Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 55 of 60 FirstFirst ... 5 45 53 54 55 56 57 ... LastLast
Results 1,081 to 1,100 of 1197

Thread: Mass Effect 2

1. #1081 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Dupa ce mi-am facut niste calcule /damn you KZ3 /.. tocmai am decis sa renunt la personajul si progresul actuale si sa o iau de la inceput. Tot Vanguard /mi se pare o clasa cu un potential imens, de la care stiu exact ce vreau acum/, dar pe Veteran de data asta si cu un bagaj consistent de cunostinte si repere. Ideea ar fi sa il termin o data pe Veteran si o data pe Insane in decurs de o luna, tot cu ~50 de ore per playthrough. Am reusit 35 intr-o saptamana in care am avut si sesiune, deci eu zic ca e un obiectiv realizabil 100%. Luni termin cu examenele si o sa pot sa ma dedic total

2. #1082 SP
    Banned asperas's Avatar
    Sal!am o intrebare(please) la voi?dlc'surile unde le gasesc deoarece in menu nu sunt..am facut download la acel pack in jur de 700 mb?tine cumva de progresul in joc so nu?!multumesc mult pt raspuns

3. #1083 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    @boga - ar trebui sa-l incerci si ca Adept, biotics are fun Ca Vanguard ai charge-ul ala, e cam nefolositor cand ai de a face cu multi inamici, ca ramai expus.

@asperas - le primesti ca misiuni secundare, iti vin mesaje pe calculatorul de langa Galaxy Map, apoi le poti vedea pe harta.

4. #1084 SP
    E tentant si Adeptul, dar, cand ma plictisesc de target practice cu rifleul sau SMG-ul /on fire evident/, imi place la nebunie sa bag Charge si sa termin treaba dupa aia cu Shotgunul sau cu un pumn zdravan In plus, companionii mei preferati sunt Miranda si Jack.. asa ca ne completam Sa vedem totusi si cat de challenging o sa fie pe Veteran.

Eh, oricum pana apare 3-ul probabil ca o sa termin jocu asta de 3-4 ori.. deci am timp sa experimentez. Chiar ma intreb cum e Shepard femeie.. cred ca atunci tre sa bagi vrajeala pe Jacob

5. #1085 SP
    Banned asperas's Avatar

mass

Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    @boga - ar trebui sa-l incerci si ca Adept, biotics are fun Ca Vanguard ai charge-ul ala, e cam nefolositor cand ai de a face cu multi inamici, ca ramai expus.

@asperas - le primesti ca misiuni secundare, iti vin mesaje pe calculatorul de langa Galaxy Map, apoi le poti vedea pe harta.
    Multumesc mult!
    !

6. #1086 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    E OK pe Veteran, in afara de vreo 3-4 lupte care mi-au scos peri albi, n-a fost prea greu.
    Vreau sa-l termin si pe Insanity, sa obtin si ultimele 3 achievement-uri care imi lipsesc, dar cand ma gandesc la luptele respective.....

7. #1087 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Nu a incercat nimeni inginerul? Combat Drone mi se pare tare utila.

8. #1088 SP
    FFFUUUUU lol am facut toate misiunile�mai putin cea finala�am verificat toate planetele din joc, asta era ultimul upgrade pe care-l mai aveam de luat si nu am mai avut de unde sa scot 300 de credits. Asa-mi trebuie daca am dat bani pe machete de nave si pe pestisori.
    Attached Images Attached Images imag0469.jpg

9. #1089 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Incearca sa investesti in tot felu de marlanii la Shadow Broker Base, e un terminal pentru asa ceva. Sau mergi pe Tuchanka (planeta Korganilor) acolo gasesti meciuri intre cei doi "caini". Poate asa mai faci niste banuti!

---------- Post added 31-01-2011 at 12:01 PM ----------

Stie cineva un filmulet mai cuprinzator pentru rezumatul povestii din primul ME? Am gasit pe youtube doar filmulete sub 5 minute sau ghiduri complete ale jocului. Ma gandeam la ceva macar peste 20 de minute

---------- Post added 31-01-2011 at 12:17 PM ----------

Tot ce am gasit a fost asta:
    (1 Of 11) Mass Effect Plot Analysis | Video Clip | Game Trailers & Videos | GameTrailers.com

E destul de ok dar se ocupa prea mult de erorile logice a povestii. As prefera ceva care sa atraga mai multa atentie la detaliile povestii decat erorile din asta.

10. #1090 SP
    De obicei nu am nimic cu cei care despica firu-n patru, dar tipul asta nu are ocupatie lol "Dar nu avea scut? Dar cat de puternic era pistolul lui Saren? Dar daca noi am auzit cand a tras cu pistolul, nu ar trebui sa se auda si focurile de la pistoalele noastre? etc etc etccccc"

---------- Post added 31-01-2011 at 05:59 PM ----------

Am terminat jocul, in timpul misiunilor finale mi-a zis computerul de bord ca toti is ok, nu a murit nimeni, ca sa ma trezesc la filmuletul final ca am un om mort. Automat am pierdut trofeul No One Left Behind

11. #1091 SP
    So what mate? Doar nu intentionai sa joci jocul o singura data, nu?

