Nu stiu ce si-a descarcat el pe-acolo. Update in-game nu a facut, dar cand dau info pe joc apare ca a primit day 1 patch.
Nu stiu ce si-a descarcat el pe-acolo. Update in-game nu a facut, dar cand dau info pe joc apare ca a primit day 1 patch.
Da l-am achiziționat eu, ca sa ii dai download trebuie sa te duci in store pe joc si sa ii dai din nou purchase dar de data asta apare ca 0$, dupa ce i-ai dat ii poți da download. Cu ocazia asta am încercat si aplicația PSN sa vad daca merge sa ii dau download daca sunt in alta parte prin oraș si confirm ca merge fara problema.
La mine cand intru pe store la games apare purchased...cand intru pe joc imi apar doar 3 optiuni... overview recommendation si bundle, de aceea am intrebat...am sa mai incerc diseara cand ajung sa vad care-i problema.
Incearca de pe PC. Mie nu-mi mergea precomanda, am anulat-o si am cumparat jocul normal, din browser. Pe consola nu aveam optiunea de buy.
Watch Dogs GameSpot Review - Nota 8/10 : Watch Dogs Review - GameSpot
Watch Dogs GameTrailers Review - Nota 8.9/10 : Watch Dogs Review | GameTrailers
Edit: lol Frenchie am postat aproape in acelasi timp![]()
Deci pana la urma nu e jocul acela de nota -2 asa cum incercau sa-l prezinte baietii cu PC-uri periculoase... Not bad! Not bad at all (pe Metacritic vad ca media momentan este de 85/100).
Nu, chiar e bun si feeling-ul de a avea atata "putere" / informatie este excelent. Daca avea fizica din GTA 4 era the whole package. Dar eh, nu le poti avea pe toate .... Maybw next time.
Nu stiu de ce, dar am un feeling ca Ubisoft va face si din asta asa cum a procedat cu Assassin's Creed... si o sa avem parte de tone de DLC-uri, addon-uri si aproape sigur si un Watch Dogs 2... si 3... si 4![]()
Deja mi se face rau cand vad ca toti il compara cu GTA.Watch Dogs e un joc bun spre foarte bun.Ai o gramada de chestii de facut in afara misiunilor.Sunetul motoarelor nu suna rau deloc,asa cum spunea cineva anterior.Unii doar partea proasta a jocului o vad.Credeti-ma ca jocul e fain.Si grafica,chiar si pe PS3 arata bine.
E cu dus intors. Vad ca baietii de la gametrailers nu au zis nimic negativ despre joc. Si mi se pare inacceptabil ca intr-un joc din 2014 sa nu poti sa sari decat cand vrea el si multe altele. De controlul masinilor si motoarelor nu mai spun nimic.
Ajung si eu diseara acasa si ma pun sa ma joc, ca sunt incredibil de curios sa stau cu el mai mult decat cateva reprize.
Nu m-ar deranja inca vreo 2-3 jocuri, atat timp cat o sa iasa din ce in ce mai rafinate si mai detaliate... Eu oricum sunt fan al open-world-urilor cu orase recreate cat de cat fidel, doar pt asta le-as lua. Asta e si motivul pt care inca cumpăr AC-uri, jocul in sine a devenit plictisitor, dar imi place sa am si eu acolo o bucatica din atmosfera unei Rome, unui Constantinopol, etc..
Lui WD ii lipseste totusi libertatea de a face ravagii prin oras si de a lua la bătaie cetateni nevinovati.in orice caz pe mine m-a cucerit, abia astept sa ajung acasa si sa continui exploratul.
Joystiq*– 4/5
ShopTo*–NoScore
GodisaGeek*– 9/10
CVG*– 9/10
LeaderGamer*– 9/10
Gamespot*– 8/10
Polygon*– 8/10
Eurogamer*– 7/10
Destructoid*– 8/10
StrategyInformer*– 7/10
GameInformer*– 8.5/10
PC Gamer*– 87/100
Areajugones*– 9/10
Pixel Dynamo*– 8.2/10
GameStar*– 8.8/10
Dupa atatea serii de GTA observ ca publicul este prins intrun cliseu in care nu mai accepta ceva diferit; desi asteptarile erau ca publicul sa isi doreasca ceva nou dupa o lunga monotonie.
Incercati sa nu mai comparati cu GTA, sa luati jocu ca atare, are minusuri si plusuri intradevar, dar nu e de nota 2.
Gta are o traditie si experienta, bugete diferite....etc, a fost perfectionat in timp, ceea ce probabil sa va intampla si cu WD.
Incercati sa vedeti ce aduce in plus acest joc (gameplay, storyline, complexitate) si sa nu mai gaditi raportant la GTA, astfel nici o serie din WD nu va fi ca GTA, pt ca nu te poti bate cu oamenii pe strada sau cu gastile de cartier
E un joc mai linistit, in care nu predomina violenta, poata asta nu e pe placul unora...care sau invatat sa nimiceasca tot in calea lor fara sa ii deranjeze nimeni.
Lumea il compara cu GTA pentru ca este un open world si in capul lor s-a format deja o idee despre ce ar trebui sa fie. Sincer, nu stiu cati mai tin minte de aceasta mica "intepatura":
Intr-un fel, ei singuri au pus presiune pe WD si l-au prezentat ca un inlocuitor/competitor pentru GTA. Jocul insa este bun, trebuie luat ca de sine statator, atunci nu veti fi dezamagiti.
By CatalinTwist3R in forum Microsoft Xbox 360
By MonkY in forum Jocuri PC
Bookmarks