Far Cry 3 (100%)
+ God of War : Chains of Olympus (PS3) - 4/10 - 100% [P] Un joc care l-am terminat si pe PSP in 2010,story decent dar cu multe buguri,si enervant.Lupta cu Persephone (phase I) este enervant ca are checkpoint aiurea,iar challenges sunt naspa...asa butonam,de ma vedea cineva zicea ca sunt nebun
Dupa grind la Max Payne 3 si crize la Killzone : Mercenary (nu reusesc sa fac 10 killstreak,am ajuns la 8-9 si m-au ucis...) am decis sa termin un joc mai lejer...
![]()
Este cineva fan Mass Effect 3 si vrea sa luam cele 3 dlc's la sale?Am postat si pe thread cu sharing , dar am spus sa incerc si aici guysAm un cont DE cu dlc Leviathan deja.Raman de luat Citadel , Ashes si Omega la pretul de 18.79 euro pe contul DE sau pe un cont UK cu 15 lire
![]()
Sorry, eu deja le-am shared cu cineva. Dar daca ai nevoie de boost in MP let me know, sunt inca destul de sus in charts chiar si la un an de cand nu am mai bagat.![]()
Mp nu prea mai joc OEE , thx manAm vazut ca ai 100% ME3
Iubesc seria Mass Effect
Este o ocazie rara din partea EA cu sale la dlc's si plus sunt dispus sa fac 50-50 si ofer dlc Leviathan cumparat de mine no charge la el
![]()
inFAMOUS (100%)
Finall boss pe hard aproape ca m-a facut sa ma arunc pe geam plus ca trebuie sa ai maaare rabdare pentru shards si dead drops. Pentru un exclusive cam prea multe bug-uri si grafica slabuta. Other than that, foarte fain, ca si story a intrat intr-un top 3 personal. Can't wait to play inFAMOUS 2![]()
Gata, am facut eu curatenie. Va rog sa incercati pe viitor sa evitati discutii ce pot genera dispute. Scriem in acest thread pentru ca impartasim aceeasi pasiune, nu pentru a arata ca suntem superiori unii altora. Rivalitatea este buna, pe unii ii poate motiva sa se autodepaseasca, dar nu o transformati intr-o dusmanie.
Felicitari Roby pentru ca ai reusit sa ma intreci! Sunt convins ca vei reusi sa o faci din nou in cel mai scurt timp. De asemenea, felicitari pentru numarul de platine mai mare decat al meu, un capitol la care clar ma depasesti in acest moment. Imi doresc sa ma intreceti cat mai multi dintre voi, pentru ca asta va insemna ca v-ati petrecut cel putin la fel de mult timp ca si mine facand ceea ce va place, colectionand trofee.
Have fun and happy trophy hunting!![]()
Brothers: A Tale of Two Sons (0.1/10) - 100%, am fost dezamagit cand am vazut ce jocuri sunt luna asta pe PS+, mai ales Brothers. La prima vedere am zis ce porcarie de joc, dar cand am inceput sa-l joc am observat cat de fun poate fi. O mica problema cu coordonatul caracterelornu reuseam sa-i fac sa mearga amandoi in aceeasi directie. Posvestea foarte frumoasa, emotionanta chiar iar din joc reiese sa n-ai niciodata incredere in femei
![]()
![]()
Bookmarks