Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 141 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 67 117 ... LastLast
Results 321 to 340 of 2805

Thread: Modern Warfare 2

1. #321 SP
    Member cloud's Avatar
    esti offtopic, in plus ce a postat el are legatura cu MW2 asa ca se pare ca doar tu postezi aiurea.

2. #322 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by cloud View Post
    esti offtopic, in plus ce a postat el are legatura cu MW2 asa ca se pare ca doar tu postezi aiurea.
    ...se pare că n-ai �nțeles ce-am scris. Asta e, ce să-i facem lol

3. #323 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Eu de exemplu urmaresc un singur thread, despre un singur joc ... Nu un thread despre discutii, alt thread despre video, alt thread despre imagini , dintr-un singur joc. Degeaba le postati voi acolo, daca nu le vede nimeni. ideea este sa le vada cineva si sa se si discute despre ele.

4. #324 SP
    Member cloud's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    ...se pare că n-ai �nțeles ce-am scris. Asta e, ce să-i facem lol
    te-ai ofticat ca a postat eXist aceleasi videoclipuri aici, ca si tine pe thread-ul de video. in plus se pare ca la tine e, desi generalizezi, o problema legata de user mai mult decat de fond. scuteste-ma cu aerele de superioritate. poti sa te rezumi la postarea de informatii si pareri legate de mw2? nu stau sa-ti citesc tie problemele cu nustiuce user.

Quote Originally Posted by eXist View Post
    Eu de exemplu urmaresc un singur thread, despre un singur joc ... Nu un thread despre discutii, alt thread despre video, alt thread despre imagini , dintr-un singur joc. Degeaba le postati voi acolo, daca nu le vede nimeni. ideea este sa le vada cineva si sa se si discute despre ele.
    acelasi lucru e valabil si pt mine.

5. #325 SP
    Member Wargasm's Avatar
    Cred ca ma apuc si eu de COD, sa vad cum este
    Nu prea am jucat seria, se merita?

6. #326 SP
    Member Dante's Avatar
    de cod pe console nu stiu ce sa zic, o sa fie primul pe care il joc. insa pe pc am fost dependent cativa ani de seria cod, de la 1 pana la 4. jucam in clanuri, meciuri, nebunii

7. #327 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Amandoi aveti dreptate... sunt persoane care vor sa aiba toate informatiile intr-un singur thread, si sunt persoane care iau aria de Videos la puricat. Cred ca puteti convietui impreuna, astfel incat sa fie toti userii satisfacuti

8. #328 SP
    Senior Member Mika's Avatar
    Quote Originally Posted by Wargasm View Post
    What?

9. #329 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Quote Originally Posted by Mika View Post
    What?
    Eh. Vrea si el sa fie bagat in seama

10. #330 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    Quote Originally Posted by Dante View Post
    de cod pe console nu stiu ce sa zic, o sa fie primul pe care il joc. insa pe pc am fost dependent cativa ani de seria cod, de la 1 pana la 4. jucam in clanuri, meciuri, nebunii
    In ce clan ai jucat si pe ce servere? Mai ales cod clasic. Eu am jucat CoD, CoD United Offensive si CoD2 in [FUBAR]. Eram aliati la un moment dat cu a6.

11. #331 SP
    Member Dante's Avatar
    am jucat in RetireD cu nickul de aici. doar cod 2 am jjucat in clan

12. #332 SP
    Member Sanjuro's Avatar
    Quote Originally Posted by Wargasm View Post
    Lol! Ce nebun esti!

Un pic mai multe informatii despre multi + un interviu cu FourZeroTwo. Really, includeti www.giantbomb.com in site-urile pe care le vizitati zilnic.
    Hands-On With Modern Warfare 2's Multiplayer -

13. #333 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by Dante View Post
    am jucat in RetireD cu nickul de aici. doar cod 2 am jjucat in clan
    Cunostinte vechi

Salut domnule! Mai tii minte Archfurious, Arhanghelii etc? Pe ce platforma o sa iei MW2? Poate incepem un Archfurious pe console! lol

14. #334 SP
    Member Dante's Avatar
    dap
    pai o sa iau pe ps3 ca asta am momentan. ne vedem online

15. #335 SP
    Quote Originally Posted by GeoGcX View Post
    In ce clan ai jucat si pe ce servere? Mai ales cod clasic. Eu am jucat CoD, CoD United Offensive si CoD2 in [FUBAR]. Eram aliati la un moment dat cu a6.
    Tu erai in Fubar ma? lol Ce nick aveai? Pai pe mine nu ma tii minte de pe servere si din meciuri?

16. #336 SP
    Member Dante's Avatar
    chiar sunt curios daca baietii mai joaca in clan cod2. am intrat pe un server de cod2 dupa ce jucasem cam 1 an cod4pt ca vazusem pe xfire ca erau destui din cei vechi. nu ma mai pricepeam deloc la cod 2 si am iesit dupa 30 min

17. #337 SP
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Tu erai in Fubar ma? lol Ce nick aveai? Pai pe mine nu ma tii minte de pe servere si din meciuri?
    eram [FUBAR]Mythical, da astia imi ziceau mitic� lol lumea mica dupa cate observ. Pe srv lui A6 jucam cel mai mult da si pe maniacii. Lasa ca ne luam MW2 si "proptim" toate clanurile vechi, facem un mozaic de nu s-a mai intalnit. In ce clanuri ai jucat?

18. #338 SP
    Quote Originally Posted by GeoGcX View Post
    eram [FUBAR]Mythical, da astia imi ziceau mitic� lol lumea mica dupa cate observ. Pe srv lui A6 jucam cel mai mult da si pe maniacii. Lasa ca ne luam MW2 si "proptim" toate clanurile vechi, facem un mozaic de nu s-a mai intalnit. In ce clanuri ai jucat?
    Archfurious, Arhanghelii, Arch pe urma.... Aveam meciuri seara de seara...Nu te tin minte, inseamna ca nu erai bun (JOKE!) Eram curtat ca o fetiscana de toate clanurile mai mari. lol

19. #339 SP
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Archfurious, Arhanghelii, Arch pe urma.... Aveam meciuri seara de seara...Nu te tin minte, inseamna ca nu erai bun (JOKE!) Eram curtat ca o fetiscana de toate clanurile mai mari. lol
    Pai eu eram mai mereu pe cod clasic, nu aveam prea multe tangente cu UO si cod2. Cam prin 2006 am jucat ultimul meci oficial

20. #340 SP
    Member Dante's Avatar
    erai intr-adevar bun atunci cand te facea lumea codat pe servere desi nu erai. eram mandru atunci. acum nu mai sunt motive pe console.

a eu folosesc frag fx si dau preponderent head-uri si aici. o sa ma faceti codat?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 17 of 141 FirstFirst ... 7 15 16 17 18 19 27 67 117 ... LastLast