Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 32 of 116 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 42 82 ... LastLast
Results 621 to 640 of 2303

Thread: Fifa 13

1. #621 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by Marinake View Post
    Mie 4-2-2-2 mi se pare foarte ok pentru atacuri rapide.De obicei las pe benzi playmakeri.La Liverpool in Manager ii am pe Gerrard si pe Robben si in atac ii am pe Neymar si Forlan.Cu Gerrard si Robben trec usor pe la margine terenului dupa care arunc mingea in centru unde rezolv cu atacantii.

Sent from my X8 using Tapatalk 2
    Era vorba de Ultimate Team, nu de modul Cariera.

---------- Post added 09-10-2012 at 09:55 AM ----------

Quote Originally Posted by adibose View Post
    -Lag game cum se poate face in mod intentionat? mi-e greu sa cred ca cine isi floodeaza propria conexiune ca sa creeze lag...
    -Ca sa pui jocul pe pauza trebuie sa fii in posesia mingii, daca esti in faza de atac si in pozitia de a inscrie, oponentul nu poate pune pauza atat timp cat are posesia.
    -Quit Game din partea oponentului nu-ti aduc pana la urma decat cele 3 puncte indiferent de rezultat...
    Se poate face lag cu un anumit dispozitiv legat la firul de internet, vazusem un tutorial pe youtube acum aproape 1 an. Deci, oponentul tau nici nu mai trebuie sa puna pauza la joc, doar sa apese un buton la dispozitivul lui legat la firul de internet care-i intra in PC sau in consola.

2. #622 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    @catalineatza08 : Crezi ca am innebunit sa caut fundasi cu pace mare doar pt. ca jocul e broken? Cum e posibil ca fundasi bine cotati sa fie facuti de ras de paceri cu 79 overall? Iar solutia "ia-l pe Ogbona" mi se pare de rasul lumii. Pai eu poate il vreau pe Terry sau Ferdinand, dar stai, nu se poate pt. ca in jocul asta ca sa fii competitiv trebuie sa ai paceri pe tot terenul.

Si in Fifa 12 pacerii isi spuneau cuvantul, dar faptul ca era mai dificil sa driblezi, mai echilibra jocul. Acum se joaca exclusiv in viteza, fara nicio idee in exprimarea pe teren. E o jena de joc.

3. #623 SP
    Member bogdan-1984's Avatar
    bogdanmihai1984 id xbox live cine vrea sa faca un meci fifa 13

4. #624 SP
    Banned asperas's Avatar
    Quote Originally Posted by catalineatza08 View Post
    Era vorba de Ultimate Team, nu de modul Cariera.

---------- Post added 09-10-2012 at 09:55 AM ----------

Se poate face lag cu un anumit dispozitiv legat la firul de internet, vazusem un tutorial pe youtube acum aproape 1 an. Deci, oponentul tau nici nu mai trebuie sa puna pauza la joc, doar sa apese un buton la dispozitivul lui legat la firul de internet care-i intra in PC sau in consola.
    Punct ochit..punct lovit!

5. #625 SP
    Member ramusg's Avatar
    Va dau dreptate, nimeni nu mai joaca fotbal, daca nu paseaza de te plictisesti abuzand de ping pong pasing, pe care multi il numesc 1-2 dar e un un-doi cu toata echipa, te alearga de iti vine sa-i spui RUNN FOREST RUNN !!!

Sa revin, jocul nu e pierdut total dar trebuie pe langa micile defecte tehnice, mici dat foarte suaparatoare, sa fie schimbata viteza de joc, in special la UT unde viteza prea mare de joc e aberanta. Din cauza asta toata lumea doar alearga , viteza celor cu pace e amplificata.Pe langa asta mai sunt deposedarile cu spam de 0, multi abuseri in jocul asta.

6. #626 SP
    Ω Pira's Avatar
    incercati un 3-5-2 la UT, mie mi se pare de departe cea mai buna formatie ever. Pana acum jucam tot 4-3-3 sau 4-3-2-1, dar 3-5-2 e bestiala. Daca stii FIFA, adversarului ii va fi extrem de greu sa treaca de mijlocul tau.

