Vad ca devine razboi de mass effect 2 classes fanboys FTW!Asa si un adept al clasei soldier spune ca daca vrea stealth joaca Splinter Cell sau MGS4.
![]()
Vad ca devine razboi de mass effect 2 classes fanboys FTW!Asa si un adept al clasei soldier spune ca daca vrea stealth joaca Splinter Cell sau MGS4.
![]()
Am argumentat de ce consider ca o alta clasa este mai buna decat Soldier. De la a aduce argumente pe care tu le-ai cerut pana la fanboysme, este cale lunga pe care ai scurtat-o in stilul specific. Si nu sunt adept al clasei Infiltrator. Primul l-am jucat ca Adept.
Parerea mea e ca toate clasele atit din ME cit si ME2 sint foarte bine echilibrate, nu este una mai buna decit alta, fiecare are plusurile si minusurile ei. La mine mai este si o chestie, eu cam in toate jocurile care-ti permit sa-ti alegi clasa joc cu acea clasa cea mai propiata de Paladin, adica Knight, Temple Knihgt, Soldier, Soldier Paragon in cazul ME, etc.
Mo nu cred ca Rasko a avut intentii rele pur si simplu a facut o gluma, eu chiar am gustato. Pina la urma noi ne ajutam reciproc in threat-ul asta si mai dam un sfat celor care sint la inceput in universul ME.
Am argumentat si eu mai sus. Nu trebuie sa iti lasi adversiunile personale fata de mine nascute din Dumnezeu stie ce sa iti influenteze judecata si sa nu mai gusti o gluma. Poate unii s-au simtit ofensati de afisrmatia COD - BC - nu e cazul meu. Am incercat sa raspund cu o gluma dar e EPIC FAIL pentru tine.
/offtopic: Vezi ca ai buton de ignore acolo. Asa nu te mai lovesti de posturile mele Epic Fail.
/ontopic: Daca argumentul este acea trimitere la SC sau MGS, este un argument prost. Stil BF sau COD poti juca in ME2. Stil SC sau MGS, nu.![]()
Rasko - Mo, nu credeti ca ar fi mai bine sa ne intoarcem la subiectul acestui threat? Haideti sa dam doavada ca sintem mai buni decit aia de la coltul blocului, e doar pararea mea, ce ziceti?
Sa avem cu totii o zi frumoasa si spor la ME.
Am progresat forte mult fara fie nevoie sa ma apuc sa scanez, defapt eu am scanat foarte putin in jocurile mele. Motivul e ca daca joci cu un caracter importat primesti un bonus de 60000 de elemente pentru fiecare resursa in parte, si doar astea cu care incepeam sunt indeajuns incat sa faci toate upgradurile necesare ca atacul final sa decurga perfect. Deci daca este importat un caracter nu mai e nevoie sa scanati deloc daca nu vreti fiindca sunt destule resurse pentru a face cele cateva upgrade-uri care influenteaza decurgerea in poveste, plus o gramada de alte upgrade-uri suplimentare pentru echipa, doar daca eventual vreti sa le faceti pe absolut toate va trebui sa mai insistati pe scanari.
Eu am scris dar voi Batman Batman. Lasa ca il incep pe Very F...ing Easy si vedem cum evoluam.
Probabil si intrebarea mea era destul de stupida, avand in vedere ca tine totusi si de skill-ul jucatorului si nu neaparat de clasa aleasa. Spor la jucat si lasati certurile ca nu sunt deloc constructive.
Corect, pana la urma e role play, fiecare isi asuma ce rol vrea dintre cele oferite. Sunt de acord, experienta va fi diferita dpdv combat, dar, jocul fiind un rpg, are si alte fatete.
Don't hate, appreciate (gluma).
Umm...la mine cum a fost valabil Tech Lab-ul am terminat toate cele 60k resurse instant.Am mai farmat cel putin inca 100k din fiecare (40k EZ) pentru a nu mai fi nevoie de alt farm run (am bagat azi de dimineata 2 ore jumate de farmat planete Rich).Daca ai diversitate in echipa (in ceea ce priveste armele,tech si armura) vor trebui adunate multe resurse pentru a duce tot la 5/5.
app: Armele din clasa Heavy Pistol sunt cele mai puternice,exceptand Snipers si Heavy Weapons.
Acum intelegi ce am zis?
Upgrade-urile de care AI NEVOIE ca sa nu moara nimeni la sfarsit sunt doar 3 la numar si costa doar 15000 din nu mai stiu exact care elemente, nu spun care sunt exact acele upgrade-uri fiindca se poate considera spoiler. Toate in afara de alea sunt optionale, fac decat ca echipa care o iei cu tine si tu sa fiti mai eficienti in lupta, in niciun caz nu trebuie sa ai toate lucrurile la 5/5 ca sa scoti cel mai bun final, iar pentru absolut toate am pus ca o sa mai trebuiasca insistat pe scanare.
Am inteles ce ai zis St Mael,te-ai referit la upgrade-urile navei si impactul lor asupra misiunii finale,dar daca joci la o dificultate mare,scuturile si armele detin prioritatea,celelalte imbunatatiri se poti face spre final.
PS: Care este echipa voastra principala?
Eu nu o sa mai scanez deloc, dupa un timp devine plictisotor si nu vreau ca pe la a 6-a rejucare sa ia chestia asta din distractia jocului. De aia au si introdus Bioware faza asta cu bonusul pentru caractere importate, ca sa nu mai fi nevoit sa scanezi de fiecara data pentru a obtine finalul care trebuie, si-au dat si ei seama ca mai devreme sau mai tarziu partea asta a jocului o sa devina agasanta. Cat despre restul upgrade-urilor, chiar nu imi trebuie, nici la insanity nu am simtit o nevoie covarsitoare sa le fac pe toate.
P.S. Eu nu am o echipa principala, imi place sa-i rotesc ca sa am ocazia sa cunosc si sa apreciez toate personajele. Dar in final de Samara nu prea imi place, de personajul asta puteau sa ne lipseasca.
Am inteles. Am vazut ca unele raspunsuri sunt blocate. Daca vreau sa raspund urat imi trebuie mai multe puncte Renegade?
Da,cu cat ai mai multe puncte Renegade/Paragon,cu atat poti lua decizii mai importante.Daca te axezi de la inceput pe o parte si ramai la ea,nu o sa ai probleme in privinta accesabilitatii raspunsurilor din acea categorie.
Superb jocu' ...pare rau ca n-am pastrat salvarea de la primu' ,aveam un adept si acum mi-am facut un infiltrator ...
Jocul este absolut WOW. Asta mi-a fost parerea dupa prima ora de joc si acum dupa a30a. Povestea, atmosfera, detaliile sunt toate la un nivel rar intalnit intr-un joc. Asta imi place la ME. Nu am stat o sec sa admir grafica sau miscarea caracterelor de exemplu. Sunt nesemnificative fata de importanta celorlaltor elemente.
Bookmarks