Daca eu vorbescu cu Sony sa lase God of War 3 pe Xbox360, vorbiti si voi cu MS sa lase MassEffect2 pe PS3?Zic ca e un schimb destul de ok...
Daca eu vorbescu cu Sony sa lase God of War 3 pe Xbox360, vorbiti si voi cu MS sa lase MassEffect2 pe PS3?Zic ca e un schimb destul de ok...
Nu e. Eu unul nu as da nici macar unul din jocurile ME pe toata franciza God of War. Pur ipotetic vorbind.
De altfel nu as avea nimic impotriva detinatorilor de PS3 sa poata juca Mass Effect, faptul ca as prefera sa nu isi faca loc pe alte platforme jocurile Mass Effect nu se datoreaza fanboismelor ieftine. Insa nu m-ar incanta ca Bioware sa mearga in directia asta acum fiindca ar insemna compromisuri considerabile in dezvoltarea ME3 daca trebuie sa il adapteze pentru inca o platforma (mai ales una atat de dificila ca PS3-ul).
Si daca in toata inustria asta e o serie de jocuri la care vreau sa stiu ca nu s-a facut niciun compromis in productia ei atunci aceea e cu siguranta Mass Effect.
Nu cred ca poate cineva ignora faptul ca cele mai bune jocuri ale acestei generatii au fost in mare parte exclusivele, cu doar cateva exceptii. De aici puteti sustrage cat de mult sufera calitatea unui joc, mai ales din punct de vedere tehnic, cand producatorii trebuie sa lucreze simultan cu mai multe platforma atat de diferite (de la asta se abate oarecum numai PC-ul daca e implicat in productia unui joc de 360 si nu prea e mare pierdere fiindca sunt platforme foarte asemanatoarea ca arhitectura iar Microsoft faciliteaza productia pentru ambele). Producatorii au si ei niste resurse limitate si fiecare platforma care este adougata in procesul de dezvoltate va necesita alocarea unei parti din acele resurse, care altfel ar fi putut fi folosite pentru a marii calitatea jocului desi ar fi accesibil pentru mai putini oameni.
Mass Effect nu a avut prea mult de suferit de pe urma intrarii PC-ului in ecuatie, din motive deja mentionate, insa nu imi place sa ma gandesc la ce consecinte ar fi daca acum o va face si PS3-ul.
Atrium, recomand Metro 2033, o aventura super interesanta, eu l-am cumparat cu 82 lei pentru PC.
BioWare fans may be disappointed to learn that the announcement they've been teasing is not a new game or a new piece of downloadable content. But it does give them a chance to pick up some interesting stuff.
Over the next week, the "BioWare Bazaar" wil be hosting a series of online auctions featuring some 400 prizes. Their priciest gifts is a Mass Effect 2 Collector's Edition Artwork Branded Computer, which is valued at $2,000. There's also an Xbox 360, posters and other goodies.
Prizes can be earned by winning tokens, which can be collected through various challenges. The actual auctions will commence on April 6 at 9 AM PST, and will continue until the following Saturday.
You can check out the complete list of contest rules and prizes here(http://social.bioware.com/bazaar). Best of luck to anyone who enters.
Felicitari! Nimeni nu vorbeste despre Firewalker sau Kasumi's Memory! Sunt secrete de stat, ce sa mai!
Eu nici nu am cum la ce pauza de gaming am facut. Abea azi daca reusesc si eu sa mai joc ceva ME2, sper...
Unde este Kasumi? Toata ziua am stat sa ma uit dupa acest DLC.
---------- Post added 07-04-2010 at 09:22 AM ----------
In sfarsit. Xbox LIVE Marketplace | Mass Effect 2
New Mass Effect 2 DLC Revealed: "Lair of the Shadow Broker" - Shacknews - PC Games, PlayStation, Xbox 360 and Wii video game news, previews and downloads
BioWare has revealed a new DLC pack for Mass Effect 2: "Lair of the Shadow Broker". In it, Commander Shepard will "team up with Liara [T'Soni] and confront the mysterious and sinister Shadow Broker."
Liara T'Soni was not available as a teammate in Mass Effect 2, but was in the game as an information broker on Illium. She made references to the Shadow Broker and it did feel a bit awkward that it didn't turn into a quest. Now we know why. No pricing has been revealed and BioWare's only hint as to timing is that the content is "coming soon."
Rog un moderator sa mute acest thread pe Console Club deoarece va ajunge incurand si pe PS3.Multumesc!
L.E. Sa ni-l dea si noua cu iarba!
Bookmarks