Este o diferenta intre un adjectiv simplu si unul la grad superlativ. Nimic din cele enumerate mai sus nu sunt "cele mai vandute".
Este o diferenta intre un adjectiv simplu si unul la grad superlativ. Nimic din cele enumerate mai sus nu sunt "cele mai vandute".
Asta se doreste ironie? Ies de pe forum, dar daca vrei iti trimit numarul meu de tel sa stiu cand pot sa incep sa rad. Pana nu borbim ma aptin.
Nu sunt sigur unde vrei sa bati, dar jocurile enumerate de mine nu sunt jocuri proaste. Popularitatea lor dovedeste un singur lucru: gamerii nu sunt deloc interesati de grafica, asa ca toate criticile astea legate de motorul grafic al COD nu sunt doar nedrepte, ci si irelevante pt un numar mare de gameri. De aia faptul ca Treyarch au lucrat la unele imbunatatiri la motorul grafic e cu atat mai mult de apreciat.
va aparea si anul asta un CS sau/si Source si/sau Team Fortress 2?le-am cam pierdut numarul..an de an si an de an....ai naibii..numai la profit se gandesc..
stii..e interesant cum unii in lipsa (contra-)argumentelor incep s-o ia pe aratura..de unde stii ca-s fan AC ?poate sunt doar imi place Altair...lol..
probabil de aia se ajunge la balacareala si in gluma pe care o numim campanie electorala..daca aveam o minge de fotbal la avatar incepeai sa zici de FIFA
Cand un joc este cel mai vandut an de an si ti se mai cer (contra-) argumente este greu sa mai ramai realist.
Raspunsul asta nu are nicio legatura cu tema de la care plecasem, adica pretinsa importanta a graficii.
Dar trecand peste, nu inteleg ce nu-ti convine acum: profitul e principala motivatie a oricarui intreprinzator capitalist. Si implicit a oricarui producator de jocuri video. Sa critici Activision/IW/Treyarch pe motiv ca vor profit e ridicol. Ei pot sa scoata COD si lunar, ce te deranjeaza pe tine o oferta in plus? Nu vrei sa cumperi, poti sa ramai la COD3 care inca se mai joaca online.
Partea cea mai comica cu acesti asa-zisi critici e ca nici macar nu reusesc sa vina cu o singura obiectie serioasa. Faza cu motorul grafic e defazata complet.
Le pot da eu un motiv de nemultumire mult mai mare fata de seria COD, si aici chiar ca toate jocurile din serie se aseamana (cel putin pe console): nici unul nu are servere dedicate! E inadmisibil ca unul din cele mai vandute jocuri din istorie sa nu aiba servere dedicate. Lag compensation-ul din MW3 e o aberatie pe care de abia daca au corectat-o dupa vreo 3-4 patchuri.
Aceeasi grafica an de an la COD dar nu stiu cum dracu se face ca pe ps3ul meu Modern Warfare 3 arata mai bine decat Battlefield 3
Road to E3: Call of Duty: Black Ops 2 - IGN
We know it splits its time between the near future (circa 2025) and the 1980s. Several characters will return, though the bulk of the campaign will be played through the eyes of the son of Black Ops protagonist Alex Mason.The story will no longer be entirely linear, either, with new Strike Force missions that give players a chance to fail, and whose consequences will be felt throughout the course of the story.Sounds good to me.We still don't know much about multiplayer, but it has been confirmed that it takes place entirely in 2025. [...] Also, the beloved "zombies" mode makes a return.
nici n-a aparut bine Black Ops 2 si se vorbeste de DLC-uri...me want !!!
E3 2012: Black Ops 2 DLC is Timed Exclusive on Xbox 360 - IGN
Bookmarks