Are split screen?Ca vreau si eu sa-l cumpar...
Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2
prea scump, cand a fost precomanda nu am stiu...era 160 $
Amazon.com: Call of Duty: Black Ops II (Care Package): Video Games![]()
L am jucat vreo ora la un amic si sincer tot hype ul asta a fost pt nimic.ma bucur ca nu l am precomandat.poate am sa l iau dupa ce rezolva toate problemele. deocamdata e cel mai plictisitor cod de privit, cand il joci e alta treaba dar e al naibii de frustrant fata de celelalte
Voi va puteti conecta la modul team deathmatch(vorbesc de varianta de ps3), la celelalte ma pot conecta. Pana atunci joc Hardpoint asta e mai tactic dar eu fiind un om cu gusturi simple prefer clasicul team deathmatch!![]()
Ok, ms.Vreau sa stiu cu cat trebuie sa-mi alimentez contul de psn.
Mi se pare tiganie sa mai dau inca 40$ pe map-uri care jumate din ele probabil ca is gata deja . Ajung la 100$ pt un joc cu ceva map-uri in + la MP ..... treaba nu ar mai sta asa daca multi oameni sa zicem in general americani , nu le-ar mai cumpara in cantitati industriale .
FishyBon3 mai intai ia-ti jocul..vezi daca iti place si apoi poti te gandesti la map packs..sau vrei sa fi client model si sa-ti iei Season Pass dinainte sa ai jocul
Pai nici nu stiam ca exista season pass....vad ca e la moda cu pass-urile astea.Dar cine stie cat ma costa...plus ca ma gandeam ca daca apar map-uri, multa lume le va cumpara, si ca pe hartile obisnuite nu voi mai gasi multi jucatori...acum poate nu este asa..de asta am nevoie de niste pareri.
---------- Post added 16-11-2012 at 09:53 AM ----------
Da...costa 50$ un pass.Mi-a cazut fatacu banii astia imi iau pass-ul de la Ac 3+un map pack.
cei care il jucati pe PS3,sunt probleme cu serverele ?iar la zombie e adevarat ca exista doar o harta ?o sa il am si eu ptr 2-3 zile si sper sa nu-mi fac prea multi nervi..
RE: E chiar asa rau
@darkpaul13 Problemele au fost ieri pe ps3 in sensul ca unele moduri de joc nu puteau fi accesate insa pana seara s-au rezolvat.Aseara pe la 10 jocul mergea perfect in multiplayer. Modul zombie nu l-am incercat inca.
Mai este lumea care joaca pe harti normale si pe black ops 1 , deci nu e chiar o super necesitate(mereu vei gasi cu cine juca) , tinand cont ca black ops 1 a aparut acum vreo 2 ani...
Eu ma gandeam zilele astea sa imi iau un psn card de 20E ca sa imi iau un map pack la black ops1, insa m-am gandit mai bine si voi pune banii deoparte sa iau jocul black ops2.
Cu timpul o sa dispara problemele, asa a fost si la BO1 cu serverele. Eu mai astept pana sa il achizitionez.
Bookmarks