7. #627 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by x2z View Post
    @catalineatza08 : Crezi ca am innebunit sa caut fundasi cu pace mare doar pt. ca jocul e broken? Cum e posibil ca fundasi bine cotati sa fie facuti de ras de paceri cu 79 overall? Iar solutia "ia-l pe Ogbona" mi se pare de rasul lumii. Pai eu poate il vreau pe Terry sau Ferdinand, dar stai, nu se poate pt. ca in jocul asta ca sa fii competitiv trebuie sa ai paceri pe tot terenul.

Si in Fifa 12 pacerii isi spuneau cuvantul, dar faptul ca era mai dificil sa driblezi, mai echilibra jocul. Acum se joaca exclusiv in viteza, fara nicio idee in exprimarea pe teren. E o jena de joc.
    Rio Ferdinand are in Ultimate Team: pace-58, acceleration - 53, sprint speed - 62

John Terry are in Ultimate Team: pace-51, acceleration - 52, sprint speed - 50

Pai daca nu ai pace-eri nu poti sa treci de aparare. Asa e si in realitate, vezi cum Ronaldo s-a demarcat la golul 2 cu Barca si a lasat fundasii centrali la 5-6 metrii in spatele lui, iar mascherano si adriano au viteza pe langa pujol si pique.

Fotbalul in ziua de azi se joaca mai mult pe viteza. Terry si Ferdinand nu mai sunt ce erau odata.

---------- Post added 09-10-2012 at 12:50 PM ----------

Quote Originally Posted by PiraSword View Post
    incercati un 3-5-2 la UT, mie mi se pare de departe cea mai buna formatie ever. Pana acum jucam tot 4-3-3 sau 4-3-2-1, dar 3-5-2 e bestiala. Daca stii FIFA, adversarului ii va fi extrem de greu sa treaca de mijlocul tau.
    Trece de mijlocul tau cu pase pe sus si te face varza daca joaca 4-3-3.

---------- Post added 09-10-2012 at 12:51 PM ----------

Quote Originally Posted by ramusg View Post
    Va dau dreptate, nimeni nu mai joaca fotbal, daca nu paseaza de te plictisesti abuzand de ping pong pasing, pe care multi il numesc 1-2 dar e un un-doi cu toata echipa, te alearga de iti vine sa-i spui RUNN FOREST RUNN !!!

Sa revin, jocul nu e pierdut total dar trebuie pe langa micile defecte tehnice, mici dat foarte suaparatoare, sa fie schimbata viteza de joc, in special la UT unde viteza prea mare de joc e aberanta. Din cauza asta toata lumea doar alearga , viteza celor cu pace e amplificata.Pe langa asta mai sunt deposedarile cu spam de 0, multi abuseri in jocul asta.
    Deposedari cu spam de 0, ce inseamna?

8. #628 SP
    x2z
    Pai n-or mai fi Terry sau Ferdinand ce erau odata, dar nici Ogbonna nu este cel mai bun fundasi din lume. Tu mi l-ai indicat strict fiindca are pace mare probabil. Si e jenant la un joc care se vrea a fi realist sa poti sa abuzezi in asemenea hal de viteza. Ronaldo nu imi aduc aminte sa ii fi dat 5 goluri Barcelonei in viteza si, mai mult decat atat, nu imi amintesc ca eternii necunoscuti din Fifa, cu pace mare, sa faca senzatie in campionatele Europei.

Asa ca, give me a break, cu "asa e si in realitate".

