Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 147 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 69 119 ... LastLast
Results 361 to 380 of 2924

Thread: 100% Trophy & Achivements Completionists Thread

1. #361 SP
    Senior Member Scofield91's Avatar
    Retail:

Dead Space 1000/1000
    Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2 1000/1000
    Assassins Creed 1000/1000
    Assassins Creed 2 1000/1000

Arcade:

Harm's Way 200/200
    Plants vs. Zombies 200/200

Din pacate am unele jocuri care nu mai pot fi complete (desi am peste 1000 la ele) din cauza faptului ca nu mai sunt persoane online. De Brotherhood imi pare rau, cand anul trecut in vara rar mai gaseai o sesiune online...

2. #362 SP
    Senior Member kragod's Avatar
    Mai opreste-te, amice,mai ai putin si ma ajungi.. )
    Ma ambitionezi sa incep si eu God of War 3 si Seria uncharted.

3. #363 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Quote Originally Posted by kragod View Post
    Mai opreste-te, amice,mai ai putin si ma ajungi.. )
    Ma ambitionezi sa incep si eu God of War 3 si Seria uncharted.
    Pai shame on you dude ai PS3 si nu ai platinat seria God of War si Uncharted trilogy.De ajuns poate te ajung io , da la ce joace ai tu palaria jos.Poate voi reusi si eu vreodata dead space 2 sau trilogia Gears of War.Fa si tu exclusivele , merita enorm.Urmatoarele care ma apuc sunt Darksiders , mai am cateva trofee la el si apoi Resident Evil 4 & Resident Evil 5

4. #364 SP
    Member Darkhawk's Avatar
    Dupa o luna foarrrteeeeeee lunga....in sfarsit am platinat just cause2...pfff a tough one:

5. #365 SP
    Member angloma's Avatar
    si eu aici , cu jocul King kong , poate cele mai usoare trofee de castigat
    1000/1000

6. #366 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    Update :
    Lost via domus 1000/1000
    The bourne conspiracy 1000/1000
    Prince of persia tfs 1000/1000
    Renegade ops 200/300
    Guitar hero 5 1000/1000
    Godfather 2 1000/1000
    Mini ninjas 1000/1000
    Batman arkham asylum 1000/1000
    Assassins creed Brotherhood 1250/1250

7. #367 SP
    The Insane One Telperion's Avatar

8. #368 SP
    Member cristi-dinu's Avatar
    Quote Originally Posted by cristi-dinu View Post
    Se adauga si inFAMOUS 2 (3/10)
    Am scos din lista Uncharted 3 care a devenit 51% in urma ultimului update.

9. #369 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    God of War 1 - 100%[P] (4/10)
    God of War 2 - 100%[P] (4/10)
    God of War 3 - 100%[P] (4/10)
    God of War : Chains of Olympus - 100%[P] (3/10)
    God of War : Ghost of Sparta - 100%[P] (4/10)
    Star Wars The Force Unleashed 1 - 100%[P} (7/10)
    Star Wars The Force Unleashed 2 - 100%[P] (3/10)
    Uncharted : Drakes Fortune - 100%[P] (5/10)
    Uncharted 2 : Among Thieves - 73%[P] (lipsesc DLC's din MP) (7/10)
    Uncharted 3 : Drakes Deception - 51%[P] (lipsesc noile DLC's din MP) (5/10)
    Dante's Inferno -96%[P] (3 trofee din St. Lucia DLC) (2/10)
    Crysis 1 - 100%[P] (6/10) - Nu prea le am cu fps
    Infamous - 100%[P] (4/10)
    Infamous 2 - 100%[P] (3/10)
    Mass Effect 2 - 100%[P] (5/10)
    Mass Effect 3 - 97%[P] (lipseste DLC From Ashes) (6/10)
    Heavy Rain - 100%[P] (4/10)
    Fighter 5 Final Showdown - 100% (1.5/10) - By far cel mai rapid 100% game for me
    Darksiders - 100%[P] (4/10)

10. #370 SP
    Member LeGenD's Avatar
    Uncharted: Drake's Fortune [P]
    Uncharted 2: Among Thieves [P]
    Need For Speed: Hot Pursuit [P]
    God Of War 1 [P]
    God Of War 2 [P]
    God Of War 3 [P]
    Demon's Souls [P]
    Dante's Inferno [P]
    Battlefield: Bad Company 2 [P]
    ...restul urmeaza ....

11. #371 SP
    Senior Member axton's Avatar
    Quote Originally Posted by Darkhawk View Post
    Dupa o luna foarrrteeeeeee lunga....in sfarsit am platinat just cause2...pfff a tough one:
    Care trofeu / trofee ti s-a/s-au parut 'tough' ? Eu sunt abia in mercenary mode 30% , deci mai am o groaza ... intreb din pura curiozitate . Si da stiu ca n-am postat inca lista cu platinele mele ... o voi face curand ( vreau sa platinez castlevenia lords of shadow si dead space 2 first )

12. #372 SP
    Junior Member ayyk's Avatar
    S-au introdus pe PSNProfiles trisorii, clasament separat cu si fara , pare interesant.

13. #373 SP
    Member leo_cosmin's Avatar
    Ce prostie.... pt. un singur joc, m-au "marcat". Nu mi se pare corect.... ar tb. un maxim de 3-5 jocuri.

14. #374 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    In primul rand doresc sa ii felicit pe toti pentru platinele obtinute. De ceva vreme am renuntat sa mai vanez trofee (nu ca eram te miri ce hunter pe atunci, cum nu voi fi nici acum, probabi) insa am hotarat recent sa ma reapuc de acest hobby. Lista cu platinele pe care le-am obtinut este urmatoarea, sper insa ca la finele anului acesta aceasta lista sa atinga numarul 20.
    Spor la trofee tuturor!

