Si ce credeai dom'le cu aLTEX asta nu sunt jidovi in gandire pai altfel mai facea oSTAHIE ala avere..?Am fost in ziua cu pricina (jet 20 ani ) si cand mi-a spus aia de la casa cum sta treaba cu voucherele eu crezand ca o sa coste jocul in jur de 200 ron ii las aleia atat si ia de acolo ..domnu' domnu' mai trebuiesc 50 ron ..nu am ce face si amintesc de oferta de unde ea ma ia cu bla bla ca e valabil in alta perioada in momentul cand cumpar alt produs de la ei..m-am uitat la ea si i-am spus ..ce doamna tre sa fac alte vizite pe aicipt un caca maca de 50 ron.. atunci va las jocul aici la casa ca nu imi trebuie vrajeala voastra si pa nu inainte de ai spune ca o persoana care arunca 200 ron pt un joc oricand il poate cumpara si cu 249 ron ..
Camping tips with Aris LMAO
AvoidingThePuddle
Am avut si eu ocazia sa joc BO2. Ce pot sa zic, mi se pare prea asemanator cu MW3 (care mie nu mi-a placut mai deloc). Hartile sunt mici, spawnatul e de multe ori aiurea iar mecanica de joc e cel putin ciudata (si e imprumutata din MW3). Ramana la convingerea ca Black Ops e cel mai bun COD in termeni de MP.
Bookmarks