Foarte fain aseara cu baietii. Imperatore-alias-conortos m-ai nimicit cu heartbeat sensor iar Atrium-alias-GVladRo m-a nimicit cu C4,cred ca am muscat-o de vreo 10 ori
.Oricum batalie la maxim pt fiecare zona,foarte intens.Cel mai tare am muscat-o de la justamodel pe rundown cand am pierdut cu 199-200 ca ne-a furat zona C si eram chiar acolo sa-l omor numai ca am aruncat gresit grenada si dupaia m-a impuscat mama ce ciuda am avut
.
Un singur lucru ma cam deranjeaza la Domination,am vazut,de cateva ori, ca nu toata lumea se deranjeaza sa ocupe zonele sau sa le apere,mai tot timpul sunt 2,3 in echipa care campeaza sau isi vad de treaba se ciuruiesc pe acolo cu altii da nu-i intereseaza de zone si e cam greu sa castigi cand doar 2,3 alearga de nebuni sa ocupe zonele sau sa le apere![]()
In realitate Holo Sight permite sa privesti tinta cu ambii ochi deschisi. Astfel aduci arma mult mai repede in pozitie de tragere. In MW2 nu prea e nici o diferenta notabila. Dar e mai usor sa iei tinte la distanta cu red dot.
Ce tare a fost meciul ala 199-195 si am luat toate punctele si v`am batut! Ce bine am putut rade
))
Si eu campam la inceput dar run and e mult mai fun! Sau mai bine zis run and knife.
Aseara m-am enervant crunt. Cand se lua o zona ramaneam doar eu sa apar. Permanent ma trezeam cu 4 insi pe mine. Foarte mult haos. Chopper Gunner e mai usor de folosit decat AC dar are mai putin potential. Plus ca e doborat f usor. Unele harti sunt bune de Chopper (Scrapyard, Terminal, Quarry ) altele de AC (Wasteland, Rundown, Afghan ) iar altele pentru Pave Low, ( Karachi, Invasion, Skidrow, Favela )
Wickyz m-a curatat asta searaFoarte puternice jocurile ! Ar trebui ca de fiecare data,exact cum a zis si Koba, sa ramanem 1-2 playeri ca sa aparam punctele capturate. Se pot face puncte frumoase pentru echipa daca aparam cum trebuie.
Astazi am jucat in prostie, de pe la 14 pana la 20. Prespun ca in fiecare zi se fac meciuri, in orice caz, super meciuri azi! Just_a_model parca avea boala pe mine, m-a omorat in prostie.
Match Bonusurile cresc in functie de Rank sau mi se pare? De cand cresc in rank am bonsuri mai mari.
Te asteptam sa ni te alaturi ! Normal ca te primim !Oricum de multe ori raman jucatori pe dinafara ca se completeaza locurile disponibile pentru un meci, dar oricum, incerci acolo, fiecare intra daca apuca
---------- Post added 28-12-2009 at 09:51 PM ----------
Eu cred ca o sa mai intru si dupa 22.30-23.00 . Daca mai sunt baietii mai facem una mica '![]()
henak eu dau la toti fara discriminareust_a_model parca avea boala pe mine, m-a omorat in prostie![]()
Am 3.
Daca vrei sa treci pe un sensitivity mai mare fara sa ai o tona de meciuri cu scor gen 3-33 fa asa:
Medium- 2
Treci pe 3 si stai asa pana te obisnuiesti cu 3.
Treci pe 4 si stai asa pana te obisnuiesti cu 4.
Treci pe 5 si stai asa pana te obisnuiesti cu 5.
etc...
Eu asa fac si vreau sa ajung la 6 sau 7. Acum sunt la 3.
Din pacate pt mine pozitia pe care am terminat partida nu-mi face cinste deloc insa a fost pt prima data cand am jucat Domination pe acea harta (Derail) si mai mult de atat (unii dintre voi stiu acest aspect) nu prea joc Domination sau Search & Destroy (doar cand imi dati voi INV)...eu prefer TDM si chiar FFA.
By AndRewqp in forum Console Club
By AndRewqp in forum Console News
Bookmarks