Aseara nu am putut sa intru deoarece am fost la munca pana la 2:30am. Dar diseara ma abonez si eu![]()
Aseara nu am putut sa intru deoarece am fost la munca pana la 2:30am. Dar diseara ma abonez si eu![]()
Campania Single terminata...nu pot sa spun decat Minunat...pacat ca e cam scurticel si se termina intr-o nota cam tragica in rest nota 10
Tare faina si chestia cu Muzeul...imi place![]()
Tibi draga, in 2 randuri ai bagat vreo 3 spoilere. Nu e frumos, nu toata lumea a terminat campania.![]()
Am trecut eu Snatch & Grab (Veteran) aseară cu un prieten [EliteGmrMicHaeL] din prima �ncercare. Am stat 11.12.30 (nu e un timp de lăudat dar...av�nd �n vedere că ăsta nu-i genul meu de joc...e oki).
Ca tactică...�n primă fază am pus sniperele pe Juggernaut apoi am tot schimbat (eu sniper el automată / eu automată el sniper). Dacă bine-am văzut...�n misiune sunt 3 Juggernauts...
1 la �nceput
2 aproape de mijlocul misiunii
3 chiar la final (la ăla am aplicat o veche tactică din Army of Two- se numește AGRO) - defapt așa trebuie jucată toată misiunea...
...MicHaeL a fost dat jos, Juggernaut-ul fugea spre el iar eu am făcut sprint către Finish
Prima parte e puțin mai grea...(ca să zic așa) p�nă se aranjează totul pe hartă. După ce s-a ajuns la...bucata aia de avion ca o pantă (sorry de exprimare...chiar nu știu denumirea) e totul easy pie...
...acolo doar cum sniperele...frumos...unul c�te unul iar apoi...unul coboară cu automata iar celălalt �i face cover cu sniperul p�nă ajunge la un solid cover.
Cam asta a fost tactica folosită de noi (probabil că ne descurcam mai bine dacă aveam microfoane lol - dar el a zis eu am executat...simplu). Nu-mi place sa fiu șeful misiunii...
Succes!
Erati amandoi pe veteran?
E exact invers: la panta din avion incepe nebunia. Pana acolo e floare la ureche.
exact. Bine... nici chiar pana acolo nu e floare la ureche insa pana acum de fiecare data am murit in momentul cand apare juggernautu din spate...pur si simplu nu imi dau seama de unde vine. Apare deodata in spate. Iii dau un flash sa-l calmez, insa nu moare dintr-un incarcator. Din cate am observat ii trebuie vreo 5 gloante de sniper sau vreo 2 incarcatoare din machine gun. Ultimul pe unde e? sa stiu din timp![]()
Ultimul este random. Ba apare imediat cum urci in avionul ala, ba apare dupa ce cobori din el. O data ne-au aparut amandoi din spate.![]()
La misiunea aia m-am jucat si eu aseara cu Caine rau,faza tare a fost ca la noi au aparut Juggernauti aia toti 3 deodatafix in locul ala dupa ce am coborat din avionul ala cu panta de unde poti sa-i impusti cu sniperul pe toti.Primul l-am omorat amandoi,al doilea l-am omorat eu,colegul fiind impuscat pe jos si eu neputand ajunge la el,iar dupa ce l-am omorat si l-am resuscitat pe colegu a venit si al 3-lea pe noi si nea facut mucilol.Oricum bestiale misiunile de spec-ops,cea mai faina pana acuma mi s-a parut cea cu sniperii de la Cernobil
![]()
am si eu cateva intrebari . Abia acum am reusit sa pun si eu mana pe Hardened edition. Am o problema cu sunetul . sau poate nu e o problema si e doar in capul meu
Astazi intai am facut update-ul 3.10 si p'orma am instalat jocul . Nu am jucat mai mult de cliffhanger pt ca am impresia ca nu se aude bine deloc .Defapt armele si vocile nu se aud bine sau cel putzin asa am eu impresia .Parca nu aud arma aia ca trage ....si nici nu prea reusesc sa aud ce-mi spun aia acolo ....noroc ca am subtitles.
Sistemul de sunet este un Logitech z5500 si e conectat prin cablu optic . Pana acum aproape toate jocurile daca nu ma insel sunt cu DTS Digital , la MW2 vad ca este doar digital .Nu ma prea pricep...oricum cred ca este ceva de la noul update pt ca vad ca-mi da si o eroare ( error 80022a07 ) cand vreau sa-mi vad trofeele ..... Este prima data cand mi se pare aiurea sunetul la un joc pe PS3 .Se aude bine sunetul ambiental (ca sa zic asa )...sunetul de fundal ...dar nu prea reusesc sa aud arma si ce se vorbeste cu mine .Nici prin meniu cand umblu nu prea se aude defapt nu aud nimic atunci cand umblu prin meniu sau selectez cevaSi nu cred ca e normal asa .Daca asta e sunetul pt care este atat de laudat MW2....
Am zis sa vad si un filmulet cu un gameplay :
La asta se aude cand umbla prin meniu . Am umblat prin sound options din meniul jocului dar nu prea se observa nici o diferenta
Vreo idee ? ceva? a mai avut cineva impresia ca armele se aud prea incet si ca se aude cam tot ce se intampla in jur dar nu si armele sau vocile personajelor ? care cum avetzi setarile in PS3 la sound options ?
Multumesc
Bafta
Acum am mai observat ceva ...in prima misiune ...cand sunt in poligon sa trag ....cand ma uit la soldatul cu care vorbesc ...se aude incet ...cand ma intorc cu spatele la el ...se aude mult mai tare
Nu suntem la piata aici. Ai grija ce arunci din taste. cum pot face o trecere la 3.01 de la 3.10 ?sa vad daca e de la asta
By AndRewqp in forum Console Club
By AndRewqp in forum Console News
Bookmarks