Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 51 of 60 FirstFirst ... 41 49 50 51 52 53 ... LastLast
Results 1,001 to 1,020 of 1197

Thread: Mass Effect 2

1. #1001 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by boga View Post
    OMG.. am primit mail de dispatch de la ShopTo I'm so happy right now.. I promise I'll be the best Shepard ever. Love you all, especially dante
    banditu' rpd el cu dedicatie

2. #1002 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by Diesel View Post
    Ataat de tare ma seaca tot frecusul asta cu cumparat psn card, stat, invartit, asteptat dupa aprobat tranzactii. De abia astept in toamna sa-mi pot atasa frumos un card la contul de UK si o zi buna, sa nu mai aud de nici un site care vinde psn cards.
    offtopic...adica vrei sa zici ca se da drumul la carduri RO pe UK? sau iti faci tu un card in UK?

3. #1003 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    OMG.. am primit mail de dispatch de la ShopTo I'm so happy right now.. I promise I'll be the best Shepard ever. Love you all, especially dante
    Daca mi-a aparut si mie in cont ca azi, pe la 14.00 s-a facut dispatch, am sanse sa primesc vineri bunatate de joc?

---------- Post added 19-01-2011 at 08:06 PM ----------

Quote Originally Posted by h0stile View Post
    offtopic...adica vrei sa zici ca se da drumul la carduri RO pe UK? sau iti faci tu un card in UK?
    O sa fiu cu totul in UK.

---------- Post added 19-01-2011 at 08:08 PM ----------

I promise I'll be the best Shepard ever.
    I promise I will fcuk everything in that game

4. #1004 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Eu zic ca ajunge vineri dimineata

5. #1005 SP
    Junior Member Thrash_rider's Avatar
    Sal guys! Am si eu o problema : am incercat sa iau Mass Effect 2 varianta digitala de pe PSN US si nu imi tot da o eroare ... 80023102! Am incercat sa-i dau si add funds to wallet dar aceeasi problema imi spune ca nu poate sa adauge fondurile in wallet! Care-i faza? Avand in vedere ca am mai cumparat de pe PSN US ( si anume God of War HD Collection) fara nici o problema.Ala cum de a mers si asta nu mai vrea?

6. #1006 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Diesel, daca stai in Bucuresti, sunt sanse mari sa ajunga vineri. Asta in conditiile in care ai primit mail cu dispatch. Am comandat si eu un joc duminica seara, luni pe la pranz aparea dispatched in cont, dar abia azi am primit mail-ul ca a fost expediat, cred ca asta conteaza.

Daca ai mail, probabil ajunge vineri dimineata. Mie chiar si cand au fost problemele cu vremea, mi-a ajuns de pe ShopTo in 3 zile lucratoare, iar in mod obisnuit in 2 zile.

7. #1007 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    Interactive comic book-ul ala care tine loc de "ce s-a intamplat in ME1" iese tot acum cu jocul? Se mai stie ceva de el?

8. #1008 SP
    Senior Member boga's Avatar
    Din video review-ul celor de la Gamespot am inteles ca se poate descarca de pe PSN cu ajutorul unui cod ce vine odata cu jocul.

Referitor la review-ul celor de la GS, e interesant cum ei au gasit indeajuns de multe minusuri /ce-i drept, legate de DLC-uri/ ca sa afirme ca varianta de PS3 nu e cea mai buna dintre cele trei existente, in timp ce IGN a proclamat-o tocmai pe aceasta ca fiind the best, fara drept de apel. Eu sper sa fie undeva pe la mijloc si o sa fiu multumit De fapt, poate sa fie si cea mai proasta ca oricum n-o sa regret niciodata ca am luat jocu asta.

9. #1009 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar

10. #1010 SP
    Member Dell 17's Avatar
    Este vreo diferenta de content intre varianta digitala care se poate cumpara de pe psn si cea care vine pe blu ray?

11. #1011 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Eu zic ca ajunge vineri dimineata
    Nu mi-ai promis ca jucam Uno tot uichendu'?

...nici nu stiu daca sa ma apuc de el inainte de dead space 2 deoarece sunt ferm convins ca nu mai ies cu zecile de ore din el....

12. #1012 SP
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Nu mi-ai promis ca jucam Uno tot uichendu'?

...nici nu stiu daca sa ma apuc de el inainte de dead space 2 deoarece sunt ferm convins ca nu mai ies cu zecile de ore din el....
    Zi-o pe aia adevarata, mai, ti-ai propus sa scoti la un suc toate fetele din jocul ala lol Numa sa nu nimerim amandoi la aceleasi terase...awkwaaard.

