Normal / Intermediate - vreau sa si simt ca ma joc cu un AI competent,dar cum s-a spus mai sus,jocurile care chiar imi plac le joc pe Hard/Crushing( i.e Uncharted 1/2).
Hard (I pwn!pew pew!)
Medium (I'm confident)
Easy (Just to be sure...right)
Very easy (With mom's help)
Depinde de joc
Normal / Intermediate - vreau sa si simt ca ma joc cu un AI competent,dar cum s-a spus mai sus,jocurile care chiar imi plac le joc pe Hard/Crushing( i.e Uncharted 1/2).
Mereu ma apuc pe hard (sau cel mai mare nivel de dificultate disponibil, uneori nivelele superioare trebuiesc deblocate) daca jocul devine insa frustrant schimb dificultatea pe easy - il termin si il arunc intr'un colt![]()
Am votat Easy. �n principiu aleg Easy/Normal(Medium). Sunt jocuri unde totuşi Normal numai normal nu e.
De fiecare data incep pe normal/mediu dar au fost si momente cand am trecut pe easy sau cand l-am rejucat pe hard.
La final jocul este o forma de relaxare nu de nervi si de aruncat bani pe un nou controller (qubed din GTA4 m-a facut sa desfiintez controller-ul de ps3/ mai aveam nevoie de 50 puncte pt. trofeu)![]()
Prima data joc pe easy un joc nou ce nu l-am mai jucat inainte,nu-mi place sa ma stresez mai ales ca nu stiu ce vine si imi place sa admir peisajele,cutsene-urile, triger events.Dupa ce-l termin si daca imi place f mult il rejoc pe normal,hard,very hard depinde cat ma tin puterile si nervii
.Oricum Demon's Souls imi pune rabdarea la incercare la maxim acuma,incercati sa jucati 1 ora si ceva si sa muriti chiar cand sunteti la sfarsitul plansei ca sa o incepeti din nou de la inceput, it's madness I tell you, but I cant stop.
![]()
mediu la jocurile de aventura gen god of war,prince of persia etc.
jocurile preferate le termin la toate nivelele,de exemplu resident evil 5
la jocurile de fotbal si masini cea mai mica dificultate mereu.
La easy,orice joc,joc din placere nu pentru ami face nervi sau sa ajung sa dau cu maneta de pereti,cum mai stiu eu pe unii,ca siau spart maneta,consola etc,pina la urma totu tine de creierasu fiecaruia dintre noi,sau poate nu![]()
By batmanfan in forum Console News
By Zombozo in forum Console News
By AndRewqp in forum Console News
Bookmarks