Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 47 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 41 ... LastLast
Results 601 to 620 of 926

Thread: Watch Dogs

  1. #601 SP
    Senior Member Trefla's Avatar
    E la moda sa nu iti placa nimica.

  2. #602 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    voua va merge uplay ?!
    mie nu-mi merge..zice ca "Uplay is not currently available"..

  3. #603 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

  4. #604 SP
    Junior Member Deathmetal's Avatar
    Nici mie nu merge uplay-ul...tocmai ce am incercat sa creez cont si aceeasi eroare primesc si eu.

  5. #605 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Quote Originally Posted by DarthhNik View Post
    Deci eu nu inteleg ce vedeti asa rau la watch dogs, eu l-am jucat pe pc doar 30 de minute pentru ca astept sa-mi vina varianta de ps4. Din cat am jucat eu , la medium ,medium spre high pot spune ca e un joc destul de reusit.
    Quote Originally Posted by Trefla View Post
    E la moda sa nu iti placa nimica.
    Ai dreptate, suntem pe aceeasi lungime de unda. Acum l-am instalat si pe langa faptul ca se vede f.bine (ps4) imi place mult si gameplay -ul. Nu e atat de oribil drivingul pe cat spun unii, e mult peste sleeping dogs. Se apropie de driver sf.

  6. #606 SP
    Senior Member AndyZ's Avatar
    Nu stiu de ce exista impresia ca celor de aici de pe thread nu le place jocul.. din cate vad reactiile sunt in maaaare parte pozitive.

  7. #607 SP
    Member rascalov's Avatar
    Nu prea m-am uitat la livestream-uri, dar am o intrebare: isi face bani?

  8. #608 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Am jucat azi versiunea de Xbox One la un amic. Fata de versiunea de PC merge extrem de fluid, nu sunt probleme iar online-ul deja functiona fara probleme. Diferente grafice nu sunt majore, lipseste putin AA, dar avand in vedere ca joci de la o distanta mai mare nu am sesizat mare lucru diferenta fata de PC. Controlul e sublim prin comparatie. E clar facut pentru console. Pacat ca abia in cateva saptamani pun si eu mana pe editia de PS4, Altex oricum nu stiu ce e aia pre-order si livrarea in ziua lansarii, dar oricum nu sunt acolo sa o ridic personal.

    Am vazut ca multi au luat jocul, veniti si cu pareri, sunt curios sa va aud.

  9. #609 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Quote Originally Posted by Trefla View Post
    E la moda sa nu iti placa nimica.
    Hipsteri .

  10. #610 SP
    Member clovnusor's Avatar
    Quote Originally Posted by tudyniuz View Post
    Am jucat azi versiunea de Xbox One la un amic. Fata de versiunea de PC merge extrem de fluid, nu sunt probleme iar online-ul deja functiona fara probleme. Diferente grafice nu sunt majore, lipseste putin AA, dar avand in vedere ca joci de la o distanta mai mare nu am sesizat mare lucru diferenta fata de PC. Controlul e sublim prin comparatie. E clar facut pentru console. Pacat ca abia in cateva saptamani pun si eu mana pe editia de PS4, Altex oricum nu stiu ce e aia pre-order si livrarea in ziua lansarii, dar oricum nu sunt acolo sa o ridic personal.

    Am vazut ca multi au luat jocul, veniti si cu pareri, sunt curios sa va aud.
    Din cat m-am jucat pot sa spun ca jocul isi merita banii. Pare sa aiba foarte mult content iar in mare parte, e de buna calitate. Imi place shootingul mult, se aude bine pe surround. Condusul e ok. Nu e la nivelul gta4 dar nici prea arcade. Fascinant mi se pare ca spre deosebire de alte open worlduri moderne, in WD e viabil sa mergi pe jos si sa explorezi.

    Grafic arata bine (ps4 dupa cum spuneam mai sus) si e foarte detaliat. Nu e foarte stilizat ca gta-urile, e mai realist iluminatul. Asta se observa mai bine cand ploua, ziua.

