Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 49 of 116 FirstFirst ... 39 47 48 49 50 51 59 99 ... LastLast
Results 961 to 980 of 2303

Thread: Fifa 13

1. #961 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by adibose View Post
    evident ca era vorba despre acel Online pass pt care trebuie sa platesti 10 euro sau cat e taxa...daca vrei sa intri online (pt un SH) asa cum a specificat gvingi.

echitabil era sa nu ti se perceapa acea taxa chiar daca este un SH.
    Microsoft cer bani pt online oricum, platesti si la EA cat si la MS ca sa joci online fifa cu un disc SH
    Pai FIFA 13 pe PC il mai poti vinde daca ai folosit deja codul? Nu, trebuie sa cumperi unul nou. Asa au facut si cu FIFA pe PS3 si XBOX360, il vinzi la SH platesti online pass daca vrei sa joci online (10 euro fiind mult mai putin decat 50 euro jocul pe PC).

2. #962 SP
    Senior Member adibose's Avatar
    nu era vorba de PC, ci de principiul online-pass-ului. Daca e sa o gandim un pic la rece, treaba sta in felul urmator.
    1) jocul de nou 50 euro (onlinepass inclus) > un player ONLINE (EA incaseaza 50 euro)
    2) jocul se vinde SH cu 25 euro (onlinepass extra 10 euro) > tot un singur player ONLINE (EA incaseaza 10 euro)
    3) jocul se revinde SH cu 20 euro (onlinepass extra 10 euro) > tot un singur player ONLINE (EA incaseaza inca 10 euro)
    4) jocul se revinde iar SH cu 15 euro (onlinepass inca 10 euro) > in continuare un singur player ONLINE pt jocul vandut initial (EA mai incaseaza 10 euro)

samd...

Concluzie: desi jocul a circulat prin 4 maini, spatiul lor ONLINE a fost "invadat" de catre un singur jucator, nu conteaza ca a fost gigel sau ionel...in schimb EA incaseaza 50 Euro pe jocul initial + 10+10+10 euro, total 80 Euro pt un joc, acelasi serviciu, acelasi player.
    Corect era ca discul SH sa functioneze cu onlinepass-ul si pe o alta consola, fiindca nemaiavand jocul nu te poti juca! logic nu?

Pe de alta parte utilizatorii in final recupereaza o parte din investitie prin revanzare, cumparatorul de la pct (2) a platit 25 + 10 si a recuperat 20 prin revanzare, deci l-a costat 15 euro distractia...samd

bine...asta ar fi teoria chibritului, si ca sa ne intoarcem pe subiect, colegul avea dreptate precum EA percep taxele online insa serviciile nu-s onorabile...aici e problema...platim platim dar macar sa mearga!

3. #963 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    nu era vorba de PC, ci de principiul online-pass-ului. Daca e sa o gandim un pic la rece, treaba sta in felul urmator.
    1) jocul de nou 50 euro (onlinepass inclus) > un player ONLINE (EA incaseaza 50 euro)
    2) jocul se vinde SH cu 25 euro (onlinepass extra 10 euro) > tot un singur player ONLINE (EA incaseaza 10 euro)
    3) jocul se revinde SH cu 20 euro (onlinepass extra 10 euro) > tot un singur player ONLINE (EA incaseaza inca 10 euro)
    4) jocul se revinde iar SH cu 15 euro (onlinepass inca 10 euro) > in continuare un singur player ONLINE pt jocul vandut initial (EA mai incaseaza 10 euro)

samd...

Concluzie: desi jocul a circulat prin 4 maini, spatiul lor ONLINE a fost "invadat" de catre un singur jucator, nu conteaza ca a fost gigel sau ionel...in schimb EA incaseaza 50 Euro pe jocul initial + 10+10+10 euro, total 80 Euro pt un joc, acelasi serviciu, acelasi player.
    Corect era ca discul SH sa functioneze cu onlinepass-ul si pe o alta consola, fiindca nemaiavand jocul nu te poti juca! logic nu?

Pe de alta parte utilizatorii in final recupereaza o parte din investitie prin revanzare, cumparatorul de la pct (2) a platit 25 + 10 si a recuperat 20 prin revanzare, deci l-a costat 15 euro distractia...samd

bine...asta ar fi teoria chibritului, si ca sa ne intoarcem pe subiect, colegul avea dreptate precum EA percep taxele online insa serviciile nu-s onorabile...aici e problema...platim platim dar macar sa mearga!
    1) Gresit, EA plus Sony Playstation incaseaza 50 euro.
    2) Gresit, EA plus Sony Playstation incaseaza iar 10 euro.
    3) Gresit, EA plus Sony Playstation incaseaza iar 10 euro.
    4) Gresit, EA plus Sony Playstation incaseaza iar 10 euro.