15. #375 SP
    Member nomak2008's Avatar
    Ma simt complet umilit acum pt o prostie de joc (SOCOM) am fost facut cheater (restul de 69 de plat nu se iau in considerare ) ................. o merit din plin ......GG lui Renegade care tine steagul sus
    FieldAdmiral's PSN Profile - PSNProfiles.com

16. #376 SP
    Quote Originally Posted by leo_cosmin View Post
    Ce prostie.... pt. un singur joc, m-au "marcat". Nu mi se pare corect.... ar tb. un maxim de 3-5 jocuri.
    Gresit , atata timp cat sunt marcati toti cei care au trisat e corect sa fii acolo, conteaza mai putin ca ai facut-o doar o data, ideea era sa te abtii de prima oara. Faptul ca ai reusit dupa si altii nu , e o alta discutie .

17. #377 SP
    Member leo_cosmin's Avatar
    N-am de gand sa ma cert cu tine, vezi-ti de trofeele tale.

---------- Post added 24-08-2012 at 02:06 AM ----------

Quote Originally Posted by nomak2008 View Post
    Ma simt complet umilit acum pt o prostie de joc (SOCOM) am fost facut cheater (restul de 69 de plat nu se iau in considerare ) ................. o merit din plin ......GG lui Renegade care tine steagul sus
    Te inteleg perfect si probabil, la fel ca si mine, atunci cand ai facut-o, nici macar nu era considerata cheating treaba asta.... din cate stiu eu, SOCOM e primul joc la care a aparut posibil asa ceva si era normala tentatia sa vezi ce se intampla si cum se procedeaza si.... asta e.... am facut-o pe contul principal. Si la fel ca si noi, la jocul asta au facut f multi treaba asta, inclusiv cel de pe primul loc mondial - BIELERIC, care vad ca inca nu a fost indepartat din topul "clean". Dar se pare ca nu suntem "worthy" in fata unora ca ayyk.... isi da el cu parerea....

---------- Post added 24-08-2012 at 02:08 AM ----------

Quote Originally Posted by ayyk View Post
    Gresit , atata timp cat sunt marcati toti cei care au trisat e corect sa fii acolo, conteaza mai putin ca ai facut-o doar o data, ideea era sa te abtii de prima oara. Faptul ca ai reusit dupa si altii nu , e o alta discutie .
    Nici macar nu inteleg ce vb acolo, ce am reusit dupa aia? Si altii nu au reusit?

18. #378 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Care e treaba cu SOCOM? Ca vad ca sunt destul de multi in top care sunt trecuti "in dreapta" din cauza lui...

19. #379 SP
    N-am de gand sa ma cert cu tine, vezi-ti de trofeele tale.

---------- Post added 24-08-2012 at 02:06 AM ----------

Te inteleg perfect si probabil, la fel ca si mine, atunci cand ai facut-o, nici macar nu era considerata cheating treaba asta.... din cate stiu eu, SOCOM e primul joc la care a aparut posibil asa ceva si era normala tentatia sa vezi ce se intampla si cum se procedeaza si.... asta e.... am facut-o pe contul principal. Si la fel ca si noi, la jocul asta au facut f multi treaba asta, inclusiv cel de pe primul loc mondial - BIELERIC, care vad ca inca nu a fost indepartat din topul "clean". Dar se pare ca nu suntem "worthy" in fata unora ca ayyk.... isi da el cu parerea....

---------- Post added 24-08-2012 at 02:08 AM ----------

Nici macar nu inteleg ce vb acolo, ce am reusit dupa aia? Si altii nu au reusit?
    Credeam ca ai inteles ca e gresit sa trisezi si te-ai oprit dupa primul joc fata de altii care au mers mai departe , dar dupa atitudinea pe care o ai pare ca doar nu ai gasit si alte salvari. Nu am spus ca sunteti nevrednici pentru asta , spun doar ca trisind chiar si o data meriti locul pe lista murdara in mod corect atata tot
    Treaba cu SOCOM sta asa , baietii au folosit o salvare a cuiva care a facut platina , in momentul in care au incarcat jocul au deblocat toate trofelele fara sa joace in 2 minute , prin cerintele trofeelor acest lucru e imposibil atat de repede si de acea apar ca trisori. Folosirea acestor salvari se poate la mai multe jocuri nu doar la SOCOM , el doar a fost primul de aceea apare la foarte multi .

20. #380 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Quote Originally Posted by nomak2008 View Post
    Imi pare rau man. Nu asa aveam de gand sa trec pe primul loc in clasament. Ma face sa simt ca nu-l merit, deoarece chiar si fara platina aia tot esti in fata mea.

Si la fel ca si noi, la jocul asta au facut f multi treaba asta, inclusiv cel de pe primul loc mondial - BIELERIC, care vad ca inca nu a fost indepartat din topul "clean".
    Cred ca BIELERIC a fentat sistemul deoarece are un trofeu luat pe bune iar restul le-a luat mai tarziu cu hackul. Astfel diferenta intre primul si ultimul trofeu este de 7 luni, nefiind detectat drept cheater.

Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Care e treaba cu SOCOM? Ca vad ca sunt destul de multi in top care sunt trecuti "in dreapta" din cauza lui...
    SOCOM: Confrontation a fost primul joc la care s-a putut face savehack pentru a lua platina in doar cateva minute si astfel foarte multi au fost tentati sa faca asta.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 19 of 147 FirstFirst ... 9 17 18 19 20 21 29 69 119 ... LastLast