---------- Post added 20-01-2011 at 12:03 PM ----------

In ceea ce priveste engine comparison, miroase tot mai tare a bullsh|t in ceea ce priveste "eh, daca tot aveam engineul de ME3 la indemana, l-am folosit pentru versiunea de PS3 a ME2".

---------- Post added 20-01-2011 at 12:05 PM ----------

Nu as vrea sa-mi fac asteptari prea mari pentru ziua de maine, mai ales ca nu-s din capitala, dar Roiăl Mail zice ca "Your item, posted on 19/01/11 has been passed to the overseas postal service for delivery in ROMANIA."

---------- Post added 20-01-2011 at 12:09 PM ----------

Quote Originally Posted by AndyZ View Post
    Se pare ca se repeta unele ciudatenii prezente si in cazul DLC-urilor care vin la pachet cu discul. Ce nervi am avut la Dragon Age cu codurile promotionale din carcasa jocului, ioii. Se saturasera si aia de la EA customer support de mine. Au ajuns pana la urma sa-mi bage manual in cont ceva armura bonus si un DLC cu o misiune

---------- Post added 20-01-2011 at 12:17 PM ----------

Quote Originally Posted by DrMengele View Post
    Este vreo diferenta de content intre varianta digitala care se poate cumpara de pe psn si cea care vine pe blu ray?
    In mod normal, nu ar trebui sa fie. Daca te iei dupa toate zvonurile, te apuca panica lol Asa am patit si eu, ca voiam sa-l iau 50-50 cu dante (fara poantele cu psn id fals si alte de-astea lol) si planuiam sa-l am acolo pe hard for ever and ever, sa incerc toate personajele, sa fac platina si alte asemenea. Numai ca m-au speriat baietii si am zis sa-mi iau pe disc, mai ales ca noi, romanii, nu prea avem drepturi pe US store. In caz ca aparea vreo problema cu varianta digitala, ar fi fost mai dificil de rezolvat. La versiunea pe disc stiu clar ca am de cine trage sa-mi rezolve

Chiar, comparat cu Dragon Age, ME2 cam cate ore ia pana la platina/1000?

13. #1013 SP
    naz
    Senior Member naz's Avatar
    Estimated achievement difficulty: 5/10
    Approximate time: 35-80 Hours

14. #1014 SP
    Senior Member Krusht's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post

Sa nu imi spui ca nu l-ai jucat pe Xbox ... oricum va invidiez pe cei care o sa il joace acum pentru prima data.
    Cum urla sotia dupa mine prin casa cand ma delectam cu jocul asta.
    CE JOC !!!

15. #1015 SP
    Quote Originally Posted by Krusht View Post
    Sa nu imi spui ca nu l-ai jucat pe Xbox ... oricum va invidiez pe cei care o sa il joace acum pentru prima data.
    Cum urla sotia dupa mine prin casa cand ma delectam cu jocul asta.
    CE JOC !!!

ete nah da am innebunit? Am 100 de ore in el pe Xbox. Cu toate astea abia astept sa il reincep.

16. #1016 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    In loc sa joace si Mass Effect 1, el rejoaca 2. lol

17. #1017 SP
    Ca sa ma pregatesc din timp: la ME2 se descurca ok coechipierii daca-i las cu auto level-up? Sa stiu daca trebuie sa ma bag pe micromanagement. Intreb pentru ca la Dragon Age, daca nu stiai bine skillurile celorlalti, mai mult le stricai skill tree-ul, asa ca le dadeam auto level up si era totul in regula.

De fapt, la ME2 exista posibilitatea de setat Tactics la coechipieri, in functie de situatiile intalnite prin misiuni?

18. #1018 SP
    Inainte de fiecare misiune iti alegi coechipierii care doresti sa te insoteasca. Nu recomand deloc auto level-up. O sa vezi ca managementul skillurilor este foarte simplu si nu pierzi deloc mult timp, astfel incat recomand sa lasi orice "auto" la o parte.

19. #1019 SP
    Junior Member laptarul's Avatar
    La cat de "dumbed down" e ME2 ar fi culmea sa mai dai si auto level up.

PS: nu sariti pe mine, e doar o parere personala

20. #1020 SP
    Junior Member Thrash_rider's Avatar
    Nu-mi zice si mie nimeni de problema mea???Pleaaaaaseeee!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 51 of 60 FirstFirst ... 41 49 50 51 52 53 ... LastLast