9. #629 SP
    Member ramusg's Avatar
    daca apesi repetat sezo (O) destul de repede vine jucatorul spre tine sa te deposedeze exact ca o locomotiva, nici nu stii ce te-a lovit, sau te deposedeaza din spate de nu-ti vine sa crezi.

acum va rog sa nu comparati fotbalul real cu cel virtual pana la exactitate, in realitate ronaldo nu scapa decat o data sau de 2 ori pe meci sau la n meciuri asa cum faci tu referire, in fotbalul EA un pacer poate sa scape de n ori intr-o partida si sa-ti dea poate tot atatea goluri in cel mai rau caz, vezi tu, la jocuri video acest lucru se numeste exploit, adica te folosesti de un avantaj asupra adversarului , el neavand cu ce contracara

de cand au scos apararea cu x jocul a devenit o idiotenie, cel ce ataca poate sa paseze interminabil fara ca tu sa poti sa deposedezi sau sa intri decisiv pana gaseste o bresa, jocul asta s-a transformat in HANDBAL, majoritatea paseaza in jurul careului pana te plictisesti tu si faci o greseala sau un fundas de-al tau vine in fata.

unde ati vazut voi in fotbal ca la o pasa in spate data de adversar in jumatatea ta fundasii tai sa se repeada spre mingie ca idiotii si celalalt sa repaseze si sa ramana singur spre poarta, asta e facuta special pt Noobi, E CA IN REALITATE, NU?

LE: si pot sa-ti spun ca trec de fundasi rapizi cu Higuain sau Soldado care nu au pace dar pot sa trec prin fenta de adversar sau sa driblez , insa pot sa dau eu cate goluri vreau daca in aparare adversarul meu ma face praf cu cu REUS sau , Hernandez, sau al pacer idiot

10. #630 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Pai n-or mai fi Terry sau Ferdinand ce erau odata, dar nici Ogbonna nu este cel mai bun fundasi din lume. Tu mi l-ai indicat strict fiindca are pace mare probabil. Si e jenant la un joc care se vrea a fi realist sa poti sa abuzezi in asemenea hal de viteza. Ronaldo nu imi aduc aminte sa ii fi dat 5 goluri Barcelonei in viteza si, mai mult decat atat, nu imi amintesc ca eternii necunoscuti din Fifa, cu pace mare, sa faca senzatie in campionatele Europei.

Asa ca, give me a break, cu "asa e si in realitate".
    Pai necunoscutii aia joaca dupa cum le indica antrenorul lor, pe cand la FIFA tu esti si jucator, antrenor si ce mai vrei sa fii.

---------- Post added 09-10-2012 at 02:24 PM ----------

Quote Originally Posted by ramusg View Post
    daca apesi repetat sezo (O) destul de repede vine jucatorul spre tine sa te deposedeze exact ca o locomotiva, nici nu stii ce te-a lovit, sau te deposedeaza din spate de nu-ti vine sa crezi.

acum va rog sa nu comparati fotbalul real cu cel virtual pana la exactitate, in realitate ronaldo nu scapa decat o data sau de 2 ori pe meci sau la n meciuri asa cum faci tu referire, in fotbalul EA un pacer poate sa scape de n ori intr-o partida si sa-ti dea poate tot atatea goluri in cel mai rau caz, vezi tu, la jocuri video acest lucru se numeste exploit, adica te folosesti de un avantaj asupra adversarului , el neavand cu ce contracara

de cand au scos apararea cu x jocul a devenit o idiotenie, cel ce ataca poate sa paseze interminabil fara ca tu sa poti sa deposedezi sau sa intri decisiv pana gaseste o bresa, jocul asta s-a transformat in HANDBAL, majoritatea paseaza in jurul careului pana te plictisesti tu si faci o greseala sau un fundas de-al tau vine in fata.

unde ati vazut voi in fotbal ca la o pasa in spate data de adversar in jumatatea ta fundasii tai sa se repeada spre mingie ca idiotii si celalalt sa repaseze si sa ramana singur spre poarta, asta e facuta special pt Noobi, E CA IN REALITATE, NU?

LE: si pot sa-ti spun ca trec de fundasi rapizi cu Higuain sau Soldado care nu au pace dar pot sa trec prin fenta de adversar sau sa driblez , insa pot sa dau eu cate goluri vreau daca in aparare adversarul meu ma face praf cu cu REUS sau , Hernandez, sau al pacer idiot
    Si eu sunt fan al apararii cu X, tactical defending mi se pare o mare prostie deoarece pana si atacantii pot sa faca super deposedari.
    Incearca sa joci fara sa abuzezi de viteza, adica sa tii apasat butonul R2 (PS3) cand ataci, si probabil vei fi deposedat mai greu.

