"Kane in zile mari" adica doar pe ultimul locin seara asta.
Maine seara o sa intru si eu mai devreme, nu mai cursuri (martea si miercurea am Cisco de la 18.00 la 22.00). Poate ne mobilizam mai multi oameni.
"Kane in zile mari" adica doar pe ultimul locin seara asta.
Maine seara o sa intru si eu mai devreme, nu mai cursuri (martea si miercurea am Cisco de la 18.00 la 22.00). Poate ne mobilizam mai multi oameni.
In clipul cu aruncarea de cutit sincer nu stiu cum de a ajuns asa departe, am incercat de mai multe ori sa joc si are range mic, ii trebuie multa bolta sa ajunga departe, plus ca daca il arunci prost trebuie sa te si chinui sa-l gasesti![]()
Intrat si eu in posesia jocului ieri si este exact cum ma asteptam. GG!
Q: Spec-Ops sunt misiuni ce vor fi intalnite si in Campaign? Nu de alta dar mi se par geniale si nu as vrea sa se repete si in Campaign.
Exact acelasi lucru l-am patit si eu...ar fi frumos sa faca ceva de genul celor de la Treyarch (cod5) unde puteai sa vezi cam toata evolutia ta in multiplayer...totul era foarte detaliat pt fiecare arma in parte, pt fiecare meci in parte etc. Tin minte ca si la KZ2 era ceva in genul asta asa ca nu ar fi rau sa avem si la MW2 asa ceva pe site-ul oficial![]()
gata, dupa ce am citit ultimele posturi din acest thread o sa fac pe dracu in patru sa strang niste bani si sper ca de saptamana viitoare sa va dau si eu cateva headshotu-uri![]()
![]()
Eu cu Mo am infiintat aseara primul clan romanesc de MW2 de dupa '89. Se numeste |_Grigoruta_|. Nu mai acceptam membri din pacate pentru voi.![]()
voi jucati normal sau hardcore?. pe mine ma cam enerveaza modul normal sincer sa fiu. mi se pare nerealist sa-i dai unuia cu barrett-ul in piept si sa nu moara. mi s-a intamplat sa dau si cap si sa nu moara. moare din 2 gloante de barrett mereu
pai da toti ar beneficia de acelasi avantaj. pe hardcore mori aproape de la orice arma daca tragi de la c*r in sus. n-am jucat la nici un cod decat moduri custom sau harcore. in clan la cod 2 jucam pam mod parca sau pro mod si cu un glont bine directionat era planta adversarul. la 4 si 5 deja exista harcore.
Stai nitel coane Fanica si ai rabdare pana la ultima misiune cand apar 15 giurghenauti infometati!!![]()
Ce faceai? Te bagai cu riot shield-u la inaintare?Diseara tot asa, eu cred ca o sa ajung in jur de 8 jumate, 9 fara ceva. Una e sa fim 6-7 oameni de-ai nostrii in aceiasi echipa si alta e sa fim doar 2-3. Pai aseara il avem exemplu pe domnul jesse parca, nu Dummy?
"Prietenu" nostru nu avea treaba, noi incercam sa ajungem in locul unde trebuia pusa bomba, el nu avea treaba, era cel mai fericit, statea cu un sniper in brate intr-un hangar si cu bomba
. That's not team work.
Bookmarks