceva?
    Am luat eu bundle-ul si sunt mai mult decat multumit de ce am primit pentru ~6 lire. Banuiesc ca luni cand o sa iau jocul de la inceput o sa le apreciez si mai mult

8. #1108 SP
    E ceva bun in bundle-ul ala si pentru ingineri? Adica SMG-uri, ca Rifle-uri nu am cum sa folosesc in primele 3 sferturi ale jocului

Legat de bonus de XP si a al treilea replay (special sa-mi fac viata mai usoara pe insanity) despre care scriam mai sus, stie cineva ceva?

9. #1109 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Pe unde esti nene cu Insanity? Si ce build ai ales sa mergi pentru Inginerul tau? Adica ce extra skill ai ales (cele care le primesti de la personajele loyale)? Eu personal am inceput ca Sentinel (primul playthough pe Normal am fost Adept <3 Wide Singularity + Warp = 4 man insta kill). Am ales sa joc cu Neural Shock, un candidat superior era Reave, dar, deja avand Warp disponibil si faptul ca Neural Shock necesita doar 1 punct (5 secunde disable mai mult decat destul sa omori din headshot sau poti sa dai alt Neural Shock, CD 3). Asa ca pana il salvez pe Mordin sa pot invata alte perkuri secundare Neural Shock mi se pare cea mai buna solutie. Am terminat misiunea lui Katsumi, ceva probleme cu un YMIR iar lupta finala mai ursoar decat mi-a fost pe normal

10. #1110 SP
    Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    Pe unde esti nene cu Insanity? Si ce build ai ales sa mergi pentru Inginerul tau?
    Cand am reinceput jocul, am ales Fortify In rest, am Incinerate, Cryo Blast si [specializarea aia pe care o are fiecare personaj, am uitat cum ii zice in cazul Inginerului] la maxim. AI hack, combat drone si Overload sunt la nivelul 2 (dupa ce-l aduc pe Mordin pe nava, o sa pot redistribui putin skill points).

Problema mea cea mare nu e neaparat modul cum mi-am distribuit skillurile, ci faptul ca AI-ul colegilor ori e foarte OK (cand Kasumi, in cazul misiunii la care-s eu acum, face stealth killuri perfecte), ori e absolut praf (la intalnirea cu bossul Hock, moare in primele secunde). Mai adaugam la asta si unele faze dubioase: sunt in cover, primesc o racheta si personajul se ridica in picioare. Cand dau iar X, patesc ca personajul sa sara peste cutia unde se ascundea, in loc de a intra iar in cover. No, pe Insanity cam esti in fundu gol daca ai iesit de dupa cover lol

Cred totusi ca nu misinea cu Kasumi era cea mai potrivita de facut fix la inceput de play pe Insanity, dar na, traim si invatam lol Imediat dupa ce-l bat pe Hock, ca la el am ramas aseara, ma duc sa-l scot pe Mordin din kk0 si bag ceva upgrade-uri dupa aia. O sa caut sa ajung cat mai repede pe Ilium, ca exista un magazin acolo cu Heavy Skin Weave care da +50% health.

11. #1111 SP
    Hmm, e o obtiune care iti permite disable la Squad Power Usage. Nu ii lasa sa foloseasca, cu AIul cea mai buna solutie mi se pare sa ii tii cat mai dupa cover, si sa dai "nuke" cu abilitati. Exemplu ar fi la bataie cu Hock, m-am pus cat mai in stanga se poate (fata de cum intri pe usa). Eu stau dupa o cutie unde se spawneaza munitie infinit, iar Kasumi e mai in dreapta mea. O tin dupa cover si sper sa nu scoata capul singura, altvel moare de la rachete foarte repede. Cand are cooldown pentru Shadow Step (sau cu so numi Ninja strikeul ala al ei) il folosesc si imediat dau cu Neuro Shock (toate tintele pierd Scutul dupa Ninja Strike), i-am dat cu neuro si am 5 secunde sa dau un Headshot (moare instant din headshot) sau tin apasat pe corp si tot moare (problema in alte misiune e consumul de gloante, nu prea ai destula munitie). Si asa am omorat un om, apoi, astept iar cooldown pe Kasumi stand dupa cover.

12. #1112 SP
    Uuuuh, am terminat in sfarsit misiunea, dar nu fara peripetii. Am zis sa merg pe varianta unde las mai intai in pace nava si dupa cateva valuri de inamici, Kasumi oricum face ce are de facut. Problema a aparut cand Hock nu a mai revenit pe terenul de lupta dupa ce a fugit prima oara lol

A doua oara a mers fara probleme, numai ca la final nava mea a ramas ceva mai mult in aer si nu ma puteam urca in ea, am zis ca mor de nervi, dar dupa aia si-a revenit. Mare noroc si cu Shadow Punch from Hell al lui Kasumi, plus Incinerate pe roboti ca sa le iau scutul, dupa care le dadeam AI Hack si faceau ei treaba in locul meu. M-am uitat acum inca o data, am si Combat Drone la maxim.

