Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.

View Poll Results: La ce dificultate incepeti un joc nou?

Voters
252. You may not vote on this poll
  • Hard (I pwn!pew pew!)

26 10.32%
  • Medium (I'm confident)

136 53.97%
  • Easy (Just to be sure...right)

40 15.87%
  • Very easy (With mom's help)

9 3.57%
  • Depinde de joc

41 16.27%
Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast
Results 21 to 40 of 116

Thread: La ce dificultate incepeti un joc nou?

1. #21 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    eu joc de obicei la easy , la RPG-uri incep cu easy si apoi la urmatorul playthrough merg pe hard

2. #22 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Hard++

3. #23 SP
    Senior Member huber's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Hard++
    eram sigur

4. #24 SP
    Senior Member G3ox's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Hard++
    dar dace este achievement "Finish the game only on super easy"

5. #25 SP
    Senior Member apbaciu's Avatar
    Easy pentru ca nu-mi place sa-mi fac nervi cand incep jocul ca sa pot intelege povestea.

6. #26 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...am uitat să precizez ceva:

Unele jocuri (Gears of War, Lost Planet, Devil May Cry, Dead Space, etc) n-au deblocată cea mai grea dificultate din prima, deci, trebuie trecut jocul, prima dată, pe dificultatea oferită.

Unele jocuri au mai multe dificultăți...aici iară trebuie trecute pe r�nd pentru a debloca the hard stuff.

Unele jocuri au o singură dificultate ce crește �n funcție de cum avansezi �n joc (Assassin's Creed, Prince of Persia, etc).

Unele jocuri au o fază super penală implementată ce te obligă (dacă vrei 1k, Platinum, etc) să le treci pe fiecare dificultate. Păi...din moment ce-l termini pe HARD nu e CLAR că-l poți trece și pe easy, normal, etc? Ce-i prostia asta?

no stackable achievements / no stackable trophies

E doar o tactică de 2 lei...pentru ca jocul să aibă o viață mai lungă.

7. #27 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Da. Bad Company like.

8. #28 SP
    Banned Chifteluta's Avatar
    La shootere (1st sau 3rd), daca sunt sequeluri, incep de la HARD. Daca sunt noi, incep de la MEDIUM. La RPG si STRATEGII incep de la MEDIUM. La simulatoare sportive, dupa caz, incep ori de la LEGENDARY, ori de la EASY, depinde de caz. La Simulatoare auto incep de la EASY sau de la EASYEST, si inaintez usor-usor, dupa caz, la nivelul maxim de dificultate. La alte jocuri (platform, jump&run, adventure) in general de la MEDIUM.

9. #29 SP
    Member dogdan's Avatar
    incep la medium nu vreau sa fie prea usor sa trec prin el ca si gasca prin apa dar nici prea greu sa ma enervez mai mult decat sa il savurez, la medium de obicei,daca l-am mai jucat la hard.

10. #30 SP
    xLx
    Member xLx's Avatar
    Depinde de joc ....

11. #31 SP
    Member Arslany's Avatar
    Eu incep cam toate jocurile pe medium. Singurele jocuri unde inaintez in dificultate sunt jocurile de sport.

12. #32 SP
    Member collector's Avatar
    Hard daca jocul are 5 niveluri de dificultate (very easy , easy , medium , hard , very hard )
    si mediu daca are 3

13. #33 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Easy,fiindca vreau sa ma relaxez jucand,mai ales la shootere unde nu m-am obisnuit inca cu gamepadul.Adventure,racing si RPG le mai joc pe normal,depinde de joc.

14. #34 SP
    Member winkus's Avatar
    Incep de la medium pentru ca, teoretic, ar trebui sa ofere experienta de joc cea mai bine balansata, evitand frustrarile sau lipsa de challenge. Hard e in principiu pentru avansati la genu de joc oferit iar easy pentru incepatori. Problema e ca, bineinteles, de la joc la joc si de la jucator la jucator nivelele de dificultate corespund mai mult sau mai putin acestei teorii. Alegerea de a juca pe medium mi se pare totusi cea mai safe.

15. #35 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Medium si la mine si hard/insane daca mi-a placut prea mult vre-un prequel or something. Sau daca vreau sa tina mai mult "experienta"

16. #36 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Incep un joc pe Easy. Daca imi place foarte mult il rejoc pe nivelele mai mari de dificultate

17. #37 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Medium sau Hard,pentru achievements

18. #38 SP
    Member Nightfly's Avatar
    De obicei medium pentru ca pe medium e cel mai echilibrat jocul si nu ma enervez, insa in cazul jocurilor de fotbal/baschet incep pe ultimele nivele de dificultate direct...

19. #39 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Cel mai des pe medium, pentru ca e o dificultate realista, daca jocul imi place si am si timpul necesar il rejoc si pe hard, insane sau hell depinde de ce dificultati are.
    Si cum zice si RonanN, sint multe jocuri care nu au din prima deblocata ultima dificultate.

20. #40 SP
    Junior Member theasi91's Avatar
    medium/normal

Dupa ce il termin joc si la hard

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 ... LastLast