Incep eu, in medie 4 ore pe zi dar in weekend ma joc chiar si 8 ore,de obicei nu joc mai mult pt. ca dupa o mica pauza(1 ora,2)trec mult mai repede la orice joc.
1 ORA
2-4 ORE
4-6 ORE
Peste 6 ORE
Prea putin,ma joc mai mult de atat!
Incep eu, in medie 4 ore pe zi dar in weekend ma joc chiar si 8 ore,de obicei nu joc mai mult pt. ca dupa o mica pauza(1 ora,2)trec mult mai repede la orice joc.
Eu ma joc cand am timp liber. de obicei am in weekend si atunci joc vreo 4-5 ore. dar in timpul saptamnii nu prea am timp si joc nopatea o ora, doua. daca as raci si eu ca sa stau acasa
Same here,daca am timp in timpul saptamanii 2-3 ore,dimineata before work si seara.
In weekend doar daca stau acasa,intre 2-6 ore.
Imi plac poll-urile lately doar ca variantele de raspuns la toate poll-urile sunt foarte aiurea.Era la mintea cocosului ca 80% vor vota 2-4h, deoarece majoritatea de aici au munca/serviciu si nu au timp sa joace mai mult de 4h.
Era mai potrivit: 1, 2, 3, 4, 5 peste 5 sau un poll per saptamana, deoarece cei mai multi se joaca mult in weekend-uri si media se schimba radical.
Am votat 2-4 bineinteles (non w/e), dar la mine e mai mult 2 decat 4.
Iar in weekend cam 4-5h daca am timp.
Eu in saptamana asta cred ca m-am jucat vreo 6-7 ore pe zi
In general ma joc doar vreo 4-5 ore
Eu cand am timp..daca stiu ca nu am 3-4 ore..nici nu ma ating de consola..In week 4-5 ore....si in timpu sapt.max 2 ore...pe zi..daca am timp..Am votat 2-4
intre 2-3 ore pe zi depinde sunt zile cand ma joc si 6-8 altele cand nu ma joc de loc .
joc aproximativ 2-3 ore pe zi , dar cand am un joc nou pot ajunge la 5-6 ore , dar sunt zile cand nu ma joc deloc
Bookmarks