wtf is wrong with that video(Jacobi)? jocul e plin de glitchuri,cu asta mai e inca unu la colectie>>un fleac,ne-a ciuruit IW![]()
wtf is wrong with that video(Jacobi)? jocul e plin de glitchuri,cu asta mai e inca unu la colectie>>un fleac,ne-a ciuruit IW![]()
deci:
-activision ia concediat pe cei de la IW
-IW da in judecata Activision
-de multiplayerul jocului se alege prafu
asta e in mare?
The Modern Warfare 2 Stimulus Package is coming to Xbox LIVE on March 30th!
The multiple Game of the Year award-winner Call of Duty: Modern Warfare 2 just got bigger, with more epic multiplayer content, first on Xbox LIVE! The Modern Warfare 2 Stimulus Package will deliver additional action-packed multiplayer maps, including brand-new battlegrounds and legendary fan-favorites from Call of Duty 4: Modern Warfare.
PS3 mai asteapta![]()
Au mers cam departe cu killstreaks. Daca are cineva Choper Gunner si tu faci respawn ai sanse 1% sa ramai in viata mai mult de 10 sec. Ca sa nu mai spun de balansarea echipelor: am jucat azi 5vs7, in conditiile in care in echipa noastra erau jucatori de level mai mic si cu scor mai mic.
...lasa ca la un meci am ramas singur vs 6 si tot am reusit sa tin de un punct la dominationeram inconjurat in permanenta, e bine totusi ca n-am facut mai multe death-uri decat kill-uri
50-35
p.s nici macar nu intra lumea pe server
Crash si Overgrown. O sa reiau MW2 cand o sa apara DLC-ul pt PS3 doar pentru hartile astea superbe.
Cred ca Overgrown e harta care mi-a placut cel mai putin in CoD4. De ce? Harta cea mai orientata spre camping. Oare de ce nu ma mir?![]()
un prieten mai are de facut doar o misiune de la spec-ops : Snatch n Grab si are nevoie de ajutor. e cineva dispus sa-l ajute ?
pe Playstation 3 si pe Veteran difficulty
nu mie imi trebuie, eu am deja platinum.
stiu de acel clip, i l-am aratat si lui dar tot nu reuseste.
Bookmarks