Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 52 of 60 FirstFirst ... 2 42 50 51 52 53 54 ... LastLast
Results 1,021 to 1,040 of 1197

Thread: Mass Effect 2

1. #1021 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Thrash_rider View Post
    Nu-mi zice si mie nimeni de problema mea???Pleaaaaaseeee!
    ai incercat cu cartele valorice psn sau direct cu cardul?
    LE cred ca ai incercat cu cardul direct , nu mai merge aceeasi eroare si la mine se rezolva doar cu carduri valorice , bafta

2. #1022 SP
    Junior Member Thrash_rider's Avatar
    pai direct cu cardul...n-am incercat cu carduri valorice pentru ca ies mai scump....ideea e ca la God of war a mers, si l-am luat acum 2 luni cand a aparut!Chiar asa sa se fi schimbat de pe o zi pe alta???

3. #1023 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Thrash_rider View Post
    pai direct cu cardul...n-am incercat cu carduri valorice pentru ca ies mai scump....ideea e ca la God of war a mers, si l-am luat acum 2 luni cand a aparut!Chiar asa sa se fi schimbat de pe o zi pe alta???
    am incercat si eu , crede ma nu mai merge sa iei direct cu cardul de pe psn us,mai intreaba lumea pe aici sa vezi ca asa este, bafta

4. #1024 SP
    Member maweryck's Avatar
    sa nu iei direct ban ....ca nu ai fi primul ....s-a mai intamplat

5. #1025 SP
    Junior Member Thrash_rider's Avatar
    Nu mai accepta nici un fel de card? Nici MasterCard? Momentan am Visa Electron dar am ocazia sa-mi fac un MasterCard....

6. #1026 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Cat timp adresa contului de US difera de billing address-ul de pe card—si va fi clar diferita, ca altfel nu ai cum avea card in Romania si cont US cu adresa de America—esti pasibil de ban.

7. #1027 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    se vinde foarte bine, varianta retail nici nu se mai gaseste pe rafturi
    Mass Effect 2 (PS3) Is Rare According to Bioware�|�Just Push Start

8. #1028 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Quote Originally Posted by AndRewqp View Post
    se vinde foarte bine, varianta retail nici nu se mai gaseste pe rafturi
    Nu cred ca mira pe nimeni. Cred ca l-a depasit pe micul sackboy cu mult Si eu stau ca pe ace.. tre sa vina postasu

9. #1029 SP
    O intrebare am, sa stiu daca sa stau si eu ca pe ace lol Eu sunt din Iasi, avem aici oficiu postal care tine de Vama, am mai primit direct la oficiul respectiv colet din America, de exemplu. Am vreo sansa ca Royal Mail-ul sa-mi trimita direct la oficiul asta jocul, sau e trimis automat in capitala, dupa care la Iasi?

10. #1030 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    bucuresti-iasi, eu sunt din valcea si la mine dureaza 4 zile,au fost si trei, dar nu a depasit niciodata 4 zile si cumpar de la ei din 2007

---------- Post added 21-01-2011 at 06:41 PM ----------

pe psn uk nu apare mass effect 2?

11. #1031 SP
    Am fost azi la posta in iasi si cand i-am dat codul coletului, mi-a zis ca recomandatele (optiunea signed for de la shopto) nu ajung mai devreme de 6-7 zile In acelasi timp, sunteti mai multi care ati primit in 2-4 zile zile. Cumva transportul signed for (4.5 lire la shopto) ia mai mult decat cel standard, de 2.5 lire? Sau doar e ciu**** tanti de la posta?

12. #1032 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    indiferent de transport la fel dureaza,singura dif e urm, la signed for semnezi pt el, postasul vine si iti bate in poarta, la not signed ti l lasa in posta, mananca rahat turcesc tanti

---------- Post added 21-01-2011 at 08:26 PM ----------

Choose Language | BioWare Social Network

---------- Post added 21-01-2011 at 08:29 PM ----------

cam multe plangeri dupa doar 3 zile

13. #1033 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Se leaga tare povestea de prima parte? Prind ceva din story daca joc doar 2-ul?

14. #1034 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    DC Comics

---------- Post added 22-01-2011 at 08:55 PM ----------

pt mine e clar, o sa iau jocul doar dupa ce se rezolva problema cu freezingul, am crezut ca doar consolele vechi au problema asta, vad ca si cele slim...hai cu patchul, e pacat

15. #1035 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    Quote Originally Posted by dante23481 View Post
    @st mael lasa pozele pune mana pe un ps 3 si o sa vezi diferenta eu am facut o fara sa vreau. Si inca ceva, the future is blu
    Quote Originally Posted by dante23481 View Post

pt mine e clar, o sa iau jocul doar dupa ce se rezolva problema cu freezingul, am crezut ca doar consolele vechi au problema asta, vad ca si cele slim...hai cu patchul, e pacat
    esti de-a dreptul hilar.

16. #1036 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Maine dimineata il incep si eu pe PS3 si, cel mai probabil, o sa ma joc toata ziua la el. O sa revin cu cateva impresii mai pe seara.

17. #1037 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    esti de-a dreptul hilar.
    mai ales tu

---------- Post added 22-01-2011 at 11:38 PM ----------

cine naiba stia ca isi bat joc de varianta finala, acolo vorbeam de cum arata demo, dar deh

18. #1038 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Si eu care tocmai ma imbracam sa ma duc sa-l iau. Bine c-am vazut alea cu freezul.

19. #1039 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Eu m-am jucat aproximativ 2 ore si nu am intalnit nici un freez.Ma rog,inafara de freez-ul produs de OMFGWTFBBQacestjocestesuperb,nimic interesant.

20. #1040 SP
    "Stare actuala In prelucrare - Tranzit Iasi" Hai cu Poșșștaaa

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 52 of 60 FirstFirst ... 2 42 50 51 52 53 54 ... LastLast