Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 11 of 30 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 21 ... LastLast
Results 201 to 220 of 590

Thread: Call of Duty: Black Ops 2

1. #201 SP
    Senior Member Zero's Avatar
    Quote Originally Posted by DanTe23 View Post
    De unde se poate cumpăra?
    Amazon.

2. #202 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar

Re: Call of Duty 9: Black Ops 2

Are split screen?Ca vreau si eu sa-l cumpar...

Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2

3. #203 SP
    Member The Antagonist's Avatar
    Huh, destul de misto.

4. #204 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Zero View Post
    Amazon.
    prea scump, cand a fost precomanda nu am stiu...era 160 $

Amazon.com: Call of Duty: Black Ops II (Care Package): Video Games

5. #205 SP
    Member monstrul's Avatar
    L am jucat vreo ora la un amic si sincer tot hype ul asta a fost pt nimic.ma bucur ca nu l am precomandat.poate am sa l iau dupa ce rezolva toate problemele. deocamdata e cel mai plictisitor cod de privit, cand il joci e alta treaba dar e al naibii de frustrant fata de celelalte

6. #206 SP
    Member DiablQ's Avatar
    Quote Originally Posted by FishyBon3 View Post
    Are split screen?Ca vreau si eu sa-l cumpar...

Da are.

7. #207 SP
    Junior Member altair's Avatar
    Voi va puteti conecta la modul team deathmatch(vorbesc de varianta de ps3), la celelalte ma pot conecta. Pana atunci joc Hardpoint asta e mai tactic dar eu fiind un om cu gusturi simple prefer clasicul team deathmatch!

8. #208 SP
    Cam cat costa un map pack?

9. #209 SP
    Member Dromoter's Avatar
    Cam cat costa un map pack?
    Probabil 15$ ca la toate celelalte COD-uri cu map packs . (probabil vroiai sa intrebi cat va costa pt ca momentan nu exista nici un map pack pt BO II)

10. #210 SP

Ok, ms.Vreau sa stiu cu cat trebuie sa-mi alimentez contul de psn.

11. #211 SP
    Member Dromoter's Avatar
    Ok, ms.Vreau sa stiu cu cat trebuie sa-mi alimentez contul de psn.

Np , zic sa iti cumperi season pass-ul mai bine . Vor aparea in jur de 4 map packs .

12. #212 SP
    Member Dromoter's Avatar
    Mi se pare tiganie sa mai dau inca 40$ pe map-uri care jumate din ele probabil ca is gata deja . Ajung la 100$ pt un joc cu ceva map-uri in + la MP ..... treaba nu ar mai sta asa daca multi oameni sa zicem in general americani , nu le-ar mai cumpara in cantitati industriale .

13. #213 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    FishyBon3 mai intai ia-ti jocul..vezi daca iti place si apoi poti te gandesti la map packs ..sau vrei sa fi client model si sa-ti iei Season Pass dinainte sa ai jocul

14. #214 SP
    iry
    Senior Member iry's Avatar

15. #215 SP

Pai nici nu stiam ca exista season pass....vad ca e la moda cu pass-urile astea.Dar cine stie cat ma costa...plus ca ma gandeam ca daca apar map-uri, multa lume le va cumpara, si ca pe hartile obisnuite nu voi mai gasi multi jucatori...acum poate nu este asa..de asta am nevoie de niste pareri.

---------- Post added 16-11-2012 at 09:53 AM ----------

Da...costa 50$ un pass.Mi-a cazut fatacu banii astia imi iau pass-ul de la Ac 3+un map pack.

16. #216 SP
    Banned darkpaul13's Avatar
    cei care il jucati pe PS3,sunt probleme cu serverele ?iar la zombie e adevarat ca exista doar o harta ?o sa il am si eu ptr 2-3 zile si sper sa nu-mi fac prea multi nervi..

RE: E chiar asa rau

17. #217 SP
    Junior Member altair's Avatar
    @darkpaul13 Problemele au fost ieri pe ps3 in sensul ca unele moduri de joc nu puteau fi accesate insa pana seara s-au rezolvat.Aseara pe la 10 jocul mergea perfect in multiplayer. Modul zombie nu l-am incercat inca.

18. #218 SP
    One Man Army Cristy's Avatar
    Pai nici nu stiam ca exista season pass....vad ca e la moda cu pass-urile astea.Dar cine stie cat ma costa...plus ca ma gandeam ca daca apar map-uri, multa lume le va cumpara, si ca pe hartile obisnuite nu voi mai gasi multi jucatori...acum poate nu este asa..de asta am nevoie de niste pareri.

---------- Post added 16-11-2012 at 09:53 AM ----------

Da...costa 50$ un pass.Mi-a cazut fatacu banii astia imi iau pass-ul de la Ac 3+un map pack.

Mai este lumea care joaca pe harti normale si pe black ops 1 , deci nu e chiar o super necesitate(mereu vei gasi cu cine juca) , tinand cont ca black ops 1 a aparut acum vreo 2 ani...
    Eu ma gandeam zilele astea sa imi iau un psn card de 20E ca sa imi iau un map pack la black ops1, insa m-am gandit mai bine si voi pune banii deoparte sa iau jocul black ops2.

19. #219 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Na ma!!

20. #220 SP
    Member Game101's Avatar
    Cu timpul o sa dispara problemele, asa a fost si la BO1 cu serverele. Eu mai astept pana sa il achizitionez.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 11 of 30 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 21 ... LastLast