Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 41 of 141 FirstFirst ... 31 39 40 41 42 43 51 91 ... LastLast
Results 801 to 820 of 2805

Thread: Modern Warfare 2

1. #801 SP
    Member kane86's Avatar
    Quote Originally Posted by Taw View Post
    Am fost si eu la concursul de MW2 de la diverta.Impresii:
    - putina lume, majoritatea pareau fatalai
    - jucatori slab pregatiti, doar cei ce au ajuns in semifinale mai miscau ceva (printre care si Axel)
    - organizarea slaba, in sensul ca meciurile se disputau in split screen
    - lipsa "atmosferei".Era un gagiu la microfon care anima atmosfera, dar nu avea nici o treaba

Am stat 10 min si am plecat, daca era Rasko/Mika/Dumyx pe acolo, mi-e greu sa cred ca ar fi apucat altcineva vreun loc pe podium.
    Mie mi s-a parut relativ ok avand in vedere ca aceste concursuri sunt inca la inceput. Si a fost un concurs de lansare a jocului, nu un concurs de neaparat cine e cel mai bun, unde se strang sute de participanti etc.... Ce s-a inamplat azi tine mai mult de publicitate. Iar "fatalii" erau useri obisnuiti, foarte multi de pe acest forum (multi chiar destul de cunoscuti). Nu inteleg ce vrei sa spui prin cuvantul asta.....

2. #802 SP
    Senior Member Khan's Avatar
    FĂTĂLẮU, fătălăi, s.m. (Pop.) Hermafrodit. ♦ (Peior. şi glumeţ) Băiat căruia �i place mai mult compania fetelor, care este timid sau are apucături de fată. – Fată + suf. -ălău.
    Adica se dadeau cu oja in timpul loading screen-urilor? Sau au venit la agatat gen "fata, te fac un frag?"

Abia astept un concurs de GH

3. #803 SP
    Member kane86's Avatar
    Acolo sa vezi fatalai

4. #804 SP
    Junior Member radubeni's Avatar
    Eu zic ca a fost destul de palpitant...au fost multe meciuri inchise la diferenta de 1 kill in ultima secunda, chiar daca majoritatea au fost cam disproportionate.... Imi pare rau pt ala de pe primu loc ca a luat xboxu

5. #805 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Tocmai am iesit din prima sesiune de multiplayer alaturi de Axel, Dumy si Dragos (Greyhound a dat forfeit devreme ). Ce pot spune? Jocul este absolut demential in multiplayer. Inca nu am reusit sa inteleg cum functioneaza toate perk-urile, killstreak-urile si toate cele.

PS: Nu a castigat Axel degeaba concursu ala!

6. #806 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Revin si eu cu impresii de la concurs:
    -organizarea OK
    -eu zic ca se putea face un system link (LAN), dar probabil din lipsa de timp s-a jucat pe 6 console in modul split screen
    -au fost cate 3 runde prima oara, dupa aceea castigatorii mai departe in urmatoarele 2 runde, au urmat ultimii 8 intr-o runda, semifinalele, finala mica si finala mare

Mie mi s-a intamplat o faza destul de aiurea in semifinala si anume:
    -totul trebuia setat astfel - time 10 minutes, kills sau frags unlimited
    Pe consola care am jucat seminfinala era setat un numit numar de kills, am impresia 30 iar eu am ajuns la 30 inainte sa se scurga timpu si am fost nevoiti sa dam restart unde scorul de data asta a fost mai strans.
    Mi se pare ca cel cu care am jucat in semifinala, eliminase pe cineva inainte la un singur kill diferenta cand mai era o secunda din timpul regulamentar.

In finala am jucat cu kane86 care a fost un adversar redutabil si cu ocazia asta tin sa-l felicit dar nu in ultimul rand si pe ceilalti participanti. Eu ma tot gandeam sa nu cad cu Ronan lol.
    La sfarsit nu prea mi-a venit sa cred ca am castigat pentru ca nu m-am dus cu gandul asta. Abia la fata locului cand am vazut ca am trecut de primii 2 concurenti mi-am dat seama ca pot castiga. Aveam si comanda la Gameshop la joc dar nu a venit ieri.
    Am incercat sa-l conving si pe Taw sa se baga la un COD dar nu am reusit

Cat despre joc, in multi e super super tare. Am jucat in seara asta cu totii, eram la un moment dat cred ca 8 si iese carnagiu pe harta. Dumy, vad ca inca te tii bine cu grenade launcher-u si ti-am zis ca aveai si ochelari de soare
    See you online everyone (Mo te asteptam si pe tine )

7. #807 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    ...acum am ajuns acasă (tren prost...�ncet mai merge)

.2 dacă se poate spune așa lol - a fost doar de spectacol (finala mică) premiul fiind același pentru ambele locuri (am dat la melee-uri grupa mare , dar mi-am și luat c�teva grenade �n pifometru ).