Cred ca jocul functioneaza si pe alta consola daca te loghezi pe contul respectiv unde ai activat online pass-ul.

PS: Consolele PS3 si XBOX360 in realitate costa dublu (in jur de 600 euro). Deoarece la pretul asta nu se vand asa de bine, Sony Playstation si Microsoft au incheiat parteneriate cu producatorii de jocuri ca din pretul jocurilor acestia sa cotizeze la ei o anumita suma si ei sa vanda consola la 300 euro. De aici rezulta si diferenta de pret intre FIFA pe PC si FIFA pe console.

4. #964 SP
    Member ramusg's Avatar
    @catalineatza, vezi ca au scos cei de la EA acadele de 50 de euro cu online-pass inclus, sunt ca in realitate si cu ce arome doresti, au si cu aroma de Chiriches, si din pretul acadelei se cotizeaza la fondul FANBOY FIFA.

5. #965 SP
    @catalineatza ori iti blace sa bananai prin subiect ori nu vorbim aceiasi limba...
    Cu ce ma incalzeste pe mine ca si cumparator ca in afara de EA, si Sony e partas la cotizatie? Si ce legatura are costul real al consolei cu online-pass-ul si mai ales cu faptul ca se incaseaza niste bani pt un serviciu disfunctional??? noi despre asta vorbeam man...

Sa-ti readuc adminte despre ce era vorba?

Originally Posted by makiaveliproject
    Da,baietii astia de la EA nu sunt in stare sa faca absolut nici un joc sa functionez decent pe online!Si distractiv e ca percep si o taxa pt. acest serviciu(disfunctional).

6. #966 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    @catalineatza ori iti blace sa bananai prin subiect ori nu vorbim aceiasi limba...
    Cu ce ma incalzeste pe mine ca si cumparator ca in afara de EA, si Sony e partas la cotizatie? Si ce legatura are costul real al consolei cu online-pass-ul si mai ales cu faptul ca se incaseaza niste bani pt un serviciu disfunctional??? noi despre asta vorbeam man...

Sa-ti readuc adminte despre ce era vorba?

Poate ca omu are XBOX 360 si plateste abonament la XBOX LIVE. Voi repede ati tras concluzia ca e vorba de online pass.

---------- Post added 30-10-2012 at 11:34 AM ----------

Quote Originally Posted by ramusg View Post
    @catalineatza, vezi ca au scos cei de la EA acadele de 50 de euro cu online-pass inclus, sunt ca in realitate si cu ce arome doresti, au si cu aroma de Chiriches, si din pretul acadelei se cotizeaza la fondul FANBOY FIFA.
    Tu muci-n ceai.

---------- Post added 30-10-2012 at 11:43 AM ----------

samd...

Cei de la EA SPORTS cand iti vand tie jocul nu se gandesc ca tu vrei sa-l vinzi la second, third etc. hand. Te obliga cineva sa joci online? Foarte bine poti sa joci offline si daca vrei online cumperi online pass. Ce ma intereseaza ca gigel vinde jocul la mana a doua si pierde la bani? Asa ii trebuie daca a luat jocul si nu-i mai place. Si-l vinde la 25 euro ca sunt zgarciobi aici pe forum care inca vor sa cumpere acum FIFA 13 PS3 la 150 ron, nu mai mult, si cica au timp de asteptat pana vor gasi la pretul asta.

7. #967 SP
    Quote Originally Posted by catalineatza08 View Post
    Poate ca omu are XBOX 360 si plateste abonament la XBOX LIVE. Voi repede ati tras concluzia ca e vorba de online pass.[COLOR=Silver]
    are ps3 ca idee... dar nu mai conteaza
    frige las-o jos

8. #968 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Omu pe bune ca daca ii ia foc consola cu Fifa inauntru, ne zice ca s-a implinit o profetie sau ceva, cu ajutoul EA Sports, asa ca lasati-l, e pierdut.

9. #969 SP
    Sa revenim la FIFA13, aseara am avut de incasat cateva batai crunte...n-a intrat nimic! am si pozat cateva rezultate cu goluri in min 45 si 90 in caz ca nu crede cineva le scot pe interval
    In SEASONS exista 2 moduri, unul Play Season match si unul cu Play Cup Match, care cel din urma este accesibil doar la anumite momente/zile...spre exemplu aseara mai erau 4 zile pana la deschiderea jocurilor de cupa, toate astea fiind sub SEASONS MATCH.
    Stie cineva care e treaba cu acel CUP ?