    Hackingul, desi oarecum simplist, e ceva inedit. Ma fascineaza sa pot influenta semafoare sau sa pot opri curentul intr-un district apasand un buton.
    Imi mai place faptul ca misiunile se pot aborda in mai multe feluri, iar si cele mai mici side missionuri sunt open world si se pot aborda non liniar. E bine ca nu a mostenit multe probleme pe care le are assassins creed.

    Cam atat momentan, sper ca te-ai edificat.

  11. #611 SP
    Senior Member tudomih's Avatar
    Tocmai ce m-am intors de la lansarea din emag. A fost ok, toate premiile s-au dat civilizat prin tragere la sorti printr-un concurs de tip quiz si nu s-a aruncat cu ele in public. Din pacate, spatiul a fost foarte mic. Am reusit sa castig si eu un tricou si o copie a jocului pentru pc. Si e prima lansare la care particip!

  12. #612 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    jocul n-are nici o treaba cu GTA V , este altceva !

    mie imi place foarte mult , are si o tona de alte misiuni pe langa campanie , ca de exemplu ceva in stil carmagedon doar ca aici iti upgradezi si puteri si altele, te tine ceva in priza jocul .

    grafic arata foarte bine in unele momente, share de la mine din ps4 acum 1 ora pe FB




    problema este ca pozele sunt super comprimate...si se vad la jumate din capacitatea ..jocului.
    prin mesaje de pe un ps4 pe altul se reflecta cat de cat realitatea imaginii

    natura este "vie" , se vede bine din afara in casa si din casa in afara, grafic este peste gta V

    p.s. apropo , nu stiu sa urc pozele atasate,ci doar cu URL

  13. #613 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Am fost si eu la lansare la emag. Sunt multumit de cum a decurs cu totu si de spatiul lor din magazin (nu am mai ajuns la nicio alta lansare pana acm) si atmosfera a fost chiar ok. Fara badarani, totul calculat si oameni cu o atitudine pozitiva.

    Ce nu am inteles, la un joc 18+ e ce cautau toti puradeii de la 7-8+. Cel putin consolele (2xPS4, 2xPS, 1xX1, 1xX360) au fost ocupate 90% de puradei si au castigat si jocuri de PC, foarte multi sub 18 ani, ceea ce chiar nu inteleg. I mean, jocul nu are pic de sange, dar daca rating-ul ESRB spune ca este 18+, e ca si cum ai vinde tigari si alcool minorilor.

    Am apreciat ca prima persoana care a "castigat" premiul cel mare avea 17 ani si reprezentantii emag au hotarat sa nu i-l dea si au tras un alt numar

    Mi-a placut ca au dat premiile doar daca raspundeai corect la o intrebare si chiar au refuzat lume. Unele intrebari au fost foarte stupide, la care as fi stiut raspunsul DOAR daca jucam jocul inainte, dar trecem peste detaliile astea.

    Am avut un ghinion teribil. Am fost cu 2 colegi de munca si am avut nr. 137, 139 si 141 si au iesit in quiz-uri numerele - 134, 135, 136, 138, 140, 144 si la premiul cel mare (bundle PS4 + joc) a castigat 142. Sa mor de inima, nu alta. Ma oftic. Un tricou XL imi doream si eu...

    Revenind la joc, am reusit sa-l pun pe PC (merge in full HD, absolut totul pe ultra high, mai putin texturile care, din nu stiu ce motiv, nu se pot schimba si sunt "doar" pe high), la fratimiu (ca pe Mac-ul meu nu am nicio sansa) si pot sa spun asa (comparandu-l cu versiunea de X360):
    - Jocul nu a fost facut pentru PC. Pur si simplu a fost portat si pe PC. Controlul este execrabil din mouse.
    - Apa este absolut geniala. Cred ca este cea mai realista apa vazuta pana acum (dpdv al fizicii)
    - Din pacate, diferente foarte mari, la grafica, nu am vazut. Nu am reusit sa dau de ploaie, noaptea, dar din ce am vazut, app 70-80% este si pe X360.
    - Aici are in-car view, care lipseste cu desavarsire in versiunea de X360... si e destul de misto facut, dpdv al focusarii.
    - ma asteptam la o diversitate mai mare a pietonilor, a modelelor de masini sau chiar mai multe masini pe strada in acelasi timp, dar nu am gasit asta.

