Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 86 of 141 FirstFirst ... 36 76 84 85 86 87 88 96 136 ... LastLast
Results 1,701 to 1,720 of 2805

Thread: Modern Warfare 2

1. #1701 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Quote Originally Posted by justamodel View Post
    Atata panda pe m2 nu am vazut in viata mea... sunt unii dintre voi.. bai tata da nu va plictisiti sa stati intr`un loc?
    Parca cand e meci intre RO nu prea se campeaza. Toata lume alearga de nebuni pe harta. E stres maxim sa snipezi cand 2 alerga cu Shotgunuri, unu da numai cutite, si alti 2 te iau UMPul cu Cold Bloded. Pe jocuri publice in schimb cam toti meg cu crouch, Verfifica colturi, fix atunci isi iau un glont in cap.

Mentionez despre sniper cu Silencer ca este posibil One Shot Kill in piept si in cap (cu Stoping Power). Lucru contrar cu informatia care circula pe multe siteuri (weapon damage chart) care tot spun ca nici un sniper nu poate One Shot Kill cu silencer. Am testat doar cu Barretul eu, nuj de restu sniperelor.

Daca unora va place ACRul sa incercati M4A1, e criminala arma.

2. #1702 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Eu ieri cand jucam toti RO in primele 2 meciuri am avut Lag (ma enerva la culme)...la voi totul a fost ok?

3. #1703 SP
    Member Atrium's Avatar
    Si eu am avut lag, mergea groaznic. Ciudat totusi, de la al treilea meci nu mai era lag.

4. #1704 SP
    Member MultiAmSaPopesc's Avatar
    Hostul ales avea net prin sarma. Toti aveam 2 - 3 bari la conexiune.

5. #1705 SP
    Quote Originally Posted by Wickyz View Post
    Hostul ales avea net prin sarma. Toti aveam 2 - 3 bari la conexiune.
    Pai da dar pe viitor cand mai jucam si mai avem lag ar trebui sa iesim, nu sa ne facem nervi si sa jucam in continuare...sa fie altcineva host.

6. #1706 SP
    Senior Member Muthu Raoul's Avatar
    OFF: Tibi felicitari pentru numarul posturilor (MAGIC )
    ON: Cand ne mai strangem?

7. #1707 SP
    Member Atrium's Avatar
    E buna ideea, noi de ce nu ne-am gandit la asta pe moment ? lol

Daca e, ne intalnim si acum, eu unul intru in 20 min.

8. #1708 SP
    Junior Member ciaby's Avatar
    aionita ala de la xtrempc e cel mai prost reviewer din tara,si la grid a dat nota mica daca mw2 e de 7 atunci ma las de jocuri .in afara de grafica care e misto, dar putin invechita (oricum la 60 de fpsuri nu mai observi) iti taie respiratia pur si simplu jocu.am incetat din februarie 2009 sa mai cumpar xtrempc mi am dat seama ca dadeam banii degeaba.

9. #1709 SP
    Quote Originally Posted by Muthu Raoul View Post
    OFF: Tibi felicitari pentru numarul posturilor (MAGIC )
    OFF: Nici nu am bagat de seama...nu ma uit la cate posturi am, dar vezi ca acusi ma ajungi din urma

ON: Eu intru si azi asa ca daca suneti liberi haideti si voi

10. #1710 SP
    Member Atrium's Avatar
    A fost super in seara asta, incepand cu search and destroy si apoi cu ground war ! Am fost vreo 10 doar. Oricum, tot asa !

11. #1711 SP
    Ahhh...eu maine nu intru deoarece miam uitat cablul de alimentare si cablul hd la un prieten (nu am inca un cablu HDMI )

12. #1712 SP
    Member maweryck's Avatar
    mda ...cu riscul de a supara pe cine nu trebuie , dar nu ma pot abtine sa nu spun ca , f aiurea ca s-a sters threadul de pe aria de PS3 . Sunt curios este vreo ambitzie ceva ? Ce e asa de greu sa lasi un thread,daca este vizitat si folositor pt useri ramane sus , daca nu pur si simplu trece la coada listei . Un fel de selectie naturala . Sau trebuie sa postam numai aici si sa ma uit mereu ce consola au userii , sau daca vreau sa fac un spec ops sa intreb : pe ce ai cumparat jocul pe ps3 sau xbox ?Chiar mi-ar fi placut acolo am fi vb despre meciurile de pe psn am mai fi programat cate o seara intre romani ....Aici oricum am ajuns intru sa vad daca a mai postat cineva vreo stire sau vre-un film .Sau cel mai OK ar fi un thread de genul " MW2 multiplayer PS3" si unul pt userii de xbox .
    Bafta .

13. #1713 SP
    Trebuie sa facem, prin absurd, o petitie adresata staffului sa putem crea threadul?

14. #1714 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Hai sa facem 10 thread-uri, unul pentru cei ce au jocul pe o platforma (deci din start 2 thread-uri), apoi un thread pentru cei ce joaca cu alt controller in afara de gamepad (poc, 2 thread-uri), apoi pentru cei ce joaca pe PC, alt thread. Mai facem un thread si pentru cei ce joaca doar privat si pentru cei ce joaca doar public si, uite asa ... nu mai sti pe ce thread sa te uiti.
    Ce e asa greu sa postati intr-un singur thread ce este legat de un singur joc?

15. #1715 SP
    Grey, nu se poate cumva sa se stearga acest Thread si sa facem unul pt X360 si unul pentu PS3?

16. #1716 SP
    Nu, este multiplatform jocul, nu exista diferenta majore intre cele doua platforme deci nu vad relevanta existentei a doua thread-uri separate. In afara de, evident, problema de concentrare a unora ca impart spatiul "multiplat".

17. #1717 SP
    Ok... e multiplatform... dar daca se doreste un thread separat pentru fiecare consola... nu vad care e problema... nu se cer sponsorizari, nu se cere nimic.

18. #1718 SP
    Si care e scopul, in afara de faptul ca ingreunati si complicati inutil buna desfasurare a forum-ului. Asta de pe Club ce are, e patat?
    Dupa 86 de pagini brusc nu mai e bun?

19. #1719 SP
    Nu, nu este patat dar noi vroiam un thread pentru partea de MP... sincer eu nu cred ca un thread in plus deranjeaza pe cineva...

20. #1720 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    S-a stabilit ca pentru toate jocurile multiplatform sa se faca un thread unic pe aria Console. Asta este hotararea, asa ramane. Incetati cu discutiile pe tema asta si reveniti ontopic.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 86 of 141 FirstFirst ... 36 76 84 85 86 87 88 96 136 ... LastLast