11. #631 SP
    x2z
    Tu o tot tii pe a ta. Vrei sa imi spui ca necunoscutii aia alearga precum Usain Bolt si in realitate, dar nu o fac pentru ca nu ii lasa antrenorul?! Sunt chiar curios cu ce echipa abordezi tu jocul asta.

PS: Pana la urma nici nu o sa mai conteze la Fifa overall-ul echipei, ci overall-ul pace-ului

12. #632 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Tu o tot tii pe a ta. Vrei sa imi spui ca necunoscutii aia alearga precum Usain Bolt si in realitate, dar nu o fac pentru ca nu ii lasa antrenorul?! Sunt chiar curios cu ce echipa abordezi tu jocul asta.

PS: Pana la urma nici nu o sa mai conteze la Fifa overall-ul echipei, ci overall-ul pace-ului
    Cu aceste 3 echipe prin rotatie sunt in Divizia 3 la Ultimate Team si din 3 meciuri am 2 victorii si 1 infrangere.

Eu sunt curios cum te aperi tu cu fundasii de trec aia pe langa tine ca Usain Bolt.

13. #633 SP
    x2z
    Ma apar extrem de greu cu Bonucci, Astori si Silvestre. Sunt in divizia a 2-a, insa jocul nu imi provoaca nicio placere, ba chiar din contra, sila. Joc contra celor mai jegosi paceri, cum se zicea si mai sus, Reus, Hernandez etc.

14. #634 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    scuze, dar voi la ce va referiti cand spuneti "pacer" ? cumva faceti referire la sprinteri? vad ca tot vorbiti despre pace/pacer etc...si tot nu ma prind cine-s aia
    tks
    PS: in fifa joc decat seasons deci nu ma lovesc de acest termen

15. #635 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    pace = media aritmetica intre acceleratia si viteza unui jucator (sunt trecute la atributiile fiecarui jucator).

---------- Post added 09-10-2012 at 04:18 PM ----------

Ma apar extrem de greu cu Bonucci, Astori si Silvestre. Sunt in divizia a 2-a, insa jocul nu imi provoaca nicio placere, ba chiar din contra, sila. Joc contra celor mai jegosi paceri, cum se zicea si mai sus, Reus, Hernandez etc.
    Joaca cu 4 fundasi si ia-ti fundasi de banda rapizi.

16. #636 SP
    Junior Member alexrobu's Avatar
    deja nu mai suport... faza cu dublarea meciurilor... stie careva vreo rezolvare? mai are cineva problema asta? sa fie doar pe contul de romania? cine stie ceva va rog sa ma anunte... multumesc

17. #637 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    Quote Originally Posted by adibose View Post
    scuze, dar voi la ce va referiti cand spuneti "pacer" ? cumva faceti referire la sprinteri? vad ca tot vorbiti despre pace/pacer etc...si tot nu ma prind cine-s aia
    tks
    PS: in fifa joc decat seasons deci nu ma lovesc de acest termen
    Sunt jucatori care au foarte multa fuga iar la restul statisticilor au putin.. Hernandez este unul dintre cele mai bune exemple.

18. #638 SP
    x2z
    Iar mi s-au blocat item-urile in trade pile. Vi se intampla si voua?

19. #639 SP
    Ω Pira's Avatar
    Iar mi s-au blocat item-urile in trade pile. Vi se intampla si voua?
    da. Raman acolo si nu mai poti face nimic.
    Un tips ceva cum sa-mi costruiesc o echipa cat de cat puternica in UT cu 80K ? As vrea o combinatie de englezi cu brazilieni.

20. #640 SP
    x2z
    Eu iti recomand atacanti periculosi si, evident daca vrei sa faci fata, pace-ri. Ca sistem, in seasons am jucat foarte bine cu 4-3-1-2, iar in UT am inceput cu 4-1-2-1-2 si am avut rezultate ok, sunt in divizia 2, fara sa am paceri si fara jucatori de mare valoare.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 32 of 116 FirstFirst ... 22 30 31 32 33 34 42 82 ... LastLast

Bookmarks