    O sa continui sa-l joc. Pe X360 in mod clar nu-l voi lua. Norocul meu ca-l pot juca tot cu controller-u de X360 si pe PC, ca altfel renuntam la el 100%.

    Parerea mea personala, este ca jocul este o dezamagire crunta. Un dos de palma dat in scarba de Ubisoft dupa o reclama falsa ce a tinut 2 ani. E imposibil sa nu-l compar cu GTA (nu doar V) sau cu Sleeping Dogs (care este mult peste asta) si din pacate, paleste in comparatie cu oricare din ele.

  14. #614 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Zici tu ca se puneau sa joace copii, dar n-ai idee cat timp au stat scaunele alea libere, eu eram asezat fix langa ele, nu se baga nimeni. Si minorii care au castigat aveau insotitor, ba chiar ii intrebau si pe aia care se jucau daca sunt cu parintii, mie mi s-a parut ok. Nu ce se face la Media Cacaxy, acolo e taranie completa, lansari barbare.

  15. #615 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Deci sa intelegem ca daca e un joc 18+ si tu ca minor esti cu parintii, e totul OK?

  16. #616 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Pai da. De ce nu ar fi? Eu ca parinte, daca sunt de acord ca plodul meu sa joace ceva violent, de ce nu ar fi in regula? La fel e si la cinema, poti intra la filme 18+ daca ai un parinte cu tine care e de acord.

  17. #617 SP
    Member memol's Avatar
    Monky asa a fost regulamentul

    Cei care castigau jocurile trebuiau sa aibe peste 18 ani sau sa fie insotiti de un parinte

    Razvanrazy nu mai erati si cu o fata in grup?
    Dupa poza de la avatar te-am recunoscut

  18. #618 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Pai da. De ce nu ar fi? Eu ca parinte, daca sunt de acord ca plodul meu sa joace ceva violent, de ce nu ar fi in regula?
    Intr-o tara civilizata, ti-ai putea pierde drepturile parentale
    Normal ca nu e in regula... din ce spui tu acolo ai putea sa-ti lasi copilul de 5 ani sa se uite la pr0n, horror movies sau chestii naziste fara probleme. Trust me, there are issues.

    Eu am un caz printre prieteni... cu un pusti care desi s-a facut maricel acum, a ramas cu sechele de la jocuri. Nu doar ca a capatat ticuri nervoase, dar nu stie decat sange si vampiri... sange si vampiri... Cand il auzi "vreau sa omor tot ce prind"... A fost dus pe la n specialisti si n-au reusit inca sa-l aduca la normal.

    De vina nu e altcineva decat parintele... desigur.

  19. #619 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Mi se pare exagerata treaba. Eu am crescut cu Doom in mana si n-am nicio problema. La urma urmei fiecare isi educa copilul cum stie mai bine, in limita unui regulament desigur, daca-i explici copilului cum sta treaba cu jocurile si ca e doar un joc si etc, n-o sa ai probleme. Probabil ca in cazul prietenilor tai, si fara suparare, au dat-o-n bara si la parenting-ul propriu-zis, nu neaparat ca l-au lasat mai liber, dar ca n-au discutat cu el si ce trebuie.

  20. #620 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    Evident ca e vina parintilor, dar ceva ma face sa cred ca nu au gresit doar in privinta jocurilor.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 47 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 41 ... LastLast

Similar Threads

  1. Coperta Watch Dogs By CatalinTwist3R in forum Microsoft Xbox 360
    Replies: 9 Last Post: 26-06-2014, 21:05
  2. Watch Dogs - PC By MonkY in forum Jocuri PC
    Replies: 64 Last Post: 21-06-2014, 06:04

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts