Are split screen?Ca vreau si eu sa-l cumpar...
Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2
prea scump, cand a fost precomanda nu am stiu...era 160 $
Amazon.com: Call of Duty: Black Ops II (Care Package): Video Games![]()
L am jucat vreo ora la un amic si sincer tot hype ul asta a fost pt nimic.ma bucur ca nu l am precomandat.poate am sa l iau dupa ce rezolva toate problemele. deocamdata e cel mai plictisitor cod de privit, cand il joci e alta treaba dar e al naibii de frustrant fata de celelalte
Voi va puteti conecta la modul team deathmatch(vorbesc de varianta de ps3), la celelalte ma pot conecta. Pana atunci joc Hardpoint asta e mai tactic dar eu fiind un om cu gusturi simple prefer clasicul team deathmatch!![]()
Ok, ms.Vreau sa stiu cu cat trebuie sa-mi alimentez contul de psn.
Mi se pare tiganie sa mai dau inca 40$ pe map-uri care jumate din ele probabil ca is gata deja . Ajung la 100$ pt un joc cu ceva map-uri in + la MP ..... treaba nu ar mai sta asa daca multi oameni sa zicem in general americani , nu le-ar mai cumpara in cantitati industriale .
FishyBon3 mai intai ia-ti jocul..vezi daca iti place si apoi poti te gandesti la map packs..sau vrei sa fi client model si sa-ti iei Season Pass dinainte sa ai jocul
Pai nici nu stiam ca exista season pass....vad ca e la moda cu pass-urile astea.Dar cine stie cat ma costa...plus ca ma gandeam ca daca apar map-uri, multa lume le va cumpara, si ca pe hartile obisnuite nu voi mai gasi multi jucatori...acum poate nu este asa..de asta am nevoie de niste pareri.
---------- Post added 16-11-2012 at 09:53 AM ----------
Da...costa 50$ un pass.Mi-a cazut fatacu banii astia imi iau pass-ul de la Ac 3+un map pack.
cei care il jucati pe PS3,sunt probleme cu serverele ?iar la zombie e adevarat ca exista doar o harta ?o sa il am si eu ptr 2-3 zile si sper sa nu-mi fac prea multi nervi..
RE: E chiar asa rau
@darkpaul13 Problemele au fost ieri pe ps3 in sensul ca unele moduri de joc nu puteau fi accesate insa pana seara s-au rezolvat.Aseara pe la 10 jocul mergea perfect in multiplayer. Modul zombie nu l-am incercat inca.
Mai este lumea care joaca pe harti normale si pe black ops 1 , deci nu e chiar o super necesitate(mereu vei gasi cu cine juca) , tinand cont ca black ops 1 a aparut acum vreo 2 ani...
Eu ma gandeam zilele astea sa imi iau un psn card de 20E ca sa imi iau un map pack la black ops1, insa m-am gandit mai bine si voi pune banii deoparte sa iau jocul black ops2.
Cu timpul o sa dispara problemele, asa a fost si la BO1 cu serverele. Eu mai astept pana sa il achizitionez.
By Nash in forum Console Club
By Alex Khan in forum Console Club
By Ionut Laurentiu in forum Microsoft Xbox 360
By OEE in forum Videos
By andreicristian9 in forum Videos
Bookmarks