13. #1113 SP
    Hmm, observ ceva interesant. La misiunea cu Archangel, acum observ ca imi da un Assault Rifle nou (5 bullet burst), ceva ce nu am gasit in primul playthrough. Am fost eu orb atunci sau e ceva legat de al doilea playthrough?

Ar fi foarte interesant un ghid cu toate upgradeurile de vanzare si locatia. Nu am atras atentia la ce cumparam, acum chiar ar fi necesare unele upgradeuri rapide.

14. #1114 SP
    Member Tomcraft's Avatar
    Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    Hmm, observ ceva interesant. La misiunea cu Archangel, acum observ ca imi da un Assault Rifle nou (5 bullet burst), ceva ce nu am gasit in primul playthrough. Am fost eu orb atunci sau e ceva legat de al doilea playthrough?

Ar fi foarte interesant un ghid cu toate upgradeurile de vanzare si locatia. Nu am atras atentia la ce cumparam, acum chiar ar fi necesare unele upgradeuri rapide.

Incearca aici:

Upgrade Guide - Mass Effect Wiki - Mass Effect, Mass Effect 2, walkthroughs and more

15. #1115 SP
    "The M-15 Vindicator is found on a couch in the room where Shepard meets Archangel on Omega."

Daca are cineva de dat la share dlc-ul cu arme si armuri de pe PSN UK, ii platesc. Fix de asta planuiam initial sa cumpar jocul de pe PSN US, sa pot cumpara mai usor DLC. Una e sa cumpar rapid un PSN US code de 10 dolari, alta e sa trebuiasca un card de 20 de lire

16. #1116 SP
    Vai vai vai cat urasc fazele cu infinite respawn! Mama lor de Blue Sun Mercs!

L.E. - Pana nu prinzi tactica la perfectie, mori pe banda rulanta. Asa am patit la misiunea de loyalitate a lui Zaeed si la recrutarea The Convict.

17. #1117 SP
    Eu nu reusesc sa il tin pe Archangel in viata

18. #1118 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Exista vreo metoda sa porti armura fara casca?

Pana acum am cam 17 ore la activ..jocul e magnific!

19. #1119 SP
    Quote Originally Posted by Mask View Post
    Exista vreo metoda sa porti armura fara casca?
    Doar cea default, restul nu permit.

---------- Post added 04-02-2011 at 03:43 AM ----------

Am trecut si de Archangel, dar nu neaparat ca am jucat mai bine, ci pentru ca am avut norocul la ultima incercare sa nu mai traga toti in el tot timpul, combinat cu norocul de a nu mai sta numai dupa colegi, sa le tot dau revive. AI-ul colegilor ramane un mister, ori se descurca ok si treci misiunea, ori mor imediat si ramai singurel impotriva tuturor.

Cred ca Jacob ramane pe banca de rezerva pana la finalul jocului, e un fel de tinta preferata a tuturor, moare cel mai repede. I-am dat degeaba shotgunul din bonus Weapons Pack, tot varza-i. Pana la Krogan, cred ca o sa ma bazez numai pe Zaeed + Garrus, ca are fiecare din ei Concussive Shot si-i pun la treaba dupa ce dau jos scuturile inamicilor cu Incinerate-ul.

Voi pe ce combinatii de coechipieri va bazati?

20. #1120 SP
    Pai, depinde de misiune. Caracterul meu are Area Overload, Tach Armour si Heavy Reave. Din abilitati dau extra damage in Bariere, Armura si Scuturi. In general iau pe Miranda (Warp + Area Overload/Armura,Bariera,Scut) si pe Mordin(Icinerate+Neuro Shok pe zona/Armura si -Acuratete de la Neuro Shok maxat e super utila vs indivizi gen Harbinger ). Tali e ok in misiunile cu multi Droizi (Geth/Mech Mici). Restu caracterelor sunt teribil de inutile pe Insanity fata de Miranda si Mordin.

Un mic tip pentru mining, tineti apasate spre Stanga/Dreapta ambele stickuri de la joystick, se roteste mai repede planeta. Si daca doriti si mai multa viteza, puteti spama butonul L2 in loc sa tineti apasat, gen .. Click Click Click Click ....

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 56 of 60 FirstFirst ... 6 46 54 55 56 57 58 ... LastLast