pai direct cu cardul...n-am incercat cu carduri valorice pentru ca ies mai scump....ideea e ca la God of war a mers, si l-am luat acum 2 luni cand a aparut!Chiar asa sa se fi schimbat de pe o zi pe alta???
Nu mai accepta nici un fel de card? Nici MasterCard? Momentan am Visa Electron dar am ocazia sa-mi fac un MasterCard....
Cat timp adresa contului de US difera de billing address-ul de pe card—si va fi clar diferita, ca altfel nu ai cum avea card in Romania si cont US cu adresa de America—esti pasibil de ban.
se vinde foarte bine, varianta retail nici nu se mai gaseste pe rafturi
Mass Effect 2 (PS3) Is Rare According to Bioware�|�Just Push Start
O intrebare am, sa stiu daca sa stau si eu ca pe ace lol Eu sunt din Iasi, avem aici oficiu postal care tine de Vama, am mai primit direct la oficiul respectiv colet din America, de exemplu. Am vreo sansa ca Royal Mail-ul sa-mi trimita direct la oficiul asta jocul, sau e trimis automat in capitala, dupa care la Iasi?
bucuresti-iasi, eu sunt din valcea si la mine dureaza 4 zile,au fost si trei, dar nu a depasit niciodata 4 zile si cumpar de la ei din 2007
---------- Post added 21-01-2011 at 06:41 PM ----------
pe psn uk nu apare mass effect 2?
Am fost azi la posta in iasi si cand i-am dat codul coletului, mi-a zis ca recomandatele (optiunea signed for de la shopto) nu ajung mai devreme de 6-7 zileIn acelasi timp, sunteti mai multi care ati primit in 2-4 zile zile. Cumva transportul signed for (4.5 lire la shopto) ia mai mult decat cel standard, de 2.5 lire? Sau doar e ciu**** tanti de la posta?
indiferent de transport la fel dureaza,singura dif e urm, la signed for semnezi pt el, postasul vine si iti bate in poarta, la not signed ti l lasa in posta, mananca rahat turcesc tanti
---------- Post added 21-01-2011 at 08:26 PM ----------
Choose Language | BioWare Social Network
---------- Post added 21-01-2011 at 08:29 PM ----------
cam multe plangeri dupa doar 3 zile
DC Comics
---------- Post added 22-01-2011 at 08:55 PM ----------
pt mine e clar, o sa iau jocul doar dupa ce se rezolva problema cu freezingul, am crezut ca doar consolele vechi au problema asta, vad ca si cele slim...hai cu patchul, e pacat
Maine dimineata il incep si eu pe PS3 si, cel mai probabil, o sa ma joc toata ziua la el. O sa revin cu cateva impresii mai pe seara.
Eu m-am jucat aproximativ 2 ore si nu am intalnit nici un freez.Ma rog,inafara de freez-ul produs de OMFGWTFBBQacestjocestesuperb,nimic interesant.
Bookmarks