Nu mai spun nimic,vreau sa va vad pe voi jucand
LE: Da,si eu am 10 fara arme
LE2:Rog un admin sa stearga post-ul cu video-ul "pentru ca este o pierdere de timp".Thx
Nu mai spun nimic,vreau sa va vad pe voi jucand
LE: Da,si eu am 10 fara arme
LE2:Rog un admin sa stearga post-ul cu video-ul "pentru ca este o pierdere de timp".Thx
Cum poti sa folosesti Scavenger si Commando pe sniper? De Sleight of Hand si Steady Aim ai auzit? In video nu e nimic special care ar fi meritat uploadat pe youtube, oricine poate face ce ai facut tu acolo. Norocul tau ca ai jucat cu niste incepatori (daca jucai contra cuiva care stia cum sa arunce o grenada, nu luai nici un killstreak si nu stateai tot meciul in acelasi loc)
Toata lumea recomanda sa schimbi pozitia des, mai ales cand joci sniper. Nu-mi spune ca nu aveai alte locuri unde sa mergi cu sniperul pe Rundown.
N-ai de ce sa te superi pt ca asta este adevarul, nu e nimic formidabil ca ai scos un harrier campand tot meciul in acelasi loc.
Bine,am inteles,sunt un prost,nu stiu sa joc,tot forumul e mai bun ca mine,citeste cu doua posturi mai sus.
Cu sniper-ul poti face 3 luccruri in MW 2:
Hard Scoping, Quick Scoping, No Scoping (Extraordinar de rar)
Hard Scoping- Ceea ce e normal sa faci cu un sniper. Daca faci asta nu trebuie sa folosesti Sleight of Hand ci mai degraba Scavenger (Infinite Claymore). Nimeni nu face montage doar cu asta.
Quick Scoping- Cel mai des intalnit in montage-uri. Perk OBLIGATORIU: Sleight of Hand PRO. Eu personal folosesc Commando deoarece simt nevoia sa ma arunc de la inaltimi.
No Scoping- Foarte rar deoarece in MW 2 e foarte greu. In COD 4 era foarte, foarte intalnit. Sa tragi ca nebunul cu snipere semiautomate NU inseamna no scoping. PERK OBLIGATORIU: Steady Aim.
Aaa... si:
Sniping-ul nu e campat. E o diferenta majora. Nu va mai plangeti de cei care stau intr-ul loc cu sniper-ul deoarece nu e campat! Nu toata lumea poate sa fuga de nebun cu un sniper in mana si cu perk-ul sleight of hand pro sa dea quick scope-uri.
LE: Am uitat sa spun ca ii urasc pe cei care folosesc thermal. Noobi in adevaratul sens al cuvantului.
Tot respectul pentru cei care fug pe harta si dau numai quick scope-uri, dar pentru cei care campeaza din fundul hartii cu thermal si te omoara cand ti-e lumea mai draga.
@FormaleTube, nu ma iau de tine ca joci prost or smth, dar din cauza oamenilor ca tine m-am lasat de MW2. Cei care stau intr-o casa si campeaza tot jocul. Da, ii omori cu o grenada, dar ce faci cu restul de 3 sniperi campati in alte case?
Ar trebui sa te bucuri. Omul ti-a facut un bine imens; sper ca ai profitat si ai practicat sport si mers scoala.
Voi chiar nu aveti alta ocupatie decat sa va plangeti de campat?
Eu practic campatul in toate jocurile si imi place la nebunie. Cand se vor satura toti de camperi si nu vor mai juca, eu voi ramane pe pozitie si voi campa cu si mai mare sarguinta![]()
Ok. Mult noroc laintins manaasteptarea cuminte a unui frag.
Si nu, n-am alta ocupatie dupa cum se pot citi ultimele zece pagini din thread unde o sa poti vedeafara numar1 post in care ma plang de camperi, acum mai mult de o luna. So yeah, this is practically my job.
Dar tu nu cred ca ai inteles la ce ma refeream. Nu am nimic cu campatul in sine; ca orice alt element al jocului isi are rolul sau specific. Am ceva cu statul la panda excesiv practicat in MW2. (in Gears 1/2 exista sniper si chiar imi placea; tot respectul pentru cei care stiau sa-l manuiasca, pentru ca acolo aveai nevoie si de un pic de skill sa poti face ceva cu el). Nu mai zic nimic de hartile foarte orientate spre sniping unde practic nu ai sanse altcumva (Quarry anyone?).
Stai linistit ca nu ma refeream doar la tine.
Oricum sunt atatea alte jocuri incat nu are nimeni de ce sa se tot planga ca nu poate juca MW2.
Eu pot sa ma joc MW2.
Celor care viseaza noaptea ca se razbuna pe camperi le recomand un single player bun sau Darksiders/God of War/Altele de genu unde sa isi consume din energia ce da pe dinafara.
Camping is overated!
Daca doreste cineva sa vanda versiunea de PS3 a acestui joc, cu un pret pana in 120 de ron si e dispus sa trimita in provincie as dori sa ma contacteze pe PM.
Multumesc!
Lasa-ti ma oamenii sa isi faca jocul asa cum simt si asa cum cred.Fiecare joaca cum crede ca se descurca mai bine, asa ca nu inteleg dc va suparati cum abordeaza cineva un meci.Fiti si voi putin mai intelegatori si mai putin rautaciosi, pana la urma e doar un joc nu altceva.![]()
FormableTube fara suparare cam asa stateam si ma uitam la filmuletul tau in speranta sa vad ceva actiune
Am inteles ca e primul tau film asteptam sa le vedem pe urmatoarele
l
Sa revenim la joc acum ,am un mesaj pentru cei care campeaza.Sa stiti ca nu mori de-adevaratelea daca te omoara in joc
Jucati-l frate ca sa va distrati
Daca campati cine stie ce o sa patiti lol
By AndRewqp in forum Console Club
By AndRewqp in forum Console News
Bookmarks