...nu-s prea sigur, dar din c�te-am văzut la fața locului...faza cu throwback lipsește din joc? Eu vedeam indicatprul de grenadă...și �n loc să fug mă tot �nv�rteam l�ngă ea s-o arunc back...și boom!

Dar nu asta-i important!

Eu mi-am �ndeplinit obiectivul propus de acasă (top 4) - iar cine a meritat, a luat marele premiu

Băieții au fost toți oki++, organizarea la fel (cred că a spus Axe tot).

Kiss!

***later edit***

...măștile anti gripă cu Modern Warfare 2 sunt sexy lol

8. #808 SP
    Senior Member FPS Marius's Avatar
    IGN: Modern Warfare At The Movies

---------- Post added 11-11-2009 at 09:30 AM ----------

Am terminat campania si este (ghici) EPICA!
    Nu ma asteptam la asta o_0
    GOTY!

9. #809 SP
    Taw
    Senior Member Taw's Avatar
    Felicitari lui Axel si asteptam sa ne spuna ce face cu consola si jocul castigate.
    Frumos MW2-ul, mi-a placut ce vad, dar eu venisem sa ma intalnesc cu Bossman sa-mi dea Tekken-ul.

@kane86
    1.Nu stiu ce fatalai exista pe forumul asta, persoanele pe care le-am cunoscut eu la intalnirile tinute de-a lungul vremii nu erau fatalai.
    2.Nu stiu nici despre ce useri cunoscuti zici tu, in afara de Axel si Ronan, nu am recunoscut pe nimeni.Si ma cunosc cu majoritatea de dinainte de aparitia forumului.
    Felicitari pt locul 2.

10. #810 SP
    Member Wargasm's Avatar
    probabil eu eram unu din ei

11. #811 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Pai "am zis pizza" nu a fost?

12. #812 SP
    Member Axeaxel's Avatar
    Felicitari lui Axel si asteptam sa ne spuna ce face cu consola si jocul castigate.
    Nu stiu inca, un prieten vrea sa-si ia XBOX, probabil o sa ajunga la el iar jocul l-am "nenorocit" aseara pe LIVE cu restu' .

13. #813 SP
    Member DUMYMIX's Avatar
    Bravo Axel...felicitari,..Gray a "forfetat"..aseara ..de' varsta isi spune cuvantul....
    Multiplayerul este super ,parca hartile prind viata,chestia cu sangele in forma de picaturi care iti apare pe ecran cand esti ranit..este dementiala si foarte realistic,grenade launcher-ul..functioneaza mai bine ca in cod4.... ,unele din cladiri..se dezmembreaza la grenazi sau la rafale...doar finalul constructiilor..dar foarte putin,neajunsuri?..cred ca bruiarea radarului(..ne-a inebunit), mitralierele alea comandate sa traga singure si prea marii ravagii cu suportul aerian,in rest cred ca pot spune ca vom trece iarna cu bine.. ..deci o superbitate de joc...

14. #814 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Demential, aseara, prima experienta MW2 Live, Dumy, Axel, Grey, Dragos, Florin, Tray... Eu sunt AdrianPoenaru pe Live, pentru cei de aseara
    Astept Dj MO si babulu!

15. #815 SP
    Member DUMYMIX's Avatar
    Toata lumea asteapta DjMo...inclusiv eu..dar nimic...sa avem rabdare .....
    Wargams unde ai fost aseara?

16. #816 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    @Dumy ce vrei nene, batranetile astea lol

Diseara plutonul la raport iarasi, da? Lu' i Dj Mo i cred ca trebuie sa-i punem ceva in mancare ca sa joace jocul asta in multi.

17. #817 SP
    Member kane86's Avatar
    Frumos MW2-ul, mi-a placut ce vad, dar eu venisem sa ma intalnesc cu Bossman sa-mi dea Tekken-ul.

@kane86
    1.Nu stiu ce fatalai exista pe forumul asta, persoanele pe care le-am cunoscut eu la intalnirile tinute de-a lungul vremii nu erau fatalai.
    2.Nu stiu nici despre ce useri cunoscuti zici tu, in afara de Axel si Ronan, nu am recunoscut pe nimeni.Si ma cunosc cu majoritatea de dinainte de aparitia forumului.
    Felicitari pt locul 2.
    Pai cam toti cu care am vorbit (cel putin cei cu care am jucat eu) erau useri mai mult sau mai putin cunoscuti de pe acest forum.