12. #1092 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Hmm, poti sa faci incat sa nu iti moara nimeni? Damn it, stiam eu ca trebuia sa aleg un Tech calumea. Dar a trebuit sa il trimit pe Jacob la moarte sigura , prea rasist sa il las in viata!

13. #1093 SP
    Senior Member Zombozo's Avatar
    Ar trebui să jucaţi şi primul Mass Effect, e la multe capitole peste al doilea. Eu acum �l rejoc pentru a putea pune salvările �n ME2.
    PS: Uite aici ar merge bine cross-platform făcut de Valve pentru Portal 2^_^.

14. #1094 SP
    Am reusit pana la urma sa ii tin pe toti in viata Ma asteptam sa-mi apara trofeul respectiv de la prima incercare, ca doar facusem toate misiunile pentru cei din echipa, toti imi erau loiali.

Acum marea problema, ca am terminat pe Normal prima oara: de pe normal se poate trece direct pe Insanity? Am incercat si mi se pare tare tare dificil, si doar am personaj de nivel 30

---------- Post added 31-01-2011 at 10:03 PM ----------

Quote Originally Posted by boga View Post
    So what mate? Doar nu intentionai sa joci jocul o singura data, nu?
    Nici vorba! lol Numai ca ma seca trofeul ala, imi trebuia sa-l stiu luat si gata. Asta la fel ca trofeul Traveller (visit every area in the game) de la Dragon Age, cam cel mai greu de luat din tot jocul.

15. #1095 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Chiar daca iti sunt toti loiali pot muri daca faci alegeri nepotrivite in alegerea de squad, de ex. daca il trimiti pe jacob sa se joace de-a inginerul, oricum alegerile standard care nu dau gres sunt usor de ghicit.

Pe insanity n-ar fi extrem de greu doar ca necesita o abordare diferita, am reusit sa termin pe insanity din primul run cu un adept, poate mi s-a parut mai usor ca nu am avut nevoie de munitie insa au fost cateva intamplari care aproape m-au facut sa sparg tv-ul, cele care imi vin acum in minte sunt Praetorian fight de pe Horizon, platformele mobile prin collectors ship (This hurts you. I know you feel this. This hurts you. This hurts you. STFU MOFO!) si ultima bataie din Overlord. Ce mi s-a parut cel mai greu a fost acomodarea cu AI-ul tamp al coechipierilor AKA "who needs cover anyway", in fata unor inamici gen Harbinger nu rezista 10 sec.

16. #1096 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    Simply the Best: Mass Effect 2 on PS3 - PlayStation 3 Feature at IGN+platform graphical comparision video inside

17. #1097 SP
    Poate tine si de clasa cu care joaca fiecare. Inginerul meu incepe jocul cu un amarat de pistol si un SMG si mai amarat, in conditiile in care trebuie sa dai numai headshoturi ca sa conteze in vreun fel damage-ul tau. Am incinerate si cryo blast upgradate la maxim, dar nu prea ma ajuta.

18. #1098 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    N-au scos nici un patch pentru erorile grafice din DLC? Se stie daca au de gand sa faca asta? ...

19. #1099 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Hello everyone

First, we are sorry some of you have had problems playing Mass Effect 2 on the Playstation 3 and want to thank you all for providing feedback on our forums on both the freezing and resulting save game issue that some of you have experienced. The information and support you have provided has helped the development team to build the latest patch. We’re currently testing the patch thoroughly, we expect to be finished our quality passes on Friday. This patch is then being delivered to Sony ASAP for verification and distribution. We will announce as soon the patch is available. Please see the below patch notes for a complete list of what will be included:

Patch Notes
    -Fixed a crash related to memory fragmentation. This fix will also resolve the crashing that corrupted Save Games.
    -Slightly improved load times and level streaming.
    -Added some telemetry to better improve future titles.
    -Updated some strings to fix spelling mistakes (Sorry Kaidan!)
    -Fixed the picture frame in Shepard’s Cabin to accurately reflect your love interest choices in Mass Effect: Genesis.
    -Fixed a rare crash in the PSN version in Shepard’s Cabin.

20. #1100 SP
    E bine ca baga baietii patch, dar jocul e perfect jucabil si in varianta actuala.. bruta. Eu n-am avut nicio problema cu save games, iar bug-urile sunt putine si nesemnificative. De-abia astept sa-l reincep de lunea viitoare. Can't stop thinking about it

Sper sa nu ma dovedeasca Shadow Broker pe Veteran totusi

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 55 of 60 FirstFirst ... 5 45 53 54 55 56 57 ... LastLast