10. #970 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Sa revenim la FIFA13, aseara am avut de incasat cateva batai crunte...n-a intrat nimic! am si pozat cateva rezultate cu goluri in min 45 si 90 in caz ca nu crede cineva le scot pe interval
    In SEASONS exista 2 moduri, unul Play Season match si unul cu Play Cup Match, care cel din urma este accesibil doar la anumite momente/zile...spre exemplu aseara mai erau 4 zile pana la deschiderea jocurilor de cupa, toate astea fiind sub SEASONS MATCH.
    Stie cineva care e treaba cu acel CUP ?
    Season CUP-ul e din 2 in 2 saptamani de vineri-duminica daca nu stiai. Asa este si la FIFA 12.

11. #971 SP
    ma intereseaza care este gameplay-ul nu din cat in cat timp este disponibil!

in manualul de fifa 13 scrie:
    "Every few weeks the cup window opens. Based on your current division, you qualify for cups
    and choose which to enter during the window. Each is a dynamic 16-team tournament. Can
    you fill up your Trophy Cabinet?"

Cred ca am sa incerc cand se va deschide sa vad despre ce este vorba.

12. #972 SP
    x2z
    Senior Member x2z's Avatar
    Pur si simplu joci meciuri tip turneu. Nimic deosebit. Acelasi lucru ca si la Seasons normal.

13. #973 SP
    Banned SWTFU's Avatar

"Every few weeks the cup window opens. Based on your current division, you qualify for cups
    and choose which to enter during the window. Each is a dynamic 16-team tournament. Can

Gameplay-ul e acelasi ca la divizii, ca doar nu e alt motor de joc. Am vazut ca acum la FIFA 13 sunt mai multe cupe. Probabil, in functie de ce divizie esti, ai acces la una sau mai multe cupe.

14. #974 SP
    Senior Member silvian92's Avatar

Re: Fifa 13

eu la fifa 13 nu avut manual :d

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

15. #975 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by silvian92 View Post

Manual gasit pe net, pe site-ul ea sports.

16. #976 SP
    Quote Originally Posted by catalineatza08 View Post
    Gameplay-ul e acelasi ca la divizii, ca doar nu e alt motor de joc.
    Nu te supara, dar as prefera ca la intrebarile mele sa nu mai raspunzi tu fiindca esti slab informat si dezinformezi.
    vezi aici ce inseamna gameplay

---------- Post added 30-10-2012 at 03:25 PM ----------

Quote Originally Posted by silvian92 View Post

AICI manualul de la EA

17. #977 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Nu te supara, dar as prefera ca la intrebarile mele sa nu mai raspunzi tu fiindca esti slab informat si dezinformezi.
    vezi aici ce inseamna gameplay

---------- Post added 30-10-2012 at 03:25 PM ----------

AICI manualul de la EA
    Am crezut ca te referi la miscarea jucatorilor, la suturile de la distanta, la viteza de joc etc. In Seasons e un gameplay, iar in UT e alt gameplay. In lumea FIFA 13 GAMEPLAY nu inseamna exact definitia la care m-ai trimis tu.

@x2z ti-a dat si el un raspuns in esenta exact ca al meu.

PS: Sunt foarte bine informat. Tocmai de aceea nu iau goluri in min. 45 si 90, decat ffffff rar.

18. #978 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar

Este acelasi sistem de cupa ca si la FIFA12 (descriere aici: http://www.consolegames.ro/forum/f60...#post714954).;)
    Difera doar grafica si faptul ca poti sa joci intr-o cupa superioara cumparand din EAFC dreptul respectiv.

19. #979 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    STEAUA BUCURESTI in FIFA 13.

20. #980 SP
    Ω Pira's Avatar
    Infrastructura mea pt FIFA 13:
    1. Jocul in sine (253 lei)
    2. EA Season Ticket (20 de lire = un cod PSN de 25 de lire, echivalentul a 139 lei)
    3. Controller in stare perfecta, spart, bucati, si avariat perete (200 lei pt un controller nou + ceva pt lavabil perete)
    4. Cod PSN 25 de lire pt 4600 de FIFA Points in Ultimate Team (139 lei)
    5. Reprosuri nevasta + apucaturi nebunesti si kindereala ieftina din pricina jocului, facute de persoana mea relativ calma.
    Concluzia: Sa-ti...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 49 of 116 FirstFirst ... 39 47 48 49 50 51 59 99 ... LastLast

Bookmarks