Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 60 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 37 ... LastLast
Results 521 to 540 of 1197

Thread: Mass Effect 2

1. #521 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    L-am terminat cu bine. Mai vreau sa trec prin el de doua ori, din care o data ca femeie lesbiana.

LE: http://xbox360.ign.com/articles/106/1066954p1.html - va avea DLC si s-ar parea ca desi trilogia comandantului Shepard se va incheia, nu acelasi lucru se va putea spune si despre universul Mass Effect.

2. #522 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Va dau un sfat. Nu il jucati pe insanity. Este o adevarata petrecere de bug-uri. Cred ca s-au vorbit toate sa se intalneasca pe dificultatea asta. Exemple: Iese din cover de nebun, inamici invizibili (si nu ma refer la geth, care au aceasta abilitate sau la abilitate de cloak), viata nu se reface (cu toate ca stau in cover) decat daca folosesc medi-gel, etc. Dupa ce ca este al naibii de greu (inamicii au toti shield), este si plin de porcarii. Cel putin la Warlord, m-am umplut de spume (si inca fac, pentru ca nu am reusit sa trec).

3. #523 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Pe mine ma enerveaza ca daca stau in cover, deschid meniul de puteri si ma plimb mai mult cu stick-ul pe-acolo, cand dau drumul la butonul de meniu Shepard pleaca de nebun spre stanga pana la capatul cover-ului.

4. #524 SP
    Member drik's Avatar
    Quote Originally Posted by Dj Mo View Post
    Va dau un sfat. Nu il jucati pe insanity. Este o adevarata petrecere de bug-uri. Cred ca s-au vorbit toate sa se intalneasca pe dificultatea asta. Exemple: Iese din cover de nebun, inamici invizibili (si nu ma refer la geth, care au aceasta abilitate sau la abilitate de cloak), viata nu se reface (cu toate ca stau in cover) decat daca folosesc medi-gel, etc. Dupa ce ca este al naibii de greu (inamicii au toti shield), este si plin de porcarii. Cel putin la Warlord, m-am umplut de spume (si inca fac, pentru ca nu am reusit sa trec).
    Yeap pot subscrie cele de mai sus... Jocul nu este challenging pe Insanity cat este frustrant...

5. #525 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    doar ce s-a terminat licitatia
    Attached Images Attached Images mass2.jpg

6. #526 SP
    Mad Collector rodarkone's Avatar
    .. de vis - maine il vand si eu pe al meu (cu tot cu joc) 70 lire ca e la moda

7. #527 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Eu am intampinat un bug foarte ciudat , daca cineva din echipa ridica inamicul in aer si eu dau biotic charge , Shepard ramane blocat plutind in aer.Deja cred ca mi s-a intamplat de vreo 10 ori (noroc ca exista auto-save).

8. #528 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Puteti sa faceti backup la salvari? La mine e destul de ciudat: la Memory->Games->Mass Effect 2 nu am decat o salvare (cu toate ca in joc am 12), pe care nu o pot copia pe memory card...

E de la mine sau de la ei?

9. #529 SP
    E la fel si la mine , am o salvare de 350kb si nu ma lasa sa fac backup pe MU

10. #530 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Nasol, pentru ca vreau sa-mi pastrez salvarile pt. ME 3 si 360-urile nu sunt chiar renumite pentru fiabilitate...

11. #531 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar

12. #532 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    haha la un loading a scris:

"export your save to Mass Effect 3. if you survive..."

13. #533 SP
    Maine termin jocul cu Vanguard si cred ca incep playthrough 2 cu un Infiltrator.

14. #534 SP
    Senior Member erik95's Avatar

15. #535 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar

16. #536 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar
    Vai cat de adevarat e M-920 Cain

17. #537 SP

18. #538 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Mie mi-au murit 4 din ei Oricum nota 10

19. #539 SP
    Senior Member SYZYGY's Avatar

20. #540 SP
    Quote Originally Posted by mentorica View Post
    Mie mi-au murit 4 din ei Oricum nota 10
    Daca vrei iti spun eu cum sa ii salvezi.

Ce ma enervat faza cu Wrex , era personajul meu preferat din ME1

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 27 of 60 FirstFirst ... 17 25 26 27 28 29 37 ... LastLast