Revin si eu cu impresii de la concurs:
-organizarea OK
-eu zic ca se putea face un system link (LAN), dar probabil din lipsa de timp s-a jucat pe 6 console in modul split screen
-au fost cate 3 runde prima oara, dupa aceea castigatorii mai departe in urmatoarele 2 runde, au urmat ultimii 8 intr-o runda, semifinalele, finala mica si finala mare
Mie mi s-a intamplat o faza destul de aiurea in semifinala si anume:
-totul trebuia setat astfel - time 10 minutes, kills sau frags unlimited
Pe consola care am jucat seminfinala era setat un numit numar de kills, am impresia 30 iar eu am ajuns la 30 inainte sa se scurga timpu si am fost nevoiti sa dam restart unde scorul de data asta a fost mai strans.
Mi se pare ca cel cu care am jucat in semifinala, eliminase pe cineva inainte la un singur kill diferenta cand mai era o secunda din timpul regulamentar

.
In finala am jucat cu kane86 care a fost un adversar redutabil si cu ocazia asta tin sa-l felicit

dar nu in ultimul rand si pe ceilalti participanti. Eu ma tot gandeam sa nu cad cu Ronan lol.
La sfarsit nu prea mi-a venit sa cred ca am castigat pentru ca nu m-am dus cu gandul asta. Abia la fata locului cand am vazut ca am trecut de primii 2 concurenti mi-am dat seama ca pot castiga. Aveam si comanda la Gameshop la joc dar nu a venit ieri.
Am incercat sa-l conving si pe Taw sa se baga la un COD dar nu am reusit
Cat despre joc, in multi e super super tare

. Am jucat in seara asta cu totii, eram la un moment dat cred ca 8 si iese carnagiu pe harta. Dumy, vad ca inca te tii bine cu grenade launcher-u si ti-am zis ca aveai si ochelari de soare

See you online everyone (Mo te asteptam si pe tine )

Bookmarks