Ana si Nina Williams (Tekken)
I love Nina. Desi cu costumul acela de piele mulat parca au facut-o prea... usuratica
Si va aduc aminte de frumoasa vampiroaica din BloodRayne.
dar si domnisoara din NFS : Undercouver e destul de draguta scuze dar am gresit numele la joc![]()
Am si eu citeva, poate va plac,.
Si partea a2a. Nova e din StarCraft Ghost, un joc de xbox care nu stiu daca a mai iesit.
Kasumi si celelalte fete ( Dead or Alive ), Nariko ( Heavenly Sword ), Lara Croft ( Tomb Raider ), Rose ( MGS4 ), Naomi Hunter ( MGS4 ), Mei Ling ( MGS4 ), Laughing Beauty ( MGS4 ). Nu chiar un top, doar cateva "fete" care mi-au venit in cap rapid.
tiberiu_sim: nice ones. Vezi ca poti uploada 12 poze odata
Btw, poate ni le si prezinti pe domnisoarele... si care e ordinea topului tau![]()
Buna Monky, personal nu am o ordine, le-am postat pentru comunitate.
Pozele 1 si 2: Ada Wong (cu siguranta o stie toata lumea)
3: Elia (human fighter) - Baldur's Gate Dark Alliance
4: Eva Cash - Project DIRT
5: Fara nume - Project DIRT
6: Genji - Genji: Dawn of the Samurai
7-9: Nova - StarCraft Ghost
10-12: Samus Aran - Metroid Prime (pe care sigur o indrageste toata lumea, poza 10 evidentiaza faptul ca modelul dupa care a fost creat personajul exista si in realitate).
desi nu e tot ( niic nu as fii in stare sa fac unul)
subscriu la toate domnisoarele![]()
anexez
Cammy - SF2
Ivy - SC series
Jill Valentine - Resident Evil
Cortana - Halo
Una dintre tipele care m-au impresionat (combat style si atitudine) este domnisoara Chun-Li din Street Fighter,apoi Luka din Lost Planet:Extreme Conditions, Azuka Kazama Tekken 5,Elika din Prince of Persia 2008,si Sarah Kerringan Starcraft.![]()
Nimeni nu a pomenit de Kailena>Prince of Persa 2&3...
(tocmai cand sa pun poza mi-a picat externu)
teododotheone: de ce nu esti atent ? Sunt cu o pagina in urma poze cu Kaileena
huber: scuze, initial n-am inteles ... trebuia sa zici si tu ceva si sa-l citezi... Warning reversed![]()
hm...let's see...Yuna is hot....tipa blonda din FFXIII(nu stiu cum se numeste)......la fel.
dar cea mai hot e Samus, cu zero suit, se intelege......de asemenea mi-a placut Ilya din Twilight Princess....she's kinda that pretty,cute and innocent girl from the farm that's wild in bed
![]()
By MonkY in forum Console Retro & Arcade
By MonkY in forum Hot Story
By MonkY in forum Console Club
Bookmarks