Multumiri pt felicitari

---------- Post added 11-11-2009 at 11:03 AM ----------

Quote Originally Posted by Axeaxel View Post
    Revin si eu cu impresii de la concurs:
    -organizarea OK
    -eu zic ca se putea face un system link (LAN), dar probabil din lipsa de timp s-a jucat pe 6 console in modul split screen
    -au fost cate 3 runde prima oara, dupa aceea castigatorii mai departe in urmatoarele 2 runde, au urmat ultimii 8 intr-o runda, semifinalele, finala mica si finala mare

Mie mi s-a intamplat o faza destul de aiurea in semifinala si anume:
    -totul trebuia setat astfel - time 10 minutes, kills sau frags unlimited
    Pe consola care am jucat seminfinala era setat un numit numar de kills, am impresia 30 iar eu am ajuns la 30 inainte sa se scurga timpu si am fost nevoiti sa dam restart unde scorul de data asta a fost mai strans.
    Mi se pare ca cel cu care am jucat in semifinala, eliminase pe cineva inainte la un singur kill diferenta cand mai era o secunda din timpul regulamentar.

In finala am jucat cu kane86 care a fost un adversar redutabil si cu ocazia asta tin sa-l felicit dar nu in ultimul rand si pe ceilalti participanti. Eu ma tot gandeam sa nu cad cu Ronan lol.
    La sfarsit nu prea mi-a venit sa cred ca am castigat pentru ca nu m-am dus cu gandul asta. Abia la fata locului cand am vazut ca am trecut de primii 2 concurenti mi-am dat seama ca pot castiga. Aveam si comanda la Gameshop la joc dar nu a venit ieri.
    Am incercat sa-l conving si pe Taw sa se baga la un COD dar nu am reusit

Cat despre joc, in multi e super super tare. Am jucat in seara asta cu totii, eram la un moment dat cred ca 8 si iese carnagiu pe harta. Dumy, vad ca inca te tii bine cu grenade launcher-u si ti-am zis ca aveai si ochelari de soare
    See you online everyone (Mo te asteptam si pe tine )

Mda in finala m-am cam fastacit. Am vazut ca mi-o iau cu strategia mea am schimbat si eu pe una asemanatoare cu a ta si apoi am revenit. Oricum nu mi-e ciuda pentru ca stiu ca sunt un jucator ocazional de shootere pe Xbox360 (am jucat COD4 acum 2 ani pe PC) si asta s-a vazut. Bine ca nu am dat de tine in fazele inferioare . Taw avea dreptate totusi intr-un post precedent, lumea destul de putin pregatita in ale shootere pe Xbox.

18. #818 SP
    Member DUMYMIX's Avatar
    Quote Originally Posted by kane86 View Post
    Taw avea dreptate totusi intr-un post precedent, lumea destul de putin pregatita in ale shootere pe Xbox.
    Lumea destul de putin pregatita in ale shootere pe Xbox care au fost acolo...poate uni nu au putut sa ajunga...de la Bacau de ex....sau au fost pe la munca..

19. #819 SP
    Member Painkiller's Avatar
    Quote Originally Posted by DUMYMIX View Post
    Bravo Axel...felicitari,..Gray a "forfetat"..aseara ..de' varsta isi spune cuvantul....
    Multiplayerul este super ,parca hartile prind viata,chestia cu sangele in forma de picaturi care iti apare pe ecran cand esti ranit..este dementiala si foarte realistic,grenade launcher-ul..functioneaza mai bine ca in cod4.... ,unele din cladiri..se dezmembreaza la grenazi sau la rafale...doar finalul constructiilor..dar foarte putin,neajunsuri?..cred ca bruiarea radarului(..ne-a inebunit), mitralierele alea comandate sa traga singure si prea marii ravagii cu suportul aerian,in rest cred ca pot spune ca vom trece iarna cu bine.. ..deci o superbitate de joc...
    sa inteleg ca jocul asta a luat elemente din killzone 2 cu turete si boti aerieni? daca da, atunci e destul de trist.

20. #820 SP
    Member I condoe I's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post

Lu' i Dj Mo i cred ca trebuie sa-i punem ceva in mancare ca sa joace jocul asta in multi.

Niste ramasite de Locust. Succes garantat!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 41 of 141 FirstFirst ... 31 39 40 41 42 43 51